Reality og konkurranser

Maskorama

Klarer du å gjette hvem som er bak masken? Åtte maskerte kjendiser opptrer live på lørdagskvelden med to mål: Imponere deg og skjule sin identitet!

Hvem løser oppgavene best?

Hvem kan mest?

Sportskonkurranser

Lidenskap for sport

Ungdom: Oppturer og nedturer

Underholdende reality

Et bedre liv?

Ingen er perfekt

De drømmer om karriere, kjæreste, utdannelse og barn. Og de har utviklingshemming.

For hele familien

Med et håp om kjærlighet

Dokuserier

Rus

Leo Ajkic skal finne sannheten om rus – på godt og vondt. For det er gøy å feste, men da er det noe viktig du må vite. Norsk dokumentarserie.

Felicias røter

Felicia har vakse opp i ein romsk familie i Rinkeby utanfor Stockholm. No er ho 17 år og vil finne ut meir om historia til slekta ho er ein del av.

Helene sjekker inn

Helene Sandvig møter mennesker som bor og jobber på institusjoner. Mennesker med helt andre liv enn hennes eget. Norsk dokumentarserie.

Vita og Wanda

Vita og Wanda er eneggede tvillinger og opptatt av mote, glam og gøy. Men tilværelsen som Norges Kardashians er ikke alltid ukomplisert. Norsk real...

Håpets marked

De vil redde livet, stoppe sykdom eller få barnet de drømmer om. Lisa Tønne følger nordmenn som drar til utlandet for å få hjelp når Norge sier nei.

Rawdah

Hun er modell, alenemor og vernepleier, og drømmer om å bli avbildet i Vogue. Men er motebransjen klar for en norsksomalisk jente med hijab?

Mannefall

Aldri før har så mange menn vært enslige. Halvparten av alle ufaglærte menn i Danmark bor alene og fører ofte en usunn livsstil.

Trillingliv

Å bli foreldre til trillinger er en stor livsendring og et maraton av en forelderoppgave, som setter både familie og foreldre under press.

THIS IS IT - Designerdrømmen

Sju studenter drømmer om en karriere som klesdesigner - et yrke der konkurransen er knallhard og mulighetene få. Vil de lykkes?

Innafor

Personlig og undersøkende dokumentarserie som utforsker miljøer og fenomener som utfordrer en ung generasjon.

Overleverne

Hver dag dør mennesker helt uventet - av ulykker, sykdom eller katastrofer. Disse overlevde. Hør deres dramatiske historier. Norsk dokumentarserie.

Ut av skapet

Følg fem ungdommers vei mot å bli åpne om at de er skeive.

Under huden

Huden din skal beskytte deg. Blir den syk, blir du sårbar. Norsk dokumentarserie.

Det første steget

Norsk dokumentarserie om forskjellige mennesketyper som har ett felles mål: Å endelig gjøre noe de lenge har hatt lyst til, eller føler de burde ha...

Drømmeboligen

Livet på gården

Bli med på jobb

113

Hva skjer når du ringer 113? Vi følger apparatet som settes i gang og menneskene som tar vare på oss når vi har vår verste dag. Norsk dokumentarserie.

Dørvaktene

De utgjør frontlinjen i Sveriges klubbliv, en verden med penger, kriminalitet og rus. Samholdet er sterkt, men jobben påvirker også privatlivet.

Lovens lengste arm

Bli kjent med de som har valgt å håndheve loven litt utafor allfarvei. Der store avstander og vær er avgjørende - og der alle kjenner alle. I denn...

Jordmødrene

Norsk dokumentarserie. Døgnet rundt tar de i mot nye verdensborgere. For jordmødrene på Sykehuset Buskerud blir dette allikevel aldri rutine. Det e...

Jobben er livet

Valg av arbeid påvirker livet. Ti mennesker forteller om jobben de gjør, forventninger og sitt forhold til privatliv. Norsk dokumentarserie.

Hurtigruten 365

Følg livet om bord på Hurtigruten gjennom fire årstider. Kaptein Widding og hans besetning har hendene fulle med å imøtekomme passasjerenes og rede...

Brøyt i vei

Norsk dokumentarserie om brøytebilkjørernes hverdag i Norge.

Sirkusliv

Norsk dokumentarserie om livet i og rundt manesjen hos Cirkus Arnardo.

Brakkefolket

Serie om livet til polske arbeidere som bor i en brakkeby i Oslo. Gjennom en vinter og en vår følger vi dem gjennom opp- og nedturer i livet.

Drømmen om Europa

Norsk dokumentarserie om de dramatiske utslagene av europeisk grensepolitikk. Vi følger norsk politi på oppdrag ved Schengens utsatte yttergrenser,...

Jenter for Norge

Dokumentarserie om Norges eneste spesialstyrke for kvinner.

Heftige ekspedisjoner

På sporet

Barn

Utforsk kategoriene våre