Reality og konkurranser

Norske beefer

Humorserie om legendariske krangler i norsk offentlighet.

Sportskonkurranser

Gaming

Hvem løser oppgavene best?

Verdens beste venner

Live Nelvik og Einar Tørnquist går i dybden på velkjente vennskap. To vennepar møtes, men bare ett vil stikke av med tittelen Verdens beste venner.

Hvem kan mest?

Lidenskap for sport

Bli med på jobb

Fiskerne

Fiskerlivet er beintøft. De som lykkes tjener store penger, men det krever både steinhardt arbeid og god gammeldags fiskelykke. Norsk dokumentarserie.

113

Hva skjer når du ringer 113? Vi følger apparatet som settes i gang og menneskene som tar vare på oss når vi har vår verste dag. Norsk dokumentarserie.

Lovens lengste arm

Bli kjent med de som har valgt å håndheve loven litt utafor allfarvei. Der store avstander og vær er avgjørende - og der alle kjenner alle. I denn...

Jordmødrene

Norsk dokumentarserie. Døgnet rundt tar de i mot nye verdensborgere. For jordmødrene på Sykehuset Buskerud blir dette allikevel aldri rutine. Det e...

Brøyt i vei

Norsk dokumentarserie om brøytebilkjørernes hverdag i Norge.

Dørvaktene

De utgjør frontlinjen i Sveriges klubbliv, en verden med penger, kriminalitet og rus. Samholdet er sterkt, men jobben påvirker også privatlivet.

Jobben er livet

Valg av arbeid påvirker livet. Ti mennesker forteller om jobben de gjør, forventninger og sitt forhold til privatliv. Norsk dokumentarserie.

Hurtigruten 365

Følg livet om bord på Hurtigruten gjennom fire årstider. Kaptein Widding og hans besetning har hendene fulle med å imøtekomme passasjerenes og rede...

Sirkusliv

Norsk dokumentarserie om livet i og rundt manesjen hos Cirkus Arnardo.

Brakkefolket

Serie om livet til polske arbeidere som bor i en brakkeby i Oslo. Gjennom en vinter og en vår følger vi dem gjennom opp- og nedturer i livet.

Drømmen om Europa

Norsk dokumentarserie om de dramatiske utslagene av europeisk grensepolitikk. Vi følger norsk politi på oppdrag ved Schengens utsatte yttergrenser,...

Jenter for Norge

Dokumentarserie om Norges eneste spesialstyrke for kvinner.

Ungdom: Oppturer og nedturer

Underholdende reality

Ny i flokken

Møt Rambo lagotto, Viima huskatt, Nella hovawart, Koivu abyssiner – og fire forventningsfulle finske familier som forbereder en firbeint forøkelse.

Hobby for hele familien

Trenger familien ideer til aktiviteter som passer for alle? Olle Sarri og hans hobbynerder tar saken. Lekent familieprogram til inspirasjon og glede.

Familien Adampour

De kom til Norge som flyktninger. I dag er de suksessrike på hver sin kant. Møt familien som irriterer vettet av, men ikke klarer seg uten, hverandre.

Stjernetegn-dating

Står din neste flørt skrevet i stjernene? Eller den store kjærligheten? Fire par med matchende horoskop er prøvekaniner i et astrologisk eksperiment.

Heime hos Sussi og Leo

Lukas flytter inn hos kult-duoen Sussi og Leo. Dei fargerike festmusikarane har hjarte- og husrom til både sekstenåringen og den deprimerte mora hans.

Martha blir rik

Martha Leivestad er YouTube-stjerne med høgt forbruk og ingen økonomisk sans. Ein tullete dokumentarserie om økonomi, der ekte pengar står på spel.

Typen til

Leo Ajkic sjekker ut hvordan det er å være kjæreste med noen av landets mest spennende kjendisdamer.

Teenage Boss

Seks tenåringer får prøve seg som familiens økonomisjef i en hel måned. Vil de snu opp-ned på familiens økonomi?

Alt for dyra

Serie om menneskers forhold til dyr.

Dama til

Underholdningsserie. Live Nelvik tester ut hvordan det er å være dama til norske kjendiser.

Line jorda rundt

Reiseserie med Line Elvsåshagen.Line tar avskjed med familien og setter kursen ut i verden. Det er opp til følgerne på sosiale medier hvordan reise...

Redd menig Osen

Pasifisten Are Sende Osen reiser inn i Forsvaret for å finne meningen med militæret.

Når kjemien stemmer

Kan vitenskapen hjelpe deg å finne den rette? Vi tester om vi kan stole på instinktene våre i jakten på den perfekte biologiske match.

Sjette gir

Lidenskapelige bileiere fra hele landet konkurrerer om å bli Norges råeste sjåfør. Elsker du lukta av olje og svidd gummi? Norsk realityserie.

Leo & U-landslaget

Norsk underholdningsserie

Normal galskap

Vi følger mennesker med lidenskap som nærmer seg galskap.

Historier om Norge

For hele familien

Ukjent arving

Hvert år er det folk i Norge som går glipp av store arvebeløp, fordi ingen vet om dem. Tarjei Strøm jakter ukjente arvinger, vil han finne dem?

Med et håp om kjærlighet

Et bedre liv?

Dokuserier

Folkevalgt

Redde verden eller gå på nachspiel? Følg ni ildsjeler som vil bevise at unge mennesker er verdige makt.

Fotobonden

Jostein følger drømmen, og vil leve av å invitere naturfotografer inn i det villeste Telemark, men naturen spiller ikke alltid på lag.

Rus

Leo Ajkic skal finne sannheten om rus – på godt og vondt. For det er gøy å feste, men da er det noe viktig du må vite. Norsk dokumentarserie.

Dørvaktene

De utgjør frontlinjen i Sveriges klubbliv, en verden med penger, kriminalitet og rus. Samholdet er sterkt, men jobben påvirker også privatlivet.

Reineierne

Tre unge reineiere tar oss med på jobb. I Sápmi betyr familie og venner alt, men livet på fjellet kan være ensomt.

Miisas graviditet

Miisa studerer samisk, men en uventet graviditet snur opp-ned på alt. Avslørende og ærlig dokumentar om påvirkerens omveltende år.

Helene sjekker inn

Helene Sandvig møter mennesker som bor og jobber på institusjoner. Mennesker med helt andre liv enn hennes eget. Norsk dokumentarserie.

Vita og Wanda

Vita og Wanda er eneggede tvillinger og opptatt av mote, glam og gøy. Men tilværelsen som Norges Kardashians er ikke alltid ukomplisert. Norsk real...

Håpets marked

De vil redde livet, stoppe sykdom eller få barnet de drømmer om. Lisa Tønne følger nordmenn som drar til utlandet for å få hjelp når Norge sier nei.

Rawdah

Hun er modell, alenemor og vernepleier, og drømmer om å bli avbildet i Vogue. Men er motebransjen klar for en norsksomalisk jente med hijab?

Mannefall

Aldri før har så mange menn vært enslige. Halvparten av alle ufaglærte menn i Danmark bor alene og fører ofte en usunn livsstil.

Trillingliv

Å bli foreldre til trillinger er en stor livsendring og et maraton av en forelderoppgave, som setter både familie og foreldre under press.

THIS IS IT - Designerdrømmen

Sju studenter drømmer om en karriere som klesdesigner - et yrke der konkurransen er knallhard og mulighetene få. Vil de lykkes?

Innafor

Personlig og undersøkende dokumentarserie som utforsker miljøer og fenomener som utfordrer en ung generasjon.

Overleverne

Hver dag dør mennesker helt uventet - av ulykker, sykdom eller katastrofer. Disse overlevde. Hør deres dramatiske historier. Norsk dokumentarserie.

Ut av skapet

Følg fem ungdommers vei mot å bli åpne om at de er skeive.

Under huden

Huden din skal beskytte deg. Blir den syk, blir du sårbar. Norsk dokumentarserie.

Det første steget

Norsk dokumentarserie om forskjellige mennesketyper som har ett felles mål: Å endelig gjøre noe de lenge har hatt lyst til, eller føler de burde ha...

Drømmeboligen

Livet på gården

Heftige ekspedisjoner

På sporet

Barn

Utforsk kategoriene våre