Familie

Anbefalt

Klart eg kan: 2. episode

Mina har brote armen

Mina har gleda seg lenge til si første handballturnering. Men ho har brote armen og får ikkje vere med på treningane. Ho håpar armen blir fort bra slik at ho får spelt sin første handballkamp

Team Ingebrigtsen: 6. episode

Jakob deltar i U20 VM i Finland

Jakob deltar i U20 VM i Finland. Filip setter ny norsk rekord der Jakob kommer på 2. plass. Å være i angrepsposisjon er bare en ny utfordring for Henrik - når tre brødre står på startstreken under EM i Berlin.

Det ville Thailand: Det mystiske nord

Det ville Thailand

Nordlige Thailand er preget av fjell og tykk skog. For å overleve må både dyr og mennesker leve i harmoni med naturen. Dette fører til et uvanlig samarbeid.

Familieekspedisjonen: 16. episode

Det skal kåres en vinner!

Norsk realityserie fra 2018. Finale! I en hel måned har tre familier vært ute på tur. De har rodd, klatret, badet, rappelert, padlet, og kveld etter kveld satt opp telt og fyrt opp primusen. Gjennom åtte turer har de utfordret seg selv og hverandre og turt ting de aldri hadde trodd på forhånd. Nå skal det kåres en vinner av Familieekspedisjonen! Programleder er Ingrid Gjessing Linhave. Sesong 1 (16:16)

Flaskepost fra Stillehavet: 1. episode

Flaskepost fra Stillehavet

Norsk reisedokumentar. Sesong 2. (1:13) Vi drar igjen. Denne gangen skal Ivi og Jack reise til Stillehavet sammen med naboene sine Vilja og Iben. Alle foreldrene, og fetter Jørgen skal også være med. Vi bygger fyrtårn av søppel og gjør oss klare til å dra.

3 venner: 4. episode

Elias ønsker seg katt

Norsk dramaserie. (4:12) Elias' katt. Elias har så veldig lyst på katt, men hva sier mamma til det?

ORPS: 1. episode

Gamle Tomter skolekorps

Norsk dramaserie. (1:8) Ikko, Amalie, Ling, Murmel og Babb elsker å spille i Gamle Tomter skolekorps. Da dirigenten deres får sparken og erstattes av den kjente kornettisten Elsebeth Bull blir det nye takter. Det er ikke plass til å være annerledes i det nye korpset, og våre helter blir snart pekt ut som bråkmakere.

Skolestarterne

Klare for første klasse

Verdens søteste valper og kattunger: 9. Leker og har det moro

Leker og har det moro

Den italienske mynden Luna prøver seg på brettpadling. Den tibetanske terrieren Teddie tar seg en tur på markedet i en kabriolet, mens Nelson må ha på redningsvest på kanalbåtferie.

SuperKORK!

Barne-tv + KORK = Sant

Litt av en jobb!: 10. episode

Didrik og Nora lager figurer av stein

Norsk dokumentarserie om barn som får prøve seg i ulike jobber. Didrik og Nora lærer hvordan man lager figurer av stein. For på Nidarosdomen finnes det massevis av rare figurer - til og med en som viser rumpa si.

Odd er et egg

Tenk deg at hodet ditt er et egg

Supertur: 11. Supertur - Dag 1, Vesterålen

Erlend og Magnus møter Monsen!

Erlend og Magnus går fra Nyksund til Stø. Det er bratt! Erlend øver seg på spørsmål til Lars Monsen hvis han er så heldig å få møte ham. Gutta hører ryper og finner rypefjær. Har Monsen sett noen ryper i fjellet? Super følger barn på tur med Monsen Minutt for Minutt. Hver dag kommer en ny historie fra fjellheimen.

Sommeren med pappa: 1. episode

Axel skal bli kjent med pappaen sin

Norsk dramaserie. (1:8) Dykkermasken. Axel drar på campingtur med pappaen sin så de kan bli bedre kjent. I bilen får Axel en dykkermaske i gave av pappa, men pappa vet ikke at han har en fra før. Axel bestemmer seg for å holde det hemmelig så pappa ikke skal bli lei seg.

Vinn eller forsvinn: 1. episode

Nå er det alvor!

Norsk dokumentarserie. Et ærlig innblikk i den norske idrettshverdagen i overgangen fra barne- til ungdomsidretten, når alvoret setter inn. Fia hater barmarkstrening, mens Sivert elsker å trene så det gjør vondt. Camilla gir alt for å komme med på elitelaget. (1:5)

Brødrene Dal og legenden om Atlant-is: 1. episode

På jakt etter Urk og Irka

Norsk serie. (1:12) Brødrene Dal blir tilkalt til samenes rike for å finne en gammel, forsvunnen samisk krukke. I denne jakten havner de i mange miljøer og morsomme situasjoner. Av og med Trond Kirkvaag, Knut Lystad og Lars Mjøen.

Skilt: Skilt. Tre historier

Tre historier fra tre jenter

Norsk dokumentar. Når foreldre bestemmer seg for å flytte fra hverandre, forandres livene til barna dramatisk. Emmas pappa flytter ut og Mia får en ny, stor familie. Tuva må ta sitt livs vanskeligste valg.

Rus: Fyllefant skal selv ha bank

– Mamma blir teit når hun drikker

Norsk serie. (1:5) Besøk på jobben. Moren til Mons er grei, men når hun har drukket alkohol blir hun ganske slitsom. Og det gjør hun litt for ofte. Mons bestemmer seg for at mamma skal få føle hvordan det er for ham.

Aktuelt

Tid til å leve: 1. episode

Skal bo et helt år på en øde øy i Lofoten

Siri og Jørn flytter til en liten hytte ved havgapet i Lofoten sammen med sine to smågutter. Her skal de bo uten naboer, bilvei og strøm. Familien skal ha et friår fra bylivets stramme timeplan, være sjølberga med mat, og kjærestelivet skal blomstre. Blir det slik de drømmer om? (1:6)

Fantorangen: 29. Fantorangen Musikkvideo: Opp på tå

Opp på tå!

Fantorangen er en morsom liten fyr som alltid har nye prosjekter på gang.

Karsten og Petra: 10. episode

Esther tar dem med på sirkus!

Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra på sirkus. Esther tar med Karsten og Petra på sirkus. De ler masse av de morsomme klovnene, og Petra lærer seg at det er helt i orden å le av seg selv og være litt tøysete og rar noen ganger.

Peppa Gris: 23. episode

Den bråkete natta

Britisk animasjonserie. Den bråkete natta. På besøk hos Tante og Onkel Gris, får Peppa og familien hennes oppleve en noe underlig måte å få en baby til å sove på.

Brødrene Dal og spektralsteinene: 1. episode

Brødrene Dal og spektralsteinene

Norsk serie. (1:13) Brødrene Dal er på leting etter en meteoroide. Den inneholder kurium som kan helbrede influensa. Av og med Lars Mjøen, Knut Lystad og Trond Kirkvaag.

Sol, snart seks: 1. episode

Sol skulle ønske lua var hennes

Norsk dramaserie. (1:8) Ugleluen. Sol liker ikke nye voksne. Men denne dagen er det en ny assistent som begynner å jobbe i barnehagen. Når Sol kommer i skade for å gjøre seg selv til tyv viser det seg at barnehagens nye assistent Birk kan være grei å kjenne likevel.

ZombieLars: 1. episode

Sesong 2

Norsk dramaserie. Sesong 2. Onkel Adolf. Gjengen er samlet igjen. De finner ut hvordan Anna kan ha kontroll over når hun blir usynlig. Det begynner som en morsom lek, men blir alvor i det FMAF dukker opp på overraskende besøk hos Torill. Caroline og Herman føler seg overvåket av mor - noe som får trolske konsekvenser.

Min venn Marlon: 1. Min venn Marlon - Den nye gutten

Du er min dust

Norsk dramaserie. Marlon og Hugo er bestevenner. Så kommer Sander.

Verdens søteste valper og kattunger: 1. Blir tenåringer - del 1

Hva skjer når valper blir tenåringer?

Den engelske bulldogen Big Ron må kvitte seg med valpefettet, mens dvergschnauzeren Willoughby prøver å roe ned rampestrekene. Vi møter også dalmatineren Suki, field spanielen Rory og pyreneerhunden Baloo.

En for alle: 1. episode

Konkurrerer i ekstremsport

Norsk realityserie. Deltagerne samles på Voss for å konkurrere i ekstremsport. De er spente, de er klare og kanskje litt redde. Første sportsgren er elvepadling, og for noen av dem tar frykten overhånd. Programleder: Truls Pedersen. (1:8)

Villmarksbarna: 1. episode

Bli med barna på eventyr

Norsk serie. Måseeggplukking og kongekrabbefisking. Runa og Narve har aldri vært med på måseegg-plukking. Vi drar til Kongsfjorden ikke så langt fra Berlevåg. Her møter vi en eldre mann som lever av naturen, blant annet av å plukke måseegg. (1:8)

Inni granskauen: 1. episode

Bli med på tur inni granskauen!

Hvordan skal de lage middag når ikke bålet vil brenne? Kanskje Maja har en løsning!

Dina Detektiv: 1. episode

Hvem har tatt klærne?

Norsk dramaserie. (1:8) Dina er 7 år og liker å løse mysterier i blokka der hun bor. Moren til Dina hang opp klær på tørkesnora ved siden av blokka i går, og nå er de borte. Hvem har tatt klærne deres? Dina tar saken.

Best i mest: 1. episode

Hvem er best i mest?

Norsk serie. Sesong 2. (1:8) Åtte 14-åringer som er blant de beste i landet i hver sin idrett, skal gjennom 8 episoder lære hverandres idretter og konkurrere i dem. Hvor god er det mulig å bli i en ny idrett på to dager, og hvem blir best i mest? Første idrett ut er kunstløp.

Brødrene Dal og professor Drøvels hemmelighet: 1. episode

Brødrene Dal og professor Drøvels hemmelighet

En komisafari av og med Trond Kirkvaag, Knut Lystad og Lars Mjøen. (1:13) Brødrene Dal er på leting etter den forsvunnede professor Drøvel.

Mesternes mester: 1. episode

Hvem blir Mesternes mester?

Norsk underholdningsserie. 10 tidligere idrettsutøvere har satt seg på flyet til Portugal for å konkurrere om å bli Mesternes mester 2018. I løpet av de 10 neste ukene skal de leve og konkurrere sammen på den spektakulære Algarvekysten (1:10)

Ikke gjør dette hjemme: 1. Skyter campingvogn med sprettert

Helt nye eksperimenter

Sesongpremiere! Programlederne Marte Hedenstad og Torfinn Borkhus er i gang med nye eksperimenter du strengt tatt ikke bør gjøre hjemme. Hva fungerer best når du skal spre møkk på jordet: Traktor eller dynamitt? Og er det mulig å skyte en campingvogn med sprettert? Ikke gjør dette hjemme tester det - slik at du slipper.

Fremtidsteknologi på 20 minutter

Hvordan blir teknologien i fremtiden?