Synstolk

Drama

Vi lover et helvete

Kjærligheten virker umulig, men de klarer ikke å slutte å tenke på hverandre. Elin og Daniel er villige til å ofre alt for å kunne være sammen.

Evy og alltid

Ein moderne romantisk komedie om bryllaup, samlivsbrot og singelliv, alt sett til Jærens Paris - "Sadness".

Carmen Curlers

Uimotståelig dansk småbyidyll, sekstitallsnostalgi og framskrittstro – alt i eventyret om gründeren som ga verden den elektriske papiljott!

Flus

Bæbs vokser opp blant venner i 90-tallets voksende gjengmiljø i Oslo, og blir fort dratt inn i uønskede situasjoner med store konsekvenser.

Spelskandalen

Bosse blir fanga i ei verd av stor risiko, lyssky bookmakerar og stormfulle forhold i jakta på dei store pengane.

Etterglød

Når Ester får vite at hun er alvorlig syk, bestemmer hun og vennene seg for å få mest mulig ut av livet - fordi det når som helst kan ta slutt.

Den tynne blå linjen

Malmøs gater rommer mange slags skjebner. Som politi møter du de fleste, og samtidig skal du leve ditt eget liv.

Venner fra før

De fire bestevennene Frikk, Emma, Saga og Rafael elsker å bo sammen. Men hva vil skje med vennskapet når det blir slutt mellom Saga og Rafael?

Orkestret

Unoter og skittent spill inngår i repertoaret til musikerne ved Copenhagen Symphonic Orchestra. Det får den nye nestlederen deres snart erfare.

Alt som blir igjen

Når kjæresten til Matilda plutselig slår opp, drar vennen Miron henne inn i et psykologisk spill av dop, testing av grenser og seksuell spenning.

Lea

Lea Ferrera drøymer om å vinne VM-beltet i boksing. Men vegen dit blir livsfarleg.

Verden er min

Vennene får seg jobb og barn, mens Odile bare vil henge i studio og lage musikk. Dramaserie om jakten på beats, sol og kjærlighet i Bergen.

Lykkeland

Norges første oljefunn snur opp ned på Stavanger. Dette er tiden for store penger og risikable valg. Prisvinnende serie om det norske oljeeventyret.

Rådebank

Livet går tilsynelatende videre i rånerbygda Bø. Hege og GT har det så bra sammen at Hege holder pusten for hver dag som går. Det kan jo ikke vare?

En kongelig affære

Kong Gustav V innleder et forbudt kjærlighetsforhold. Det fører til en av de største rettsskandaler i svensk historie. Basert på virkelige hendelser.

Jordbrukerne

Fire menn med lyssky planer flytter til en gård i Telemark. Mer eller mindre mot sin vilje ender de opp som gründere av Norges første halal-ysteri.

Snøengler

Natt til julaften forsvinner fem uker gamle Lucas og faren hans. Lucas’ mor og søster aner ikke hva som har skjedd.

Eagles

Kjærleik, venskap og rivalisering blanda med steinhard trening og draumen om ei anna framtid, i hockeybyen Oskarshamn.

Maxitaxi Driver

Jan Egil har et stort hjerte, men ingen å gi det til. En dag treffer han den rette. Med bilen. Det blir løgn, sjalusi, håp, og en maskert helt.

Stolthet og forfall

Barna har flyttet hjemmefra og Merethe og mannen kan endelig leve livet igjen! Men å få spenning tilbake i hverdagen er ikke enkelt - det blir kaos.

Atlantic Crossing

Kronprinsesse Märtha flykter til USA under andre verdenskrig. Et nært forhold til president Roosevelt gir henne mulighet til å påvirke krigens gang...

Norsk-ish

Helin, Amrit og Fariba har stått så lenge i spagat mellom to kulturer at de har fått kronisk lyskestrekk. Heldigvis har de hverandre. Norsk dramase...

Livstid

Den tøffe politietterforskeren Victoria og hennes team B-laget løser drapssaker i nåtid. 15 år senere er hun et helt annet og farligere sted. Norsk...

22. juli

De tar imot de skadde. De trøster de etterlatte. De prøver å forstå. Dette er historien om de som var på jobb da terroren rammet Norge.

SKAM

De går på videregående og opplever kjærlighet, vennskap, svik og skam. Her er vennegjengen som traff verden midt i hjertet. Norsk drama.

Lovleg

Lovleg er ein nettserie som følger Gunnhild på sin reise gjennom hybelliv, kjærleik, vennskap og jakta på velvalte samtalemner på passande tidspunk...

Heimebane

Spennande, hjarteskjerande og intenst om å spele på lag, i livet og på banen. Du kan elske fotball eller ikkje, denne serien kjem du til å like uan...

En natt

Vi følger to mennesker gjennom den første blinddaten og den påfølgende, ikke helt ukompliserte natten. Norsk dramaserie.

Unge lovende

Norsk dramaserie. Elise, Alex og Nenne er tre ambisiøse jenter i 20-årene som prøver å følge drømmene sine.

Ungt drama

Dokumentar

Barn

Tema - Funksjonsnedsettelser

Temadagene 2023 på NRK Super handler om funksjonsnedsettelser, og hvordan vi alle kan gjøre det mulige mulig.

Bjørnis

På en ekte brannstasjon bor en ekte helt. Bjørnis elsker å kjøre brannbil og slukke brann. Hver eneste dag løser han oppdrag sammen med sine kolleger.

Verst når det gjelder

Skilsmissefamilien Bock bor under samme tak, og havner stadig i trøbbel i sine forsøk på å få livet på stell.

Bablo

Velkommen til Bablo, verdens morsomste bibliotek!

BlimE!

NRK Super inviterer alle barn i Norge til å bli med å danse BlimE-dansen.

Superheltskolen

Selv superhelter må på skolebenken! Bli med en gruppe førsteklassinger på denne helt spesielle internatskolen for framtidige superhelter.

Skolestarterne

Thelma og Sofie skal begynne på skolen, men får de komme i samme klasse?

Superkroppen

I Superkroppen utforsker vi alle typer kropper. Hvorfor ser kroppen ut som den gjør og hva er funksjonen til kroppen?

Brillebjørns Detektivbyrå

Brillebjørn har startet detektivbyrå og løser store og små mysterier sammen med barna. Når noe forsvinner, flytter på seg eller dukker opp trår Bri...

Brillebjørn

Brillebjørn er en dramaserie om treåringer og deres favorittbamse, Brillebjørn.

PubertetsCamp

Velkommen til det flaueste sted på jord, PubertetsCamp! Her blir det svettestank, mensenflekker, kviser og alt som hører puberteten til.

Sånn er jeg, og sånn er det

Et innblikk i hverdagen til barn som har en ekstra utfordring å leve med. Norsk serie.

Fantasity

Barns fantasi blir til virkelighet når de overtar som statsministere i byen Fantasity. Norsk humorserie.

Sol, snart seks

Norsk dramaserie i åtte deler.

Brillebjørn feirer jul

Johannes skal besøke bestemor før jul og der oppdager han det ikke er noen tegn til nisseaktivitet. Blir det ordentlig jul i år?

Film

Filmer for barn

Humor

Spenning

Kjendis-VM (sesong 3 med synstolking)

Alle mot 1

Alle mot 1

100.000 kroner står på spill når én person skal konkurrere mot hele Norge, og tippe på utfallet av rare og spektakulære eksperimenter.