Hopp til hovedinnhold

Hyttebok frå helvete

13.04.2020 · Aldersgrense 9 år · 1 t 6 min
En forestilling med Are Kalvø.

Se også

 • Dr. Bergland uten grenser

  Her leverer Jonas Kinge Bergland smart og treffsikker humor som både engasjerer og får deg til å le. Det er bare å glede seg!

 • Supersmud

  Supersmud er det femte soloshowet til Dagfinn Lyngbø, en av landets mest populære og kritikerroste komiker. I showet tar han for seg streben etter det perfekte liv, som alltid med treffsikre vitser og poenger vi kjenner oss igjen i. Supersmud ble spilt over 300 forestillinger over hele Norge før det hele ble avsluttet med et heidundranes TV_opptak i Folketeateret i Oslo. Se frem til en drøy time fylt av stand up og musikalsk humor av ypperste klasse!

 • Jeg reiser alene

  Soloshow med Jon Niklas Rønning. Showet er en personlig, morsom og selvironisk forestilling fylt med aktuelle humorviser og underfundige betraktninger.

 • Terje Sporsem - Religion

  Et de siste årenes morsomste og mest omtalte standup-show! Terje Sporsems forestilling «Religion» har begeistret kritikere og publikum landet over.

 • Terje Sporsem - Absolute Norsk

  Hva vil det si å være norsk? Er vi fortsatt naive lykkejegere eller har oljen gjort oss til stappmette borgere? Et humoristisk skråblikk på nordmenn.

 • Per Inge Torkelsen – et liv som løgnas

  Komiker, tryllekunstner og politiker Per Inge Torkelsen valgte seg yrkestittelen «klovn». Her er et utvalg perler fra hans livlige liv som «løgnas».

 • "Kaddeva æ sa" med Finn Arve Sørbøe

  Finn Arve Sørbøe fabulerer om språkets opprinnelse og rariteter, i det kritikerroste standup-showet "Kaddeva æ sa", fra Chat Noir.

 • Kultur med Pernille Sørensen

  Komiker Pernille Sørensen tar oss gjennom livets kulturelle labyrint, i denne latterbomben fra Drammen teater.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 13. april 2020 kl. 19:46
Tilgjengelig til: 12. mars 2029 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: 9 år
Produksjonsår: 2020
Lengde: 1 t 6 min
Forrige sending: NRK3 · lørdag 30. mars 2024 kl. 21:45
Første gang sendt: NRK1 · mandag 13. april 2020 kl. 19:45