Reality og konkurranser

Stjernekamp

I Stjernekamp møtes etablerte artister for å konkurrere i ulike musikksjangere for å bli «Norges ultimate entertainer».

Sportskonkurranser

Vettskremt

Ti kjente deltakere flytter inn i et nedlagt hospital med ett eneste mål: Å holde pulsen under kontroll mens de blir skremt fra alle kanter.

Hvem kan mest?

Klassequizen

Hvem kan mest? Tiendeklassinger fra hele Norge møtes til en underholdende kunnskapslek med mye gøy og overraskende eksperimenter.

Hva feiler det deg?

Hva feiler det deg er en medisinsk kunnskapslek der to lag konkurrerer om å stille diagnoser på ekte pasienter.

Hvem er best på reality?

Fire realitykonsepter. Tre deltagere. To finalister. Én vinner.

Tidsbonanza

Norsk underholdningsprogram. God stemning og historier er bakteppet for en uhøytidelig quiz-duell, hvor programleder Thomas Felberg inviterer gjest...

Alle mot 1

100.000 kroner står på spill når én person skal konkurrere mot hele Norge, og tippe på utfallet av rare og spektakulære eksperimenter.

QuizDan

Underholdningsprogram. I QuizDan skal ungdomslag og seniorlag fra 18 norske byer kjempe om hvem som er best på Quiz i Norge. Programleder Dan Børge...

20 spørsmål

En spørrekonkurranse for de munnrappe. Panelet har 20 spørsmål til å finne løsningen på oppgaven!

NRK 4ETG: 4ETGs Nyttårsquiz 2022

Hva slags dyr var Freya? Hvem kæza Will Smith, og hvordan ler man keegt? Det er klart for 4ETGs årlige nyhetsquiz

Superkviss

Nye Superkviss er i gang. Et quiz-program for barn mellom 10 - 12 år. Nå kan du delta fra der du bor!

Kulturquiz TV

Kulturelt spørreprogram

Historisk

Historisk er et morsomt og lærerikt panelshow der to lag konkurrerer om hvem som kan mest om verdenshistoriens ukjente, men helt sanne, fakta. Prog...

Kontrapunkt

Nordisk musikalsk spørrekonkurranse

Kvitt eller dobbelt

Spørreprogram med deltagere som får spørsmål innen selvvalgt emne med stigende vanskelighetsgrad. I 2006 og 2007 var deltagerne barn og unge under ...

5 PÅ!

Spørrekonkurranse for barn.

Hvem løser oppgavene best?

Symesterskapet

12 inspirerte syarar gir alt for å imponere dommarane i tidenes mest dramatiske symesterskap. Det blir blod, svette, tårer og fantastiske kreasjo...

Symesterskapet UK

Utfordringene er mange og tidsfristene korte. Konkurransen er hard om å bli britenes aller beste med nål og tråd.

Vettskremt

Ti kjente deltakere flytter inn i et nedlagt hospital med ett eneste mål: Å holde pulsen under kontroll mens de blir skremt fra alle kanter.

Med Monsen på villspor

Lars Monsen skal på villspor igjen, men denne gangen ikke alene. Hvem gjesten er, vet han først når han tar av seg bindet for øynene og turen starter.

Next Level Chef

Gordon Ramsay samler USAs største talenter i en kokkekonkurranse du aldri har sett maken til!

Sykampen

Fire jenter og to gutter skal i denne serien kjempe om å vinne Sykampen. Selma Ibrahim er programleder og Jenny Skavlan skal hjelpe deltakerne.

Familiekokkene

Seks familier konkurrerer om å lage den beste maten. De bruker egne familieoppskrifter, men må også bryne seg på krevende og morsomme utfordringer.

Anno

Norsk realityserie. 14 deltakere reiser tilbake i tid for å oppleve ulike epoker i norsk historie. De skal jobbe seg opp fra fattigdom og slit til ...

Superbonden

Ti bønder frå heile landet konkurrerer i bondekunnskap.

Skårungen

Norsk underholdningsserie. 12 deltakere kjemper om å bli Norges beste skårunge.

Antikkduellen

Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. Dansk serie.

Hjernekamp

Programleder Solveig Hareide har samlet 6 deltakere, som skal konkurrere for å finne ut hvem av dem som har den komplette hjerne. Stokkøya i Sør-Tr...

Den Ultimate Agent

De knekker koder, overvåker, avlytter, forfølger og blir forfulgt. 16 deltagere gjennomfører agentoppdrag i ny underholdende realityserie.

Best i mest

Ungdommer som er blant de beste i landet i hver sin idrett, skal gjennom denne serien lære hverandres idretter og konkurrere i dem. Hvor god er det...

Ungdom: Oppturer og nedturer

Tandemeventyret

En unik og inspirerende reise der ti deltakere med forskjellige utfordringer sykler fra Lindesnes til Nordkapp på doble tandemsykler.

Klar til strid

Sure sokker, kjeft og blodslit – nære vennskap, forelskelser og humor. Rekruttene ved Setermoen aner ikke hva som venter dem.

Ål inn

Ål folkehøyskole er ikke som andre skoler. Gjennom et år følger vi elever og lærere på en skole der det ikke er lov å bruke stemmen i fellesarealer.

Vennejakten

Det er én ting å date for å finne seg kjæreste, men hvordan går man frem for å få en ny venn? Magan hjelper fire unge i jakten.

Kraft

I mørke kjellere i Oslo samles unge streetdansere for å battle. De er dritgode, men det er hardt å nå toppen i en kaotisk ungdomstid.

Gozuid alde - TV

Ella og Sajje møter unge samer i ærlige samtaler om samiske tabuer og aktuelle temaer. De ønsker å bidra til mer åpenhet i Sápmi.

Bearkedem? - Borteboerne

Emma, Jone og Leif-Ove skal klare seg selv i et skoleår. En serie om tryning og triumf, og det å flytte hjemmefra for første gang.

Sjuende

Fra første skoledag i sjuende er Nora og Zahra bestevenner mens Nilani føler seg helt alene.

KAMP

Guttene på fotballaget SIF kommer fra samme nabolag. De spiller ball, kødder og har det gøy sammen. Men livet som fjortenåring er også fullt av mis...

MINORITEENS

I ett år har NRK overlatt kameraene til ungdom. Resultatet er en dokumentarserie om fem ungdommers liv der alle har utfordringer med oppturer, nedt...

Tara og Vegard

En mørk, morsom og ekte serie om Tara på 20 år, som de siste årene har gjemt seg bak likes og følgere på sosiale medier i stedet for å leve et virk...

Bli med på jobb

Ranes museum

Danmarks svar på Indiana Jones inntar Nationalmuseet. Hvilke utfordringer venter for den nye direktøren? Dansk dokumentarserie.

6899 til eg dør

Artisten Kjartan Lauritzen – Sognefjord-kis med eit jævla stort glis, kjøper hotell med dama og broren heime i fjorden. Og drar på turné. Samtidig.

110

Når huset brenner eller noen er i livsfare, ringer vi 110. Møt dem som løper inn der andre løper ut.

Folkevalgt - makt for nybegynnere

Fulle av optimisme inntar fem unge folkevalgte Stortinget. Kan de være seg selv, eller vil gamlingene ta knekken på dem?

Kortbaneliv

Langs Finnmarkskysten finner vi en av verdens tøffeste flyruter. Kortbanenettet, samhold og uredde piloter knytter liv og folk sammen.

Fiskerne

Fiskerlivet er beintøft. De som lykkes tjener store penger, men det krever både steinhardt arbeid og god gammeldags fiskelykke. Norsk dokumentarserie.

Ålands helter

Bli med på dramatiske utrykninger og utfordrende oppdrag med heltene i Ålands kystvakt og politi.

113

Hva skjer når du ringer 113? Vi følger apparatet som settes i gang og menneskene som tar vare på oss når vi har vår verste dag. Norsk dokumentarserie.

Lovens lengste arm

Bli kjent med de som har valgt å håndheve loven litt utafor allfarvei. Der store avstander og vær er avgjørende - og der alle kjenner alle. I denn...

Jordmødrene

Norsk dokumentarserie. Døgnet rundt tar de i mot nye verdensborgere. For jordmødrene på Sykehuset Buskerud blir dette allikevel aldri rutine. Det e...

Dørvaktene

De utgjør frontlinjen i Sveriges klubbliv, en verden med penger, kriminalitet og rus. Samholdet er sterkt, men jobben påvirker også privatlivet.

Brøyt i vei

Norsk dokumentarserie om brøytebilkjørernes hverdag i Norge.

Jobben er livet

Valg av arbeid påvirker livet. Ti mennesker forteller om jobben de gjør, forventninger og sitt forhold til privatliv. Norsk dokumentarserie.

Folkevalgt

Redde verden eller gå på nachspiel? Ni unge ildsjeler gjør alt for å vinne valgkampen.

Gull, ære og hardt arbeid

13 ungdommer er de beste i Norge innen sitt yrkesfag. Nå drar de til EM for å konkurrere om heder og ære mot de beste fagarbeiderne i Europa. Norge...

Hurtigruten 365

Følg livet om bord på Hurtigruten gjennom fire årstider. Kaptein Widding og hans besetning har hendene fulle med å imøtekomme passasjerenes og rede...

Sirkusliv

Norsk dokumentarserie om livet i og rundt manesjen hos Cirkus Arnardo.

Brakkefolket

Serie om livet til polske arbeidere som bor i en brakkeby i Oslo. Gjennom en vinter og en vår følger vi dem gjennom opp- og nedturer i livet.

Drømmen om Europa

Norsk dokumentarserie om de dramatiske utslagene av europeisk grensepolitikk. Vi følger norsk politi på oppdrag ved Schengens utsatte yttergrenser,...

Jenter for Norge

Dokumentarserie om Norges eneste spesialstyrke for kvinner.

Historier om Norge

Portrettmesterskapet

24 kunstnere kjemper om å lage de beste portrettene av norske kjendiser. Det blir nerver, tårer – og forbløffende resultater.

Lidenskap for sport

Gaming

Underholdende reality

Stuntfarmen

Spektakulære filmstunt settes på prøve. Stuntmannen Otto og hans kollegaer avslører triksene til hvordan Hollywoods actionscener blir til.

Fetisha sveiper

Fetisha dater alt fra en selverklært fuckboy til en tannløs europamester og en skeiv superstjerne. Sveiper hun til høyre eller venstre etterpå?

Norske beefer

Annika Momrak ser på legendariske, norske krangler. Det blir stygt. Og gøy.

Bremsespor

Fire idioter og en gård. Alt kan skje.

Hobby for hele familien

Trenger familien ideer til aktiviteter som passer for alle? Olle Sarri og hans hobbynerder tar saken. Lekent familieprogram til inspirasjon og glede.

Familien Adampour

De kom til Norge som flyktninger. I dag er de suksessrike på hver sin kant. Møt familien som irriterer vettet av, men ikke klarer seg uten, hverandre.

Stjernetegn-dating

Står din neste flørt skrevet i stjernene? Eller den store kjærligheten? Single dansker stiller som prøvekaniner i et astrologisk eksperiment.

Heime hos Sussi og Leo

Lukas flytter inn hos kult-duoen Sussi og Leo. Dei fargerike festmusikarane har hjarte- og husrom til både sekstenåringen og den deprimerte mora hans.

Martha blir rik

Martha Leivestad er YouTube-stjerne med høgt forbruk og ingen økonomisk sans. Ein tullete dokumentarserie om økonomi, der ekte pengar står på spel.

Typen til

Leo Ajkic sjekker ut hvordan det er å være kjæreste med noen av landets mest spennende kjendisdamer.

Teenage Boss

Seks tenåringer får prøve seg som familiens økonomisjef i en hel måned. Vil de snu opp-ned på familiens økonomi?

Alt for dyra

Serie om menneskers forhold til dyr.

Dama til

Underholdningsserie. Live Nelvik tester ut hvordan det er å være dama til norske kjendiser.

Line jorda rundt

Line Elvsåshagen setter kursen ut i verden. Klarer hun skaffe seg mat og overnatting kun ved hjelp fra internett?

Redd menig Osen

Pasifisten Are Sende Osen reiser inn i Forsvaret for å finne meningen med militæret.

Når kjemien stemmer

Kan vitenskapen hjelpe deg å finne den rette? Vi tester om vi kan stole på instinktene våre i jakten på den perfekte biologiske match.

Sjette gir

Lidenskapelige bileiere fra hele landet konkurrerer om å bli Norges råeste sjåfør. Elsker du lukta av olje og svidd gummi? Norsk realityserie.

Leo & U-landslaget

Norsk underholdningsserie

Normal galskap

Vi følger mennesker med lidenskap som nærmer seg galskap.

For hele familien

Verdens beste venner

Live Nelvik og Einar Tørnquist går i dybden på velkjente vennskap. To vennepar møtes, men bare ett vil stikke av med tittelen Verdens beste venner.

Hvem bor her?

Hvor langt kommer du med navn, yrke og førsteinntrykk? Fem fremmede besøker hverandres hjem og gjetter hvem som bor hvor.

Med Monsen på villspor

Lars Monsen skal på villspor igjen, men denne gangen ikke alene. Hvem gjesten er, vet han først når han tar av seg bindet for øynene og turen starter.

Alle mot 1

100.000 kroner står på spill når én person skal konkurrere mot hele Norge, og tippe på utfallet av rare og spektakulære eksperimenter.

Valpeskolen

Hvordan endrer livet seg når man får valp, og hva skal til for å få den hunden man har drømt om? Hundetrener Maren hjelper til. Norsk livsstilserie.

Familiekokkene

Seks familier konkurrerer om å lage den beste maten. De bruker egne familieoppskrifter, men må også bryne seg på krevende og morsomme utfordringer.

Fra bølle til bestevenn

Hundetrener Maren har tatt på seg en større utfordring enn noen gang tidligere. Vil hun klare å lage bestevenner av disse bøllene?

Skårungen

Norsk underholdningsserie. 12 deltakere kjemper om å bli Norges beste skårunge.

Symesterskapet UK

Utfordringene er mange og tidsfristene korte. Konkurransen er hard om å bli britenes aller beste med nål og tråd.

Best i mest

Ungdommer som er blant de beste i landet i hver sin idrett, skal gjennom denne serien lære hverandres idretter og konkurrere i dem. Hvor god er det...

Ville Veier

FlippKlipp Studio inviterer til en vanvittig konkurranse, der tre kjendislag sendes ut i Oslo sentrum med mål om å gjennomføre så mange pinlige utf...

En for alle

Norsk konkurranse.

Valpekullet

I programserien «Valpekullet» følger kameraene valpekullet til Cocker spaniel-tispa «Stella» gjennom de første seks måneder, fra fødsel, på veien ...

Familieekspedisjonen

Toppturer, nedturer og oppturer. Tre familier med ulik erfaring legger bort hverdag og teknologi for å konkurrere mot naturen, hverandre og seg selv.

Anno

Norsk realityserie. 14 deltakere reiser tilbake i tid for å oppleve ulike epoker i norsk historie. De skal jobbe seg opp fra fattigdom og slit til ...

Kraft

I mørke kjellere i Oslo samles unge streetdansere for å battle. De er dritgode, men det er hardt å nå toppen i en kaotisk ungdomstid.

Med et håp om kjærlighet

Et bedre liv?

Dokuserier

Helene sjekker inn

Helene Sandvig møter mennesker som bor og jobber på institusjoner. Mennesker med helt andre liv enn hennes eget. Norsk dokumentarserie.

Rus

Leo Ajkic skal finne sannheten om rus – på godt og vondt. For det er gøy å feste, men da er det noe viktig du må vite. Norsk dokumentarserie.

Vita og Wanda

Vita og Wanda er eneggede tvillinger og opptatt av mote, glam og gøy. Men tilværelsen som Norges Kardashians er ikke alltid ukomplisert. Norsk real...

Reineierne

Tre unge reineiere tar oss med på jobb. I Sápmi betyr familie og venner alt, men livet på fjellet kan være ensomt.

Fotobonden

Jostein følger drømmen, og vil leve av å invitere naturfotografer inn i det villeste Telemark, men naturen spiller ikke alltid på lag.

Innafor

Personlig og undersøkende dokumentarserie som utforsker miljøer og fenomener som utfordrer en ung generasjon.

Håpets marked

De vil redde livet, stoppe sykdom eller få barnet de drømmer om. Lisa Tønne følger nordmenn som drar til utlandet for å få hjelp når Norge sier nei.

Rawdah

Hun er modell, alenemor og vernepleier, og drømmer om å bli avbildet i Vogue. Men er motebransjen klar for en norsksomalisk jente med hijab?

Dørvaktene

De utgjør frontlinjen i Sveriges klubbliv, en verden med penger, kriminalitet og rus. Samholdet er sterkt, men jobben påvirker også privatlivet.

Folkevalgt

Redde verden eller gå på nachspiel? Ni unge ildsjeler gjør alt for å vinne valgkampen.

Mannefall

Aldri før har så mange menn vært enslige. Halvparten av alle ufaglærte menn i Danmark bor alene og fører ofte en usunn livsstil.

Trillingliv

Å bli foreldre til trillinger er en stor livsendring og et maraton av en forelderoppgave, som setter både familie og foreldre under press.

THIS IS IT - Designerdrømmen

Sju studenter drømmer om en karriere som klesdesigner - et yrke der konkurransen er knallhard og mulighetene få. Vil de lykkes?

Overleverne

Hver dag dør mennesker helt uventet - av ulykker, sykdom eller katastrofer. Disse overlevde. Hør deres dramatiske historier. Norsk dokumentarserie.

Det første steget

Norsk dokumentarserie om forskjellige mennesketyper som har ett felles mål: Å endelig gjøre noe de lenge har hatt lyst til, eller føler de burde ha...

Drømmeboligen

Livet på gården

Heftige ekspedisjoner

På sporet

Lokalsamfunn

Ida og Martin på Notholmen

Ida og Martin setter bylivet på pause og flytter til en liten holme på Romsdalskysten. På Notholmen skal de utforske en enklere måte å leve på.

Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

Drøymer du om å leve nær naturen under enklare kår? Her møter du menneske som gjer nettopp det. Norsk dokumentarserie.

Severin

Vi følger Severin i arbeid og fritid på gården på Røneset

Yttersia

Norsk dokumentarserie om livet på Sommarøy og Brensholmen.

Kari-Anne på Røst

Kari-Anne Nilsen har satsa alt på eit liv på gyngande grunn. Ho flytta frå ein trong fjord på Sunnmøre, ut til havgapet sør i Lofoten. Der sauene e...

Yttersia

Norsk dokumentarserie om livet på Sommarøy og Brensholmen.

Utkant

8 ungdommer og deres liv på bygda.

Røst

Ytterst i Lofoten, 10 mil ut i havet, bor 600 mennesker som lever av kun ett produkt: tørrfisk.

Bygdeliv

Norsk dokumentarserie. Dristige og livsglade mennesker følger drømmen sin mot et nytt liv på den norske landsbygda.

Dalen vår

No.underholdningsdokumentar-serie. Miljøskildring fra Groruddalen.

Åtte årstider

Vi følger en reindriftsfamilie gjennom samenes åtte årstider. Norsk dokumentarserie.

Norgebygda

Det er stusselige tider for bygda. Stadig flere bygdeungdommer lokkes inn til byene. I distriktskommunene sitter et middelaldrende kommunestyre for...

Fjellfolk

Norsk dokumentarserie om mennesker som lever i, for og av fjellet.

Tid til å leve

Jørn og Siri flytter fra Harstad til en liten hytte i havgapet i Lofoten sammen med småguttene Jens Arne og Sindre. I Gullvika skal de oppfylle den...

Ein ekte gullgravar

Eventyraren Odd Arne Skaldebø (72) har vore gullgravar i over 50 år. Ein dramatisk tur etter gull i Alaska for 20 år sidan, endra tenkemåten hans r...

Barn

Utforsk våre andre kategorier