Familie

Anbefalt

Kan selv: 2. episode

Når man spiser har man klut!

Når man spiser, kan maten fort havne både her og der i ansiktet, men i barnehagen lager de klar kluter til å vaske ansiktet med etter måltidet.

3 venner: 4. episode

Elias ønsker seg katt

Norsk dramaserie. (4:12) Elias' katt. Elias har så veldig lyst på katt, men hva sier mamma til det?

Stjernekamp: Lørdag 22. september

Det er klart for opera i Stjernekamp

Norsk underholdningsserie direkte fra studio på Fornebu. Det er klart for opera i Stjernekamp!

Min venn Marlon: 1. Min venn Marlon - Den nye gutten

Du er min dust

Norsk dramaserie. Marlon og Hugo er bestevenner. Så kommer Sander.

En for alle: 3. episode

Ned Skjervet på longboard!

Norsk realityserie. Skjervet i Granvin, en av de tøffeste longboardløypene i Norge. Det blir tøft for deltagerne når de skal stå nedover den svingete og bratte løypen med bare en treplanke og noen små hjul under seg. Programleder: Truls Pedersen. (3:8)

Team Ingebrigtsen: 3. episode

Jakob og Filip er klare for VM

VM i London står for tur, og både Jakob og Filip skal delta.

Sol, snart seks: 1. episode

Sol skulle ønske lua var hennes

Norsk dramaserie. (1:8) Ugleluen. Sol liker ikke nye voksne. Men denne dagen er det en ny assistent som begynner å jobbe i barnehagen. Når Sol kommer i skade for å gjøre seg selv til tyv viser det seg at barnehagens nye assistent Birk kan være grei å kjenne likevel.

Sofia Flux og det magiske høreapparatet: 1. episode

Iben og Albert må passe på noe hemmelig!

Norsk dramaserie. (1:7) Iben og Albert tror sommeren kommer til å bli kjedelig fordi de ikke skal på ferie. Så skjer det mystiske ting når Sofia Flux ber dem passe på noe for henne - noe veldig hemmelig.

En for alle: 1. episode

Konkurrerer i ekstremsport

Norsk realityserie. Deltagerne samles på Voss for å konkurrere i ekstremsport. De er spente, de er klare og kanskje litt redde. Første sportsgren er elvepadling, og for noen av dem tar frykten overhånd. Programleder: Truls Pedersen. (1:8)

Villmarksbarna: 1. episode

Bli med barna på eventyr

Norsk serie. Måseeggplukking og kongekrabbefisking. Runa og Narve har aldri vært med på måseegg-plukking. Vi drar til Kongsfjorden ikke så langt fra Berlevåg. Her møter vi en eldre mann som lever av naturen, blant annet av å plukke måseegg. (1:8)

Sangfoni - musikkvideoer +++: 5. "Se min kjole" - Sangfoni

Se min kjole

Musikkvideo til sangen "Se min kjole".

Familieekspedisjonen: 5. episode

Seks hester blir med på turen!

Norsk serie fra 2018. Cowboytur! På ekspedisjonens tredje tur får familiene med noen helt nye turvenner! Seks hester skal slå følge med dem fra hytte til hytte på Hardangervidda. Hestene bærer lett tunge sekker, men for ferske hestefolk er det ikke bare lett med nye familiemedlemmer. Programleder er Ingrid Gjessing Linhave. Sesong 1 (5:16)

Dina Detektiv: 1. episode

Hvem har tatt klærne?

Norsk dramaserie. (1:8) Dina er 7 år og liker å løse mysterier i blokka der hun bor. Moren til Dina hang opp klær på tørkesnora ved siden av blokka i går, og nå er de borte. Hvem har tatt klærne deres? Dina tar saken.

Best i mest: 1. episode

Hvem er best i mest?

Norsk serie. Sesong 2. (1:8) Åtte 14-åringer som er blant de beste i landet i hver sin idrett, skal gjennom 8 episoder lære hverandres idretter og konkurrere i dem. Hvor god er det mulig å bli i en ny idrett på to dager, og hvem blir best i mest? Første idrett ut er kunstløp.

ZombieLars: 1. episode

Sesong 2

Norsk dramaserie. Sesong 2. Onkel Adolf. Gjengen er samlet igjen. De finner ut hvordan Anna kan ha kontroll over når hun blir usynlig. Det begynner som en morsom lek, men blir alvor i det FMAF dukker opp på overraskende besøk hos Torill. Caroline og Herman føler seg overvåket av mor - noe som får trolske konsekvenser.

Brødrene Dal og professor Drøvels hemmelighet: 1. episode

Brødrene Dal og professor Drøvels hemmelighet

En komisafari av og med Trond Kirkvaag, Knut Lystad og Lars Mjøen. (1:13) Brødrene Dal er på leting etter den forsvunnede professor Drøvel.

Eurovision Song Contest: Finale

Eurovision Song Contest - se finalen

Rundt 200 millioner mennesker er samlet foran TV-skjermen, når verdens største musikkshow sendes direkte fra Lisboa. 26 land har kvalifisert seg gjennom to semifinaler, og møter forhåndskvalifiserte Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia, Frankrike og vertslandet Portugal. Norske kommentarer ved Olav Viksmo Slettan.

Familieekspedisjonen: 1. episode

Tre familier konkurrerer i norsk natur!

Norsk serie fra 2018. Én måned ute! Tre familier skal legge igjen mobilen hjemme og tilbringe én måned ute. Gjennom åtte spektakulære turer i norsk natur skal de virkelig få testet friluftslivet. Turen starter med kano i Hallingdal, og for ferske turgåere blir det en tøff og våt start på ekspedisjonen. Programleder er Ingrid Gjessing Linhave. Sesong 1 (1:16)

Rot.: 1. episode

Rot.

Familien Okafor-Khumalo blir presentert for Madus kjæreste. Caimile ønsker seg glatt hår, en weave, men kommer fra frisøren med de samme flettene som før. Hvorfor skal alle mene noe om håret hennes?

Skilt: Skilt. Tre historier

Tre historier fra tre jenter

Norsk dokumentar. Når foreldre bestemmer seg for å flytte fra hverandre, forandres livene til barna dramatisk. Emmas pappa flytter ut og Mia får en ny, stor familie. Tuva må ta sitt livs vanskeligste valg.

Rus: Fyllefant skal selv ha bank

– Mamma blir teit når hun drikker

Norsk serie. (1:5) Besøk på jobben. Moren til Mons er grei, men når hun har drukket alkohol blir hun ganske slitsom. Og det gjør hun litt for ofte. Mons bestemmer seg for at mamma skal få føle hvordan det er for ham.

Aktuelt

Beat for beat: Fredag 21. september

Beat for beat

Det er igjen tid for å feire musikkgleden i Beat for Beat med nye oppgaver og nye artister. I kveld møter vi Elisabeth "Bettan" Andreassen og Sanna Nielsen mot Øivind Blunck og Reidun Sæther. Programleder er Atle Pettersen.

Flaskepost fra Stillehavet: 1. episode

Flaskepost fra Stillehavet

Norsk reisedokumentar. Sesong 2. (1:13) Vi drar igjen. Denne gangen skal Ivi og Jack reise til Stillehavet sammen med naboene sine Vilja og Iben. Alle foreldrene, og fetter Jørgen skal også være med. Vi bygger fyrtårn av søppel og gjør oss klare til å dra.

Team Ingebrigtsen: 4. episode

Jakob gjør rent bord

Team Ingebrigtsen avslutter 2017 sesongen med NM i egen by, hvor Jakob gjør rent bord ettersom Henrik er skadet og Filip er syk.

Verdens søteste valper og kattunger: 9. Leker og har det moro

Leker og har det moro

Den italienske mynden Luna prøver seg på brettpadling. Den tibetanske terrieren Teddie tar seg en tur på markedet i en kabriolet, mens Nelson må ha på redningsvest på kanalbåtferie.

BlimE: BlimE - Musikkvideo

BlimE!

NRK Super inviterer alle barn i Norge til å bli med å danse BlimE-dansen.

Skolestarterne

Klare for første klasse

Verdens søteste valper og kattunger: 1. Blir tenåringer - del 1

Hva skjer når valper blir tenåringer?

Den engelske bulldogen Big Ron må kvitte seg med valpefettet, mens dvergschnauzeren Willoughby prøver å roe ned rampestrekene. Vi møter også dalmatineren Suki, field spanielen Rory og pyreneerhunden Baloo.

SuperKORK!

Barne-tv + KORK = Sant

Litt av en jobb!: 10. episode

Didrik og Nora lager figurer av stein

Norsk dokumentarserie om barn som får prøve seg i ulike jobber. Didrik og Nora lærer hvordan man lager figurer av stein. For på Nidarosdomen finnes det massevis av rare figurer - til og med en som viser rumpa si.

Odd er et egg

Tenk deg at hodet ditt er et egg

Inni granskauen: 1. episode

Bli med på tur inni granskauen!

Hvordan skal de lage middag når ikke bålet vil brenne? Kanskje Maja har en løsning!

Supertur: 11. Supertur - Dag 1, Vesterålen

Erlend og Magnus møter Monsen!

Erlend og Magnus går fra Nyksund til Stø. Det er bratt! Erlend øver seg på spørsmål til Lars Monsen hvis han er så heldig å få møte ham. Gutta hører ryper og finner rypefjær. Har Monsen sett noen ryper i fjellet? Super følger barn på tur med Monsen Minutt for Minutt. Hver dag kommer en ny historie fra fjellheimen.

Sommeren med pappa: 1. episode

Axel skal bli kjent med pappaen sin

Norsk dramaserie. (1:8) Dykkermasken. Axel drar på campingtur med pappaen sin så de kan bli bedre kjent. I bilen får Axel en dykkermaske i gave av pappa, men pappa vet ikke at han har en fra før. Axel bestemmer seg for å holde det hemmelig så pappa ikke skal bli lei seg.

Vinn eller forsvinn: 1. episode

Nå er det alvor!

Norsk dokumentarserie. Et ærlig innblikk i den norske idrettshverdagen i overgangen fra barne- til ungdomsidretten, når alvoret setter inn. Fia hater barmarkstrening, mens Sivert elsker å trene så det gjør vondt. Camilla gir alt for å komme med på elitelaget. (1:5)

Brødrene Dal og spektralsteinene: 1. episode

Brødrene Dal og spektralsteinene

Norsk serie. (1:13) Brødrene Dal er på leting etter en meteoroide. Den inneholder kurium som kan helbrede influensa. Av og med Lars Mjøen, Knut Lystad og Trond Kirkvaag.

Brødrene Dal og legenden om Atlant-is: 1. episode

På jakt etter Urk og Irka

Norsk serie. (1:12) Brødrene Dal blir tilkalt til samenes rike for å finne en gammel, forsvunnen samisk krukke. I denne jakten havner de i mange miljøer og morsomme situasjoner. Av og med Trond Kirkvaag, Knut Lystad og Lars Mjøen.

ORPS: 1. episode

Gamle Tomter skolekorps

Norsk dramaserie. (1:8) Ikko, Amalie, Ling, Murmel og Babb elsker å spille i Gamle Tomter skolekorps. Da dirigenten deres får sparken og erstattes av den kjente kornettisten Elsebeth Bull blir det nye takter. Det er ikke plass til å være annerledes i det nye korpset, og våre helter blir snart pekt ut som bråkmakere.

Mesternes mester: 1. episode

Hvem blir Mesternes mester?

Norsk underholdningsserie. 10 tidligere idrettsutøvere har satt seg på flyet til Portugal for å konkurrere om å bli Mesternes mester 2018. I løpet av de 10 neste ukene skal de leve og konkurrere sammen på den spektakulære Algarvekysten (1:10)

Jansrud og Jansrud

Line tester Kjetils treningsopplegg

Ikke gjør dette hjemme: 1. Skyter campingvogn med sprettert

Helt nye eksperimenter

Sesongpremiere! Programlederne Marte Hedenstad og Torfinn Borkhus er i gang med nye eksperimenter du strengt tatt ikke bør gjøre hjemme. Hva fungerer best når du skal spre møkk på jordet: Traktor eller dynamitt? Og er det mulig å skyte en campingvogn med sprettert? Ikke gjør dette hjemme tester det - slik at du slipper.

Fremtidsteknologi på 20 minutter

Hvordan blir teknologien i fremtiden?