Tegnspråk

Jakten på monsterkveita

Jakten på Monsterkveita
Lite går som planlagt når Bård og Lars bosetter seg i en øde fjord i Finnmark for å oppfylle Bårds store drøm: å fange en diger kveite på stang.

Nyheter, debatt og sport

Underholdning

Jakten på monsterkveita

Lite går som planlagt når Bård og Lars bosetter seg i en øde fjord i Finnmark for å oppfylle Bårds store drøm: å fange en diger kveite på stang.

6899 til eg dør

Artisten Kjartan Lauritzen – Sognefjord-kis med eit jævla stort glis, kjøper hotell med dama og broren heime i fjorden. Og drar på turné. Samtidig.

Helsekost Furuseth

Else Kåss Furuseth må ta grep for å få kontroll på vekta. Men hvorfor er det så vanskelig å bli et lettere menneske?

Fra bølle til bestevenn

Hundetrener Maren har tatt på seg en større utfordring enn noen gang tidligere. Vil hun klare å lage bestevenner av disse bøllene?

Bryllupsfeber

Stort, fett og fargerikt – å arrangere bryllup blir en berg-og-dal-bane av opp- og nedturer for fem gifteklare par som gir alt for drømmedagen.

Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

Drøymer du om å leve nær naturen under enklare kår? Her møter du menneske som gjer nettopp det. Norsk dokumentarserie.

Olav på Kvipt

På slektsgarden i Telemark tar Olav vare på bygningar, gamle bilar, ei ny ku – og den nye kjærasten.

Mesternes mester

Styrke, kondisjon, samarbeid og hjernetrim. Tidligere toppidrettsutøvere i ekstreme konkurranser. Konkurransereality.

Lindmo

Anne Lindmo inviterer til fredagsfest med gode historier, aktuelle gjester og den beste norske musikken live.

Team Bachstad

Øystein Bache og Rune Gokstad krysser ulike land i middels egnede doninger. Norsk humor-reiseserie.

Kortbaneliv

Langs Finnmarkskysten finner vi en av verdens tøffeste flyruter. Kortbanenettet, samhold og uredde piloter knytter liv og folk sammen.

Krøll

Auriane brukte sterke kjemikaliar for å endra seg sjølv. I dag har ho ein draum om å gå med stor afro, men kvifor er dette så vanskeleg og skummelt?

Ukjent arving

Hvert år er det folk i Norge som går glipp av store arvebeløp, fordi ingen vet om dem. Tarjei Strøm jakter ukjente arvinger, vil han finne dem?

Cowboyen og kongen

Arvid Mæland vil hugge ut kongens ansikt i fjellet. Han inviterer til bryllup, men har ingen brud. En morsom og nær serie om å tørre å være seg selv.

Norges tøffeste

Hva betyr det å være tøff? Jørgine setter 10 unge mennesker på prøve, fysisk og psykisk. De har kun hverandre å støtte seg på.

Eit feitt liv

Livsnytaren Ronny elskar burger og øl, men drøymer og om eit langt og godt liv. Det er på tide at ein tjukk fyr får lage eit TV-program om helse!

Verdens beste venner

Live Nelvik og Einar Tørnquist går i dybden på velkjente vennskap. To vennepar møtes, men bare ett vil stikke av med tittelen Verdens beste venner.

GYM

I løpet av åtte gymtimer skal åtte mer eller mindre kjente personer konkurrere i alt fra sisten til kanonball. Hvorfor? For å få 6 i gym, vel!

Kjendis-VM

Gjennom intense dueller, med uventede utfordringer, konkurrerer norske kjendiser om hvem som er best i VM-øvelsene.

Arkitektens hjem

Arkitekter tegner fantastiske boliger for andre, men hvordan bor de selv? Ny sesong om bevaring og fornyelse av gamle hus.

Familien Adampour

De kom til Norge som flyktninger. I dag er de suksessrike på hver sin kant. Møt familien som irriterer vettet av, men ikke klarer seg uten, hverandre.

Familieekspedisjonen

Toppturer, nedturer og oppturer. Tre familier med ulik erfaring legger bort hverdag og teknologi for å konkurrere mot naturen, hverandre og seg selv.

Martha blir rik

Martha Leivestad er YouTube-stjerne med høgt forbruk og ingen økonomisk sans. Ein tullete dokumentarserie om økonomi, der ekte pengar står på spel.

Kokkeliv

Mange drømmer om å sanke, fiske og jakte sin egen mat. Møt prisbelønte kokker som har brukt livet sitt på å gjenoppdage den nordiske matarven.

Karsten og Leif

Karsten Warholm og trener Leif Olav Alnes viser for første gang hverdagen, humoren og de unike metodene som er grunnlaget for den utrolige suksessen.

Team Ingebrigtsen

Bak løpebrødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen står en storfamilie helt utenom det vanlige. Norsk dokumentarserie.

Lives oppdragelsesreise

Trebarnsmoren Live Nelvik synes det settes for mange krav til dagens foreldre, og jakter på enklere løsninger til det å være noens mamma eller pappa.

Redningshundene

De har ett eneste mål: Å finne den savnede. Uansett. Når politiet slår alarm, rykker de frivillige og redningshundene deres ut for å lete.

Sjukt mange spørsmål

Astrid Randen drar hjem til folk og stiller sjukt mange spørsmål på veldig kort tid.

Idrettsgalla

En storslått prisgalla for Norges beste idrettsutøvere, med kjente og kjære artister.

Lunsj

Bruker du sokker i sandalene? Hjelper det at en politiker legger seg flat? Tenk om vi kunne vite hva folk faktisk mener om saker og ting i lunsjen.

Hvem bor her?

Hvor langt kommer du med navn, yrke og førsteinntrykk? Fem fremmede besøker hverandres hjem og gjetter hvem som bor hvor.

Tore på sporet

Tore Strømøy leter etter personer og steder - og sporet kan føre ham hvor som helst på kloden.

Sånn er Norge

Norge er verdens mest vellykkede samfunn. Hva har vi gjort for å bli det? Harald Eia kaster nytt lys over det forunderlige landet vårt.

Symesterskapet

12 inspirerte syarar gir alt for å imponere dommarane i tidenes mest dramatiske symesterskap. Det blir blod, svette, tårer og fantastiske kreasjo...

Familiens ære

Seks kjente idrettsfamilier får testet fysikken og satt relasjonen på prøve. Vi blir også kjent med familiene på hjemmebane.

Hele Norge svømmer

Dødsing, synkronsvømming, kjendiser og masse gøy. Bli med på flytefest med Ida Nysæter Rasch, Salamatu «Sally» Kamara og Christopher Robin Omdahl.

Svømmevenn

Hele Norge svømmer: I Svømmevenn møter vi kjente vennepar som hjelper hverandre med mestring i vann.

Hagen min

Har du en drømmehage? Bli med på opplevelsesreise i fantastiske hager. Bak gjerdet er det bare fantasien som setter grenser. Norsk hageserie.

Valpeskolen

Hvordan endrer livet seg når man får valp, og hva skal til for å få den hunden man har drømt om? Hundetrener Maren hjelper til. Norsk livsstilserie.

Med Monsen på villspor

Lars Monsen skal på villspor igjen, men denne gangen ikke alene. Hvem gjesten er, vet han først når han tar av seg bindet for øynene og turen starter.

Familiekokkene

Seks familier konkurrerer om å lage den beste maten. De bruker egne familieoppskrifter, men må også bryne seg på krevende og morsomme utfordringer.

Hyttebok frå helvete

En forestilling med Are Kalvø.

Avkledd

Jenny Skavlan elsker klær. Med rare påfunn og spenstige eksperimenter avkler hun hvorfor vi kler oss som vi gjør.

Live redder verden. Litt.

Hva skjer når en storforbruker gjør alt hun kan for å bli miljøvennlig? Live snur livet på hodet i et forsøk på å redde verden. Litt.

Teenage Boss

Seks tenåringer får prøve seg som familiens økonomisjef i en hel måned. Vil de snu opp-ned på familiens økonomi?

Kroppsspråk

Hvordan påvirker kroppsspråket ditt hvilket inntrykk andre får av deg? Og hvordan påvirker det hvordan du føler deg?

Oppfinneren

Tusenkunstneren Erik Alfred Tesaker realiserer drømmen om å skape et mekanisk paradis for hele familien på småbruket Øystøl. Leken skaperglede komb...

Latterlig smart

En kjent komiker får kun 5 dager på seg til å sette opp et vitenskapelig stand-up show med bare ett hjelpemiddel: en litt for kunnskapsrik forsker.

Dora Thorhallsdottir - Familiegreier

Denne varme og morsomme standupforestillingen ble spilt over hundre ganger over på Latter og på turne over hele Norge. Doras erfaring som komiker o...

Mesterportretter

Bli kjent med de kommende deltakerne i Mesternes mester.

Jorden rundt på seks steg

Norske kjendiser tester ut teorien som sier at alle på kloden er forbundet gjennom seks bekjentskap.

Eides språksjov

Underhaldning herifrå til månen når Linda Eide og gjester hyllar og tullar med språk.

Alle mot 1

100.000 kroner står på spill når én person skal konkurrere mot hele Norge, og tippe på utfallet av rare og spektakulære eksperimenter.

Kåss til kvelds

Det blir god og uhøytidelig stemning når Else Kåss Furuseth og Markus Neby inviterer feststemte gjester til å dele sine beste (og verste) historier.

Natur og vitenskap

Jens og Isak på tynn is

De to ferske kompisene Jens Kvernmo og Isak Dreyer drømmer om å kunne leve som inuitter og legger ut på en eventyrlig reise til Grønlands villmark.

Naturens samspill

Fra Alpenes topper til Nordsjøens dyp – bli med på en reise gjennom Sentral-Europas vakre landskap, og møt noen av skapningene som bor der.

Blant konger og keisere i Antarktis

Naturfotografen Arne Nævra møter våre største pingviner på nært hold. "Det var Happy moments blant Happy feet", sier han.

Villdyrhjerte

De har ett mål; å redde skadede og syke villdyr fra døden. Syv ildsjeler brenner for å hjelpe dyr mange andre ikke bryr seg om.

Eventyrjenter

Med hvert sitt kamera som følgesvenn oppsøker fire jenter barske omgivelser for å måle krefter med naturen.

Fotobonden

Jostein følger drømmen, og vil leve av å invitere naturfotografer inn i det villeste Telemark, men naturen spiller ikke alltid på lag.

Med Monsen på villspor

Lars Monsen skal på villspor igjen, men denne gangen ikke alene. Hvem gjesten er, vet han først når han tar av seg bindet for øynene og turen starter.

Jens i villmarka

Han legger ut på lange krevende turer i barsk villmark. Med telt, fiskestang og hund lever han ut drømmen og utfordrer naturkreftene og seg selv.

Monsen, Monsen og Mattis

Lars Monsen drar på ekspedisjoner i spektakulær villmark med broren og en kompis. Sammen jakter de på de aller beste naturopplevelsene.

Elgskogen

Elgjakta er heilag i Engerdal. Jegerane Sigrid, Nelly og Halvard har ulik fartstid, men jakta fører dei saman og styrker banda mellom folk i bygda.

Blomsterenga

En nostalgisk idyll som yrer av liv, selv om plantene stadig slås ned. Ja, faktisk nettopp derfor. Men den fargerike og mangfoldige biotopen er truet.

Hjerter i isen

De kaller seg folkeforskere og polarambassadører, og de brenner for klimaet. Nå skal Hilde og Sunniva overvintre i historiske "Bamsebu" på Svalbard.

Helt ute

Vi elsker naturen! Samtidig som vi stadig utfordrer den. Bli med på en reise inn i en verden av kunst, vindmøller, malere, gruver og arkitekter.

Naturens jegere

Hvem er jegerne der ute i naturen? Det er ikke bare de store rovdyra som jakter. Nær sagt alle er på jakt i en eller annen form. Nå skal vi bli kje...

Vannkraft - arvesølv fra fjellheimen

Verdier skapes og verdier går tapt i jakten på rein energi. Hva kan vi lære av historien når noen vil utnytte norsk vindkraft?

Arven fra vidda

- Det mest utfordrende blir å gå i hælene på pappa , sier Aina Nordfjell som forlater universitetsstudier og kjæreste for å prøve seg som reingjete...

Grasrotforskerne

Lidenskap for natur kan kombineres med detektivarbeid blant dyr og vekster. Vi møter naturelskere med stor nysgjerrighet.

Ida og Martin på Notholmen

Ida og Martin setter bylivet på pause og flytter til en liten holme på Romsdalskysten. På Notholmen skal de utforske en enklere måte å leve på.

Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

Drøymer du om å leve nær naturen under enklare kår? Her møter du menneske som gjer nettopp det. Norsk dokumentarserie.

Ett år i Lofoten

Fjell, folk og fiske – opplev alt som gjør Lofoten magisk i en visuell fest av en filmfortelling.

Newton

Gjør kule ting vitenskapelig og vitenskapelige ting kule

Plasthavet

Plastsøppel har inntatt havet og kysten vår. Kenneth Bruvik møter forskere for å finne ut hva dette betyr for oss, for dyrene og for naturen.

Ikke gjør dette mot klimaet!

Med spektakulære eksperimenter tester Newton hva som kan skje når klimaet forandrer seg. Men det er fortsatt mye vi kan gjøre for å hjelpe jorda.

Hva feiler det deg?

Hva feiler det deg er en medisinsk kunnskapslek der to lag konkurrerer om å stille diagnoser på ekte pasienter.

Under overflaten

Drømmen var en fantastisk norgesreise under vann. Bli med når kjæresteparene Hanna og Ole, Henrikke og Lars satser alt på eventyret.

Natur i endring

Er den norske naturen slik vi kjenner den i ferd med å forsvinne? Hva skjer med insektene, fisken, skogen og fjellnaturen når klimaet endrer seg?

Naturfotografene

I en serie på fire programmer presenterer Ut i naturen noen av Norges beste naturfotografer. Vi følger dem på jobb ut i naturen.

Helt alene

Hvordan er det å gå alene på tur når du aldri har gjort det før? Unge mennesker med ulik erfaring fra friluftsliv tester sine egne grenser. Turene ...

Safari Norge

Kjente nordmenn drar på safari for å oppfylle drømmen om å møte ville norske dyr på nært hold.

Helt naturlig

En TV-serie for familien om barn, ungdom, natur, jakt, fiske og friluftsliv.

Reindrømmen

En norsk reineier starter opp på et sted han ikke er velkommen. Han får kjenne hvor mye det koster å følge livsdrømmen.

Viten og vilje

Kan vitenskapen hjelpe oss med problemer vi enda ikke har løsning på, og gi oss håp for framtida?

Monsen og hundene

Norsk dokumentar. Lars Monsen skal bli verdens beste hundekjører. Skal han bli best, krever det langsiktig jobbing. Han har gitt seg selv fem år på...

Ein ekte gullgravar

Eventyraren Odd Arne Skaldebø (72) har vore gullgravar i over 50 år. Ein dramatisk tur etter gull i Alaska for 20 år sidan, endra tenkemåten hans r...

Line fikser kroppen

Norsk dokumentarserie. Line unngår stranda fordi hun skammer seg over hvordan hun ser ut. Nå har hun fått nok av å føle seg dritt. Derfor møter Lin...

Dokumentar

Norge Rundt

Distriktenes magasin. Nære møter med folk og fe i hele Norges land.

Demenskoret

Ingrid Gjessing Linhave starter et kor for sangglade personer med demens. Sammen jobber de mot en konsert foran en fullsatt sal på selveste Chat Noir.

De siste dødsdømte

Vi henrettet 25 av våre egne etter krigen. Et mørklagt kapittel i Norges historie. Hvem var de egentlig, og fortjente de å dø?

Hodet i klemme

Landslagstrener Fritz Aanes strammer grepet. På vei mot nye mål må utøverne hans takle juling både i livet og på brytematta.

Klar til strid

Sure sokker, kjeft og blodslit – nære vennskap, forelskelser og humor. Rekruttene ved Setermoen aner ikke hva som venter dem.

Team Bachstad

Øystein Bache og Rune Gokstad krysser ulike land i middels egnede doninger. Norsk humor-reiseserie.

110

Når huset brenner eller noen er i livsfare, ringer vi 110. Møt dem som løper inn der andre løper ut.

113

Hva skjer når du ringer 113? Vi følger apparatet som settes i gang og menneskene som tar vare på oss når vi har vår verste dag. Norsk dokumentarserie.

Helene sjekker ut

Helene kommer tett på folk og miljøer mange vet lite om. Hvem er disse folka? Hvorfor tenker eller lever de som de gjør?

Folkeopplysningen

Hva er sant? Hva er oppspinn? Andreas Wahl går vitenskapelig til verks for å avlive mytene som omgir oss i hverdagen.

Arveoppgjøret

Arv kan splitte familier. Hva skal til for å ikke bli uvenner? Siri Kristiansen hjelper familier med arveoppgjøret.

Prosjekt sløseri

Den kontroversielle Sløseriombudsmannen har skapt frykt, sinne og bitre konflikter. Dokumentaren følger ham når han selv skal prøve seg som kunstner.

Trond Giske – Makta rår

Norges mest omtalte #metoo-sak. I en liten, rød campingvogn prøver Trond Giske å gjøre comeback. Håvard Bustnes følger ham gjennom to turbulente år.

Fyrbarna

De lekte i stormkast mellom frådende bølger. Bli med fyrbarna tilbake til barndommens rike, til det som i dag er eksotiske feriesteder.

Matsjokket

Norske kjendiser er som folk flest: de kaster mat. Nå skal det lages delikatesser av det som ellers går i søppelbøtta.

Sånn er Norge

Norge er verdens mest vellykkede samfunn. Hva har vi gjort for å bli det? Harald Eia kaster nytt lys over det forunderlige landet vårt.

Uræd - egget som kunne berge liv

Innestengde i eit egg gjekk sjøfolka på «Uræd» kvarandre på nervane då dei kryssa Atlanteren i 1904. Kristofer Hivju utforskar og gjenskapar hendin...

Gåten Agnes

Den tragiske skjebnen til Agnes Waade har lenge hjemsøkt Tore Strømøy. Nå vil han finne ut hva som egentlig skjedde med henne.

Rus

Leo Ajkic skal finne sannheten om rus – på godt og vondt. For det er gøy å feste, men da er det noe viktig du må vite. Norsk dokumentarserie.

Planet Plast

Line vil redde hvalene, fiskene og fuglene som dør av plasten i havet. Hva må vi gjøre nå, før det er for sent?

Plasthavet

Plastsøppel har inntatt havet og kysten vår. Kenneth Bruvik møter forskere for å finne ut hva dette betyr for oss, for dyrene og for naturen.

Generasjon Utøya

Fire unge kvinner som overlevde Utøya har valgt å fortsette sitt sterke politiske engasjement. De tør drømme om og kjempe for en bedre framtid.

Folkevalgt

Redde verden eller gå på nachspiel? Ni unge ildsjeler gjør alt for å vinne valgkampen.

Uønsket

De kjenner ikke noe annet hjemland enn Norge. Likevel kastes asylbarna ut av landet. Leo Ajkic vil finne ut hvorfor.

Ka e greia med Nobel?

Ingvild Bryn og Fredrik Jullumstrø gir deg svar på de viktigste spørsmålene om Nobels fredspris. Hvem var Alfred Nobel og hvordan kom prisen til Oslo?

Grasrotforskerne

Lidenskap for natur kan kombineres med detektivarbeid blant dyr og vekster. Vi møter naturelskere med stor nysgjerrighet.

Vær her

Ord, minner og gjenstander forsvinner. Demenssykdommen krever mye av Jan, Mimi, Sigvald – og deres nærmeste. Men omsorg, samvær og musikk hjelper.

Sløsesjokket

Vi kaster for mye, ting må vare lenger for å spare miljø og penger. Fem kjendiser utfordres til å sløse mindre.

Ari og kunsten

Hvem var egentlig kunstneren Ari Behn? Våren 2019 gjør Ari seg klar til sin første kunstutstilling i USA. Ett år senere arrangerer familie og venne...

Reindrømmen

En norsk reineier starter opp på et sted han ikke er velkommen. Han får kjenne hvor mye det koster å følge livsdrømmen.

Olav

Olav den hellige er Kristofer Hivjus store helt. Men hvem var egentlig den brutale vikingen som ble helgenkåret etter sin død? Norsk dokumentarserie.

Exit Nordpolen

Når Børge Ousland drar på tur, er det alvor. I fjor høst krysset han Polhavet på ski. Alt gikk ikke helt etter planen. Hva skjedde underveis? Exit...

Kunstsamlarane

Kva gjer at nokon brukar enormt med pengar og tid på å samle kunst? Og kva er drivkrafta bak dei valga dei har gjort?

Dagboken

32 klassevenninner skriver felles dagbok i 65 år. En reise fra krig og trange kår til vårt moderne velstandssamfunn. Norsk dokumentarserie.

Steffen - arven etter Ivers

Han var supertalentet som håndterte alles forventninger med et smil. En unik historie om en sønn og en far. Om seier og tap, svik og tilgivelse.

Helene sjekker inn

Helene Sandvig møter mennesker som bor og jobber på institusjoner. Mennesker med helt andre liv enn hennes eget. Norsk dokumentarserie.

Datoen

Tre mennesker født på samme dag. Tre liv som tar ulike retninger og flettes sammen av små og store hendelser i historien som handler om oss alle.

Innafor

Personlig og undersøkende dokumentarserie som utforsker miljøer og fenomener som utfordrer en ung generasjon.

Einar - hele historien

Mild landsfader, knallhard maktpolitiker. Dette er historien om fattiggutten som ble statsminister. Norsk dokumentar.

Uro

Hva uroer oss? Leo Ajkic lytter til folks bekymring for innvandring, velferdsstatens kollaps, ensomhet, terror og klimaendringer. Norsk dokumenta...

Uten pappa

Mikkel ble aldri kjent med faren, som dro da han var liten. Hvorfor dro han? Hvordan har det påvirket Mikkel? Og kan de starte på nytt? Norsk dokum...

Team Ingebrigtsen

Bak løpebrødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen står en storfamilie helt utenom det vanlige. Norsk dokumentarserie.

Brennpunkt

Brennpunkt: Cyberkriger

Gjemt bak tastatur og dekknavn utfordrer de lover og setter seg selv og andre i fare – alt for å stoppe Putin i krigen mot Ukraina.

Brennpunkt: Omsorg bak lukkede dører

De er gamle, syke og sårbare - men får de omsorgen de trenger? Skjult kamera viser virkeligheten i norsk eldreomsorg.

Brennpunkt: Alt for Kina: 1. Skiavtalen

For fire år siden visste de ikke hva ski var. Men en norsk trener har trent kinesiske jenter til OL på rekordtid. Takket være en politisk hestehandel.

Brennpunkt: Drapet i akebakken

Tre små barn fikk i 1994 skylda for å ha tatt livet av Silje Marie Redergård (5). Men var det barna som mishandlet venninnen til døde?

Brennpunkt: Millioneventyret

De investerte millioner og ble lovet milliarder. I over 15 år har norske småsparere ventet på gevinsten. Men nå er hovedmannen borte vekk.

Brennpunkt: Equinors farlige eventyr

Norge skader amerikaneres helse og miljø, sier naboene til Equinors anlegg på landsbygda i USA. Hemmelige kjemikalier skaper ekstra engstelse.

Brennpunkt: Mysteriet søsteren min

Anne lå død i tre uker i den kommunale leiligheten sin før hun ble funnet. Hun hadde verken seng eller mat, og veide bare 44 kg. Broren leter etter...

Brennpunkt: Da Norge stengte

12. mars 2020 ble Norge stengt for å stoppe spredningen av koronaviruset. Vi møter noen av dem som over natta fikk helsa, levebrødet og karrieren s...

Brennpunkt: Hallikens hus

Den filippinske mannen som ble dømt til livsvarig fengsel for å ha solgt og streamet overgrep mot barn hadde mange norske venner. Hva skjedde med dem?

Brennpunkt: Søppelsmuglerne

Parkerte biler fylles med elektronikk. Så forsvinner de. Brennpunkt avdekker en skjult millionindustri med store miljøkonsekvenser.

På tegnspråk

Ål inn

Ål inn

Ål folkehøyskole er ikke som andre skoler. Gjennom et år følger vi elever og lærere på en skole der det ikke er lov å bruke stemmen i fellesarealer.

Ikke bare meg

Ikke bare meg

Mange unge tror de er helt alene med vanskelig følelser. Aksel og Petrine møter mennesker som kan fortelle at det faktisk ikke gjelder bare deg.

Min hund og meg

Min hund og meg

Fem unge hundeeiere flytter inn på en herregård med sine firbeinte. Med hjelp fra en instruktør skal hund og eier lære å kommunisere bedre.

Fredriks kjøkken

Fredriks kjøkken

Den svenske kokken og kokkelæreren Fredrik Lindvall disker opp på direkten og får innspill fra seerne.

Verdensborgere

Verdensborgere

De har aldri møtt hverandre før og kan ikke samme språk. Likevel kjenner de ofte på et fellesskap. Hvordan er det å være døv i ulike deler av verden?

Min historie

Min historie

Møt fire personligheter som med sin kampglød, stolthet og pionerånd har betydd mye for døve i Sverige.

Snakkis

Snakkis

Snakkis er Norges døveste talkshow. Møt mennesker som har noe på hjertet og bli litt klokere. Norsk serie på tegnspråk.

Undringsskogen

Undringsskogen

Noe holder på å ødelegge den magiske Undringsskogen! Har det noe med herr Epoxys nye plastfabrikk å gjøre? Klarer Mia, Isaac og professoren å redde...

Undringstårnet

Undringstårnet

Gode venner

Gode venner

Mia Aimée og Matheo

Mia Aimée og Matheo

Mitt Norge

Mitt Norge

Fie er en ung og karismatisk kvinne fra Stavanger og Oslo, som bryter ut av komfortsonen sin for å oppleve noe helt nytt, helt på egenhånd.

Mads og sauemysteriet

Mads og sauemysteriet

Norsk dramaserie.

Eriks arv

Eriks arv

Norsk dokumentar. Erik Call er manusforfatter og bor i Los Angeles. Som døv har han gått glipp av mange fortellinger om slekten som utvandret fra N...

Thomas på sirkus

Thomas på sirkus

Gråtende hender

Gråtende hender

Hva skjedde med døve og funksjonshemmede i tiden før og under 2. verdenskrig? Hvilke redsler ble de utsatt for? Historien får du i Teater Manus for...

Gårsdagens helter

Gårdagens helter

Julegudstjeneste fra Oslo døvekirke

Julegudstjeneste

Årets 2. juledagsgudstjeneste sendes fra Oslo døvekirke. Døveprest Jarl Åge Tjørn leder gudstjenesten, og kan blant annet by på både korsang på teg...

Andre juledagsgudstjeneste fra Trondheim døvekirke

Julegudstjeneste

For nesten 90 år siden fikk Trondheim sin første døvekirke. Andre juledag leder døveprest Per Walle, sammen med tegnspråkpoeter og medliturger, gud...

Julegudstjeneste fra Døvekirken i Tromsø

Julegudstjeneste

Med døveprestene Arne Lundqvist og Lisa Lind, døvetolk Gry Åland og ungdom fra menigheten. Musikk ved Marit Sandvik, gitarist Øystein Norvoll og ba...

Lysgudstjeneste fra Døvekirken i Tromsø

Julegudstjeneste

Lysgudstjeneste fra Døvekirken i Tromsø. En visuell og vakker julegudstjeneste med danser Olga Papalexiou, tegnspråkklassen i Tromsø, julesalmer, d...

En julefortelling

En julefortelling

Eventyrdrama på norsk tegnspråk. Charles Dickens' klassiske julefortelling fra 1843 er blitt filmatisert mange ganger - men aldri før på denne måt...

BlimE

Barn

Karsten og Petra

Karsten og Petra går i samme barnehage og er bestevenner. Sammen med kosedyrene sine Løveungen og Frøken kanin opplever de små og store eventyr.

Første dag

Hanna skal starte på ny skole. Hun er transkjønnet og vil møte mange utfordringer. Australsk drama.

Dyra i Dyrebo

Vennene Ragge, Kattemons og Fiolin har det gøy saman i barnehagen, men vennskap kan også vere vanskeleg. Korleis kan dei bli venner igjen etter ein...

Eg går på

Bli kjent med fritidsaktivitetar gjennom modige barn på veg mot meistring, glede og nye vennskap. Norsk dokumentarserie.

Mine ville venner

Marte lever med søte gårdsdyr, men også med rovdyr rundt seg. Klarer Marte å bli venn med store elger, små revehvalper og gauper med skarpe klør?

Gjør det sjøl

Lær å lage noe kult med det du har hjemme!

Bablo

Velkommen til Bablo, verdens morsomste bibliotek!

Labyrint: Monsterets hjerte

Den nye roboten Volfram har slått seg vrang og raserer labyrinten. Løsningen er å åpne «hjertet», men de husker ikke lenger koden til låsen!

Den magiske laben

I professor Dinkels magiske lab kan alt skje. Bli med og lek sammen med Dinkels faste hjelpere, det magiske kameraet Kamilla og en magisk fluesopp.

Stopp

Svensk drama. Når Sara roper stopp er det Sara som bestemmer.

Fantus og maskinene

Bli med Fantus og se hva maskinene gjør.

Planetpatruljen

Man er aldri for liten til å gjøre noe stort og alle kan gjøre litt. Et miljøprogram for de yngste.

Bjørnis

På en ekte brannstasjon bor en ekte helt. Bjørnis elsker å kjøre brannbil og slukke brann. Hver eneste dag løser han oppdrag sammen med sine kolleger.

Fantus og dyra

Fantus hilser på dyra

Vennene og det grønne lys

Hugo oppdager at vennen Anders og familien hans er sporløst forsvunnet. Nå må resten av vennegjengen finne ut hva som har skjedd.

Superheltskolen

Selv superhelter må på skolebenken! Bli med en gruppe førsteklassinger på denne helt spesielle internatskolen for framtidige superhelter.

Redningshunden Bessie

Anne Dorthea (8) har en helt spesiell bestevenn; redningshunden Bessie.

Sånn er jeg, og sånn er det

Et innblikk i hverdagen til barn som har en ekstra utfordring å leve med. Norsk serie.

Tema - Rasisme

Temadagene 2022 på NRK Super handler om rasisme- hudfarge, folkeslag og religion.

Hele slekta svømmer

Hele Norge svømmer: Familien Anjum/Ahmad har svømmebasseng, men alle kan ikke svømme. Nå blir det svømmekurs.

Skal vi leke?

Bli med å leke, danse, synge og finne forskjellige dyr.

Bli med heim

Norsk dokumentarserie om barn som veks opp i ulike familiar, om deira utfordingar, meistring og stoltheit.

Superkroppen

I Superkroppen utforsker vi alle typer kropper. Hvorfor ser kroppen ut som den gjør og hva er funksjonen til kroppen?

Dyrevenn

I Dyrevenn møter vi barn som har et sterkt vennskap med et helt spesielt kjæledyr.

Bamselegen

Har bamsen din blitt syk? Bamselege Charlotte og hennes lettskremte hjelper Gilbert tar saken.

Rabalder

I en liten nordnorsk bygd skal barna finne ut av seg selv i et kaos av forelskelser, intriger og eksplosjoner.

Store maskiner

Svensk serie for barn om store maskiner som traktor, heisekran, hjullaster, truck, veihøvel og gravemaskin.

Sykampen

Fire jenter og to gutter skal i denne serien kjempe om å vinne Sykampen. Selma Ibrahim er programleder og Jenny Skavlan skal hjelpe deltakerne.

Brillebjørn

Brillebjørn er en dramaserie om treåringer og deres favorittbamse, Brillebjørn.

Fantasity

Barns fantasi blir til virkelighet når de overtar som statsministere i byen Fantasity. Norsk humorserie.

Eg går på

Bli kjent med fritidsaktivitetar gjennom modige barn på veg mot meistring, glede og nye vennskap. Norsk dokumentarserie.

Fantorangens verden

Fantorangen, Pivi og lille Fantus bor i ei hule i bakken. Det skjer mye moro og noen ganger litt rare ting i Fantorangens verden.

Oteren Svenn

En liten oter-unge flytter inn under terrassen til familien Veie-Rosvoll. Den får navnet Svenn og blir raskt en god venn. Norsk serie.

Lesekorpset

Det har aldri vært gøyere å utforske alfabetet! Hvilket ord lager stavemaskinen i dag?

Minibarna

Utforsk verden med Fantus og Minibarna.

Klart eg kan

Barn må gjere mange ting for første gang. Klart eg kan er med barn når dei gjer ting dei håpar å få til. Norsk dokumentarserie.

I same hi

Fru Rev og dottera flyttar til Herr Grevling og barna hans. Det er ikkje alltid lett å få nye søsken. Fransk animasjon.

Inni granskauen

Norsk dramaserie Femårige Maja på telttur med familien.

Skolestarterne

Thelma og Sofie skal begynne på skolen, men får de komme i samme klasse?

Jonahs dyreverden

Jonah elsker dyr og han tar oss med på en reise mellom kontinentene hvor vi får møte små og store dyr fra alle verdens hjørner. Norsk dokumentar.

Flaskepost fra Stillehavet

En norsk familie reiser til den andre siden av jordkloden. De skal bo på Tikopia, en tradisjonell og isolert øy i Stillehavet.

Brannmann Sam

Nå skal du få bli kjent med brannmann Sam og vennene hans som bor i en liten by i Storbritannia.

Brillebjørns Detektivbyrå

Brillebjørn har startet detektivbyrå og løser store og små mysterier sammen med barna. Når noe forsvinner, flytter på seg eller dukker opp trår Bri...

Geitekillingen som kunne telle til ti

Geitekillingen har lært seg å telle til ti. De andre dyra vil ikke bli talt, men til slutt kommer geitekillingens telling til nytte likevel.

Sangfoni

Hva er egentlig musikk? Vi oppdager rytmer, undersøker melodier og finner ut hva musikken består av.

Bli med heim

Norsk dokumentarserie om barn som veks opp i ulike familiar, om deira utfordingar, meistring og stoltheit.

Lesekorpset

Det har aldri vært gøyere å utforske alfabetet! Hvilket ord lager stavemaskinen i dag?

Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie om en liten prinsesse.

Fjellgården i Trollheimen

Norsk dokudrama om 7 år gamle Oda, som bor på en fjellgård i Trollheimen.

Vikartimen

Vikartimen er et tilbud for elever i 1.–7. klasse. En lærerik pustepause vi håper både barn, lærere og foreldre vil ha glede av!

Labyrint X

Masse gøy ekstrainnhold fra Daidalos' labyrint!

Søskensjokk

Norsk dramaserie om det å få bonussøsken.

Petter Kanin

Bli med snille og modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr. Britisk animasjonsserie.

Sol, snart seks

Norsk dramaserie i åtte deler.

Petter Kanin

Bli med snille og modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr. Britisk animasjonsserie.

Anneli og Lillian

Finsk dramaserie.

Litt av en jobb!

Norsk dokumentarserie om barn som får prøve seg i ulike jobber.

Elsa

Norsk småbarnsdrama. Elsa er 5 år og bor sammen med pappa og storesøster Agnes.

Flaskepost fra Stillehavet

En norsk familie reiser til den andre siden av jordkloden. De skal bo på Tikopia, en tradisjonell og isolert øy i Stillehavet.

Odd er et egg

Norsk animasjonsfilm. Tenk deg at hodet ditt er et egg som kan knuse når som helst. Hvordan tror du gymtimene med ballspill hadde vært da? Eller en...

Den vesle grå ulven: Vår

Norsk animasjonsfilm. Det er vår i skogen, og alt våkner til liv. Snøen smelter og trærne strekker seg etter en lang vinter. Isen går. Ulven og Har...

Regnbue-Rubi

Canadisk animasjonsserie om Rubi som hver dag reiser, på magisk vis, til Regnbuebyen der alle lekene hennes lever og bor.

Mia Aimée og Matheo

Inni granskauen

Norsk dramaserie Femårige Maja på telttur med familien.

SuperKORK!

Hva blir Super + KORK? Det blir SuperKORK! Syng med du også!

Ungdom

Skole

NRK Super - Temadagene

Pride

Direkte

DIREKTE

Tegnspråk direkte

Melodi Grand Prix

Utforsk våre andre kategorier