Konkurranser og reality-TV

Musikk

Stjernekamp

I Stjernekamp møtes etablerte artister for å konkurrere i ulike musikksjangere og slåss om tittelen "Norges ultimate entertainer".

Tett på stjernene

I «Tett på stjernene» følger vi hverdagslivet og forberedelsene til artistene som uke etter uke får stadig nye utfordringer i Stjernekamp.

Urørtfinalen - TV

De neste

Nye musikktalenter tolker hits fra store norske artister. Vil de overbevise artistene om at nettopp de er de neste på den musikalske stjernehimmelen.

Maskorama

Klarer du å gjette hvem som er bak masken? Åtte maskerte kjendiser opptrer live på lørdagskvelden med to mål: Imponere deg og skjule sin identitet!

Melodi Grand Prix

Norges største musikkshow byr på heftig musikk, minneverdige sceneshow, og stor spenning når noen av landets beste artister møtes.

Maestro

Åtte personer, kjent for alt annet enn å dirigere, skal konkurrere om å lede KORK. Vinneren som står igjen til slutt får tittelen Maestro.

Spellemannprisen

Norges fremste artister konkurrerer om Spellemannprisene.

Eurovision Song Contest

Europa forenes gjennom kraften av musikk og felles opplevelser når 45 land og millioner av mennesker hyller årets ESC-artister.

MGPjr

Musikkonkurranse for barn

10 på topp

Spinnvill musikkonkurranse hvor det er om å gjøre å huske poplåtene som dominerte hitlistene et bestemt år. Ekstremt god stemning!

Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse - TV

Klassisk musikk, konkurranse

Muntre Melodi Grand Prix-skandaler

Plagiat, stemmejuks og dramatikk: Skandalene i Eurovision Song Contest med Linda Eide.

Hvem kan mest?

Symesterskapet

12 inspirerte syarar gir alt for å imponere dommarane i tidenes mest dramatiske symesterskap. Det blir blod, svette, tårer og fantastiske kreasjo...

Sykampen

Fire jenter og to gutter skal i denne serien kjempe om å vinne Sykampen. Selma Ibrahim er programleder og Jenny Skavlan skal hjelpe deltakerne.

Symesterskapet UK

Utfordringene er mange og tidsfristene korte. Konkurransen er hard om å bli britenes aller beste med nål og tråd. Britisk serie.

Klassequizen

Andreas Wahl inviterer 36 ulike lag fra hele landet til kunnskapsdyst. Norges mest kunnskapsrike 10.klasse skal kåres i løpet av fem programmer.

Hva feiler det deg?

Hva feiler det deg er en medisinsk kunnskapslek der to lag konkurrerer om å stille diagnoser på ekte pasienter.

Tidsbonanza

Norsk underholdningsprogram. God stemning og historier er bakteppet for en uhøytidelig quiz-duell, hvor programleder Thomas Felberg inviterer gjest...

Superbonden

Ti bønder frå heile landet konkurrerer i bondekunnskap.

QuizDan

Underholdningsprogram. I QuizDan skal ungdomslag og seniorlag fra 18 norske byer kjempe om hvem som er best på Quiz i Norge. Programleder Dan Børge...

Antikkduellen

Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. Dansk serie.

Norges smarteste

Norsk underholdningsserie. 25 usedvanlig kloke deltakere skal gjennom spennende og utfordrende konkurranser hvor de vil bli testet i matematiske, l...

20 spørsmål

En spørrekonkurranse for de munnrappe. Panelet har 20 spørsmål til å finne løsningen på oppgaven!

Superkviss

Nye Superkviss er i gang. Et quiz-program for barn mellom 10 - 12 år. Nå kan du delta fra der du bor!

Hjernekamp

Programleder Solveig Hareide har samlet 6 deltakere, som skal konkurrere for å finne ut hvem av dem som har den komplette hjerne. Stokkøya i Sør-Tr...

Big bang

Populærvitenskapelig underholdningsprogram. Et ekspertpanel får spørsmålene du alltid har ønsket å få svar på.

Kulturquiz TV

Kulturelt spørreprogram

Historisk

Historisk er et morsomt og lærerikt panelshow der to lag konkurrerer om hvem som kan mest om verdenshistoriens ukjente, men helt sanne, fakta. Prog...

Kontrapunkt

Nordisk musikalsk spørrekonkurranse

Kvitt eller dobbelt

Konkurranse

5 på

Spørrekonkurranse for barn.

Sport

Realityserier

Bearkedem? - Borteboerne

Emma, Jone og Leif-Ove skal klare seg selv i et skoleår. En serie om tryning og triumf, og det å flytte hjemmefra for første gang.

Lunsj

Bruker du sokker i sandalene? Hjelper det at en politiker legger seg flat? Tenk om vi kunne vite hva folk faktisk mener om saker og ting i lunsjen.

Mobilflørt

Modige single settes opp på en blind-date hvor de får snoke i hverandres mobil. Blir de skremt av det de finner, eller vil de møtes igjen?

Martha blir rik

Martha Leivestad er YouTube-stjerne med høgt forbruk og ingen økonomisk sans. Ein tullete dokumentarserie om økonomi, der ekte pengar står på spel.

Eit feitt liv

Livsnytaren Ronny elskar burger og øl, men drøymer og om eit langt og godt liv. Det er på tide at ein tjukk fyr får lage eit TV-program om helse!

Lives oppdragelsesreise

Trebarnsmoren Live Nelvik synes det settes for mange krav til dagens foreldre, og jakter på enklere løsninger til det å være noens mamma eller pappa.

Trillingliv

Å bli foreldre til trillinger er en stor livsendring og et maraton av en forelderoppgave, som setter både familie og foreldre under press.

Dørvaktene

De utgjør frontlinjen i Sveriges klubbliv, en verden med penger, kriminalitet og rus. Samholdet er sterkt, men jobben påvirker også privatlivet.

Typen til

Leo Ajkic sjekker ut hvordan det er å være kjæreste med noen av landets mest spennende kjendisdamer.

Dama til

Underholdningsserie. Live Nelvik tester ut hvordan det er å være dama til norske kjendiser.

Vita og Wanda

Vita og Wanda er eneggede tvillinger og opptatt av mote, glam og gøy. Men tilværelsen som Norges Kardashians er ikke alltid ukomplisert. Norsk real...

Nyskilt og fettsugd

Kan du fettsuge deg til lukke? Cherry Healey reiser rundt i verda for å snakke med kvinner om kroppsfiksing. Britisk dokumentarserie.

Bondi Beach

Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.

THIS IS IT - Designerdrømmen

Sju studenter drømmer om en karriere som klesdesigner - et yrke der konkurransen er knallhard og mulighetene få. Vil de lykkes?

Prosjekt perfekt

Norsk livsstilserie. Hva skjer når en helt vanlig person tester alle livsstilsråd hun kommer over i jakten på det perfekte? Programleder Ida Fladen...

Den Ultimate Agent

De knekker koder, overvåker, avlytter, forfølger og blir forfulgt. 16 deltagere gjennomfører agentoppdrag i ny underholdende realityserie.

Tara og Vegard

En mørk, morsom og ekte serie om Tara på 20 år, som de siste årene har gjemt seg bak likes og følgere på sosiale medier i stedet for å leve et virk...

Sjette gir

Lidenskapelige bileiere fra hele landet konkurrerer om å bli Norges råeste sjåfør. Elsker du lukta av olje og svidd gummi? Norsk realityserie.

Ikke spør om det

Ikke spør om det: 2. Narkoman

Hvorfor får narkomane så hes og rar stemme? Får de dårlig samvittighet, og kan de ikke bare ta seg sammen og slutte?

Ikke spør om det: 1. Politiker

Synes politikerne at Fredrik Solvang er irriterende? Og vet de egentlig hva de holder på med? Spesialepisode med partienes nestledere.

Ikke spør om det: 4. Annerledes ansikt

Stirre eller spørre, hva er best? Tar du deg selv i å dømme andre etter utseende?

Ikke spør om det: 3. Downs syndrom

Kan personer med Downs syndrom drikke alkohol? Har de sex? Og føler de seg mest som barn eller voksen?

Ikke spør om det: 2. Norsk-somalier

Er du faktisk i slekt med alle du kaller onkel og tante? Hvorfor får dere så mange barn? Får du mye skryt for rumpa di?

Ikke spør om det: 1. Prest

Ikke spør om det: 8. Blind

Hvor mange ganger om dagen krasjer du inn i ting eller går deg vill? Kan blinde passe barn? Skulle du ønske du kunne se?

Ikke spør om det: 7. Hiv-positiv

Hvordan smitter hiv? Har de ligget rundt, og kommer de til å dø av aids?

Ikke spør om det: 6. Nittiåring

Hvor gammel er du og hvorfor er du ikke død ennå? Når hadde du sist sex? Hva er poenget med livet?

Ikke spør om det: 5. Muslim

Vil muslimer ha sharialov i Norge? Er de farlige? Spiser de gris og banner?

Ikke spør om det: 4. Schizofreni

Hvordan er det å ha schizofreni? Hva er det de ser og hører?

Ikke spør om det: 3. Tjukk

Må du bruke deodorant i valkene? Hvorfor spiser du ikke bare mindre? Hvordan finner du tissen din?

Ikke spør om det: 2. Tourette

Er det lurt å holde seg unna når en med Tourette har kniv? Er det deilig å ticse?

Ikke spør om det: 1. Rullestolbruker

Er livet ødelagt når man havner i rullestol? Kan man ha sex, og hvordan gjør man det?

Ikke spør om det: 2. Trans / Født i feil kropp

Hva vil det si å være trans eller født i feil kropp, og hva skjer når en penis forvandles til en vagina? Seks modige mennesker svarer på anonyme sp...

Ikke spør om det: 1. Kortvokst

Er det riktig å knele når man snakker med en kortvokst person? Og hvordan er det å ha sex med en som er mye høyere enn deg? Seks modige mennesker s...

For hele familien

Hvem bor her?

Hvor langt kommer du med navn, yrke og førsteinntrykk? Fem fremmede besøker hverandres hjem og gjetter hvem som bor hvor.

Familiekokkene

Seks familier konkurrerer om å lage den beste maten. De bruker egne familieoppskrifter, men må også bryne seg på krevende og morsomme utfordringer.

Med Monsen på villspor

Lars Monsen skal på villspor igjen, men denne gangen ikke alene. Hvem gjesten er, vet han først når han tar av seg bindet for øynene og turen er i...

Alle mot 1

I "Alle Mot 1" står 100 000 kroner på spill når én person skal konkurrere mot hele Norge, og tippe på utfallet av rare og spektakulære eksperimenter.

Valpeskolen

Hvordan endrer livet seg når man får valp, og hva skal til for å få den hunden man har drømt om? Hundetrener Maren hjelper til. Norsk livsstilserie.

Symesterskapet

12 inspirerte syarar gir alt for å imponere dommarane i tidenes mest dramatiske symesterskap. Det blir blod, svette, tårer og fantastiske kreasjo...

Fra bølle til bestevenn

Syv nye bøller skal få hjelp av hele Norges hundetrener Maren. Kan hundene trenes til å bli den bestevennen eierne drømmer om? Norsk livstilsserie.

Skårungen

Norsk underholdningsserie. 12 deltakere kjemper om å bli Norges beste skårunge.

Symesterskapet UK

Utfordringene er mange og tidsfristene korte. Konkurransen er hard om å bli britenes aller beste med nål og tråd. Britisk serie.

Best i mest

Ungdommer som er blant de beste i landet i hver sin idrett, skal gjennom denne serien lære hverandres idretter og konkurrere i dem. Hvor god er det...

Ville Veier

FlippKlipp Studio inviterer til en vanvittig konkurranse, der tre kjendislag sendes ut i Oslo sentrum med mål om å gjennomføre så mange pinlige utf...

En for alle

Norsk konkurranse.

Tidsbonanza

Norsk underholdningsprogram. God stemning og historier er bakteppet for en uhøytidelig quiz-duell, hvor programleder Thomas Felberg inviterer gjest...

Valpekullet

I programserien «Valpekullet» følger kameraene valpekullet til Cocker spaniel-tispa «Stella» gjennom de første seks måneder, fra fødsel, på veien ...

Familieekspedisjonen

Toppturer, nedturer og oppturer. Tre familier med ulik erfaring legger bort hverdag og teknologi for å konkurrere mot naturen, hverandre og seg selv.

Anno

Norsk realityserie. 14 deltakere reiser tilbake i tid for å oppleve ulike epoker i norsk historie. De skal jobbe seg opp fra fattigdom og slit til ...

Solgt!

To lag med eigedomsmeklarar blir ruska opp frå sitt vanlege territorium og tatt med ein ukjent bustadmarknad. Her skal dei tippe prisen på tre ulik...

Lenket

Norsk underholdningsserie. Hva om vi ble tvunget til å samarbeide for å vinne i fellesskap? Nå skal 8 ulike mennesker lenkes sammen, og "De lenkede...

Med et håp om kjærlighet

Kjærlighetens kode

Åtte single flytter sammen etter å ha blitt matchet på bakgrunn av personlig data. Vil eksperimentet fungere?

For sjenert til å date

I en virtuell verden kan alt skje, også kjærligheten. Åtte unge dansker møtes som avatarer. Finner de lykken, og kan den videreføres i virkeligheten?

Forelska og forvirra

Nettet er blitt ein vanleg sjekkearena. For Naomi og Edvin leier nettdating til eit intenst forhold der grensa mellom kjærleik og venskap er uklår....

Gift

Tør du å snakke med kjæresten din om alt? Modige par stiller hverandre uventede spørsmål.

Mannefall

Aldri før har så mange menn vært enslige. Halvparten av alle ufaglærte menn i Danmark bor alene og fører ofte en usunn livsstil.

Bør de gifte seg

Norsk realityserie. Går det an å forutse hvilke par som vil holde sammen - og hvilke som kommer til å gå fra hverandre?

Lovesikh

Norsk reality-dokumentar i 7 deler. Sumeet, en 26-årig Oslogutt vil finne den rette å gifte seg med. Sumeet er oppvokst på Oslos vestkant, men i kr...

Anders, jeg og hans 23 kvinner

Nahid oppdager at mannen hun treffer, tennisspilleren Anders, har 23 andre kvinner. 23! Nå vil hun lage en film for å få utløp for sinnet.

Stacey Dooley: Åpent ekteskap

Enkelte familier skiller seg litt ekstra ut, selv i dag. Stacey flytter inn i 72 timer for å prøve å forstå noen av dem bedre. Polyamorøse Thomas o...

Si ja, bli min

Norsk underholdningsserie.

Line dater Norge

Norsk dokumentar-reality. Line er lei av å være alene, og drømmer om å få seg kjæreste. Nå reiser hun Norge rundt med kjærlighet i blikket, og ber ...

Ja vi elsker. Norsk dok.serie

Norsk dokumentarserie. I dagens Norge finnes det et utall av forskjellige måter å inngå ekteskap på. I løpet av denne serien får vi være med på bry...

Gaming

Barn og unge

Newton: Dårligere enn en 10-åring? (1:4)

Hele Norge svømmer: Det blir krevende når Dennis Siva Lie skal ta svømmetest for 10-åringer. Klarer han å bestå?

Heime hos Sussi og Leo

Lukas flytter inn hos kult-duoen Sussi og Leo. Dei fargerike festmusikarane har hjarte- og husrom til både sekstenåringen og den deprimerte mora hans.

Sjuende

Norsk dokumentarserie. Fra første skoledag i sjuende er Nora og Zahra bestevenner mens Nilani føler seg helt alene.

KAMP

Guttene på fotballaget SIF kommer fra samme nabolag. De spiller ball, kødder og har det gøy sammen. Men livet som fjortenåring er også fullt av mis...

Teenage Boss

Seks tenåringer får prøve seg som familiens økonomisjef i en hel måned. Vil de snu opp-ned på familiens økonomi?

Hvis jeg var deg

Norsk reality om barn som får prøve livet til et annet barn.

Modig

Norsk dokumentarserie.

Fotballproff

Norsk dokumentarserie.

Alt for gjengen

Å være innafor betyr alt på videregående. Dansk dokumentarserie.

Unik - om barn på sykehus

Hvordan er det egentlig å få behandling på sykehus? Serie fra virkeligheten.

Bli med heim

Norsk dokumentarserie om barn som veks opp i ulike familiar, om deira utfordingar, meistring og stoltheit.

Skolestarterne

Thelma og Sofie skal begynne på skolen, men får de komme i samme klasse?

Leirskolen

Norsk dokumentarserie. (:6) Vi skal til Haraldvigen leirskole utenfor Kristiansand. Der følger vi 70 sjuendeklassinger som samles i en uke på ei øy...

Oppdrag Nansen

Fire tenåringer skal på sin generasjons viktigste ekspedisjon - for å forstå klimaet. Norsk serie.

Fride på skipet

Norsk dokumentarserie.

Gaven. Realityserie

Norsk realityserie om vennskap. En spesialtrent gruppe bestående av Jonas, Ingrid og Mariama har fått i oppdrag å hjelpe norske barn med å overra...

På sporet

Ta sjansen

Har du fått med deg denne arkivperlen?
Et "vann-vittig" eventyr der deltakere stiller med fantasifulle farkoster og hjemmesnekrede båter

Utforsk kategoriene våre