Samisk

Mánát / Barn

ieŽár: 6. Esaias ieŽár

Esaias elsker scootercross. Det er hele livet for han, men å trene noe annet enn med snøskuter er ikke så gøy. Det må man for å bli en av de beste, og det vil Esaias. Han vil bli best i sporten han elsker.

Imaš

Mysterieløsere, hackere og kodeknekkere utfordrer tre deltakerne med snodige challenges, gåter og mysterier. De må finne en forsvunnet jente.

Birri Biernna

Birri Biernna er en glad og energisk liten bjørn som sammen med sine venner reiser verden rundt og møter nye venner

Beno ja Nigá

Beno er en usedvanlig intelligent hund med mange talenter. Men klok som han er, skjuler han disse evnene for alle andre enn hundepasseren Nigá. Fransk animasjonsserie.

Máhte monsterat

Når åtte årige Máhtte kommer hjem fra skolen, har han ikke bare lekser å gjøre, han har monstre å jakte på!

Binnabánnaš musihkkavideo

Binnabánnaš synger kjente barnesanger

Binnabánnaš

Binnabánnaš er en artig liten skrue som alltid er nysgjerrig på nye ting

Teletubbies

Britisk barneserie på samisk

ieŽár

Dokumentarserie om barn

Overgrep: 1. Mu rumaš lea mu iežan

Norsk animasjonsserie for barn om grenser og seksuelle overgrep - Mu rumaš lea mu iežan alggu

Psykisk helse: 1. Vuoinna

Felix er redd for at moren skal bli enda mer lei seg hvis hun får vite at han blir mobbet, og en dag går det nesten galt.

Laara & Leisa

Sørsamisk barnedramaserie som handler om det å flytte til et nytt sted. Det å tilpasse seg, overvinne alle nye utfordringer og knytte kontakt med nye mennesker. Laara er redd det meste som er nytt. Han vil gjennom serien lære seg å få kontroll på sin frykt.

Searat

Samiske barneserie

Guoimmuheapmi / Underholdning

Sámi Grand Prix 2019

Joike- og sangkonkurransen Sámi grand prix (SGP) arrangeres for 30. gang, og atter en gang skal den beste joiken og sangen kåres i Báktehárji i Kautokeino. I år er det første gang at det er samer fra alle fire land med i konkurransen. Programledere er Iŋgá Káre Márjá Utsi og Ánte Siri.

Lindmo: 22. mars

I 10 år har Ronny Brede Aase laget P3 Morgen, og med seg på veien har han fått Silje Nordnes og Markus Neby som makkere i studio. Den populære trioen kommer til ukens Lindmo. Vi får også besøk av psykolog Sissel Gran som har skrevet bok om aldring, samt tidenes yngste vinner av Finnmarksløpet - Hanna Lyrek. Stjernekampvinner Ella Marie Hætta Isaksen albumdebuterer denne uken med bandet ISÁK som hun har dannet sammen med Daniel Eriksen og Aleksander Kostopoulos, og de fremfører en spesialversjon av joikene Máze og Mun Lean Dàs. (11:15)

Reindrømmen

En norsk reineier starter opp på et sted han ikke er velkommen. Han får kjenne hvor mye det koster å følge livsdrømmen.

Ante

En filmserie for barn om samegutten Ante.

Arven: 27. februar

Unni Fjellheim tar vare på gammel samisk håndverkstradisjon. Tradisjonen er en del av livet for Unni, som sier: "Det er ingen overflod og heller ingen mangler".

Sjette gir

Lidenskapelige bileiere fra hele landet konkurrerer om å bli Norges råeste sjåfør. Elsker du lukta av olje og svidd gummi? Norsk realityserie.

Solas datter - Beaivvi nieida

Norsk kortfilm

Giitu

Nils Utsi i en av sine siste roller i en vakker, stillferdig kortfilm fra 2018. Etter tjue år får en mann besøk av sin datter. Hun kommer for å fortelle at moren er død. Regi: Olve Aslaksen

Muitte mu

Joik er den tradisjonelle samiske musikkformen, og for å kunne joike må man bruke visse teknikker, Seks folkekjære norske artister tar utfordringen, og sammen med en erfaren joiker skal de i løpet av tre dager både joikes og komponeres.

Hjerterått

Oslo-jenta Anneli (12) må flytte mot sin vilje til Kautokeino. I Kautokeino møter hun nabogutten og sin nye klassekamerat Isak (12). De kommer fra hver sin kultur og det første møtet bærer mer preg av skepsis enn nysgjerrighet. Norsk dramaserie.

Pulk

Norsk humorserie

Studio Sápmi

Samisk talkshow med aktuelle gjester og levende musikk.

Reinflytting minutt for minutt

Vi følger Sarafamiliens reinflokk fra vinterbeitene på Finnmarksvidda til sommerbeitene på Kvaløya i Finnmark.

Skaidi

Samisk spenningsserie om en gjeng ungdommer som avslører svindel med rein. Serien ble sendt i barne- og ungdomsprogrammet "Midt i smørøyet"

Solens sønn og månens datter

I året 1742 ble en ung kvinne halshugget på Ryøya utenfor Tromsø. En filmdramatisering i 4 deler, laget etter et nordnorsk sagn om Birte fra Aursfjord og hennes kjærlighet til den unge samegutten Niilas.

Kakaos TV-sovv

Underholdningsprogram.