Serier

Humor

Hva skjedde med Solveig?

Kevin Vågenes spiller 17 roller i denne dokukrim-komedien, basert på en helt usann historie. I 2013 ble bloggeren Solveig drept, men hvem gjorde det?

Side om side

Granli er nabolaget der alt kan skje. Og det gjør det. Norsk humorserie.

Cammo

Influenser Cammo går konkurs og må ta ekstrajobb som støttekontakt for Kamilla med Downs syndrom. En humorserie om fasade, vennskap og kromosomer.

ORION

Året er 2089. Det nyankomne norske teamet på grensestasjonen ORION må risikere livet for å beskytte solsystemet vårt mot farer fra det ytre rom.

Fleksnes

Marve Almar Fleksnes, spilt av Rolv Wesenlund, er en påståelig og egenrådig mann som jukser og drar en hvit løgn når han finner det hensiktsmessig.

Blakk

Vinnie og kompisgjengen svindlar og stel seg gjennom livet. Prisvinnande dramakomedie om venskap, kjærleik og kjeltringar – og ei due kalla Nigel.

Familien Lykke

Familielykke er som kjent et relativt begrep. Komiserie om de tusen små og store konfliktene som oppstår mellom husets fire vegger.

Flus

Bæbs vokser opp blant venner i 90-tallets voksende gjengmiljø i Oslo, og blir fort dratt inn i uønskede situasjoner med store konsekvenser.

Gutta på skauen

Under krigen ofret noen motstandsfolk alt og ble senere hyllet og hedret. Andre ofret mindre og ble glemt. Dette er historien om en slik gruppe.

Førstegangstjenesten

En krigsentusiast, en bortskjemt russ, en kvinnelig mannssjåvinist og en identitetsforvirret fyr fra Oslo øst. Er det disse som skal beskytte Norge?

Jordbrukerne

Fire menn med lyssky planer flytter til en gård i Telemark. Mer eller mindre mot sin vilje ender de opp som gründere av Norges første halal-ysteri.

Olympiatroppen

Kaos, drama og divanykker - for toppidrettsutøverne i Olympiatroppen er det en evig kamp om å være best, og å bli sett. Humorserie med Nicolay Ramm.

Coda KORK

Hva skjer med samspillet når Kringkastingsorkestret plutselig må legges ned? Sorgmuntert humordrama med Bjarte Tjøstheim og Robert Stoltenberg.

Maxitaxi Driver

Jan Egil har et stort hjerte, men ingen å gi det til. En dag treffer han den rette. Med bilen. Det blir løgn, sjalusi, håp, og en maskert helt.

Dips

Unge, ambisiøse og totalt inkompetente. Med Sveriges omdømme på sine skuldre sikter tre håpløse diplomatemner mot en karriere i utenriksdepartementet.

Elevrådet

De er skolens folkevalgte, men har mer enn nok med seg selv og hverandre.

Etaten

Tafatte Tor har beslutningsvegring og hissig eksem. Ingen av delene blir noe særlig bedre når han noe motvillig blir sjef for Plan- og bygningsetaten.

Vikingane

De var noen brutale råtasser, men spesielt smarte, dét var de ikke. Norsk humorserie.

Helsebrusjan

Hvilke sosiale egenskaper må man ha for å jobbe i helsevesenet, egentlig? Karakter- og humorserie av og med Ahmed Mamow.

Eg kjem

Esther tenker på sex. Heile tida. Og ho er ikkje åleine om det, på den sexpositive skulen Ballebo.

Lillestad

Det bor 4742 mennesker i Lillestad, dette er deres problemer. Norsk humorserie.

Allerud VGS

Allerud videregående sliter med rykter, dårlig ledelse, ukonsentrerte lærere og svake elever. Nå må rektor snu trenden og gjøre skolen populær igjen.

Parterapi

Er du passiv-agressiv, ekstremt egoistisk eller bare sykelig sjalu? Da trenger du Parterapi. Norsk humorserie.

Magnus

Magnus - politiets kanskje dårligste etterforsker - settes til å løse en drapsgåte fra en annen verden, og da mener vi en HELT annen verden. Norsk ...

Hellums kro

Biljakt, spionasje og karbonadesmørbrød. I kro, krig og kjærlighet er alt lov. Norsk humorserie.

Presten

Etter en nær døden-opplevelse bestemmer Bjarte seg for å slutte i Radioresepsjonen og starte et nytt og mer meningsfullt liv som prest.

Strømmeland

Gjennom seks uforutsigbare historier som nesten er fra virkeligheten harselerer Martin og Mikkelsen med dagens Norge.

Kongen av Gulset

Jonis vil være tøffest på fotballbanen, den råeste damemagneten og den aller feteste fyren på ungdomsskolen. Norsk dramaserie.

Oslo Zoo

Norsk humordrama om en arbeidsledig akademiker som i skjul livnærer seg ved å kjøre privattaxi i hovedstaden.

Match

Kjærlighetsproblemer, fyllesyke og kroppslig forfall er ille nok. Når to sportskommentatorer analyserer alt du foretar deg, blir livet komplett.

På date

Kort dramaserie om morsomme, pinlige, uforglemmelige og iblant uforklarlige hendelser på date. Kanskje det er din historie som har blitt gjenskapt?

One night stand

Ekte, innsendte historier om det ene fatale, famøse, fantastiske eller forferdelige samleiet.

Dumpa

Hjerteskjærende og morsomme historier om unge mennesker som gjør det slutt. Alle episodene er basert på sanne hendelser.

På fylla

Korte historier fra virkeligheten om alt det dumme, morsomme, kreative og håpløse som kan skje på fylla. Kanskje akkurat din historie er filmatisert?

Nesten voksen

Norsk situasjonskomedie om livet i 30-årene. Serien følger tre venninner fra Folkehøyskolen som har fått voksenlivet kastet over seg. De tre må plu...

Narvestad tar ferie

For første gang på 30 år tar driftsleder Roy Narvestad ferie fra Tertitten borettslag og reiser til stedene han alltid har drømt om å besøke.

Uti vår hage

Novellefilmene i denne serien handler lite om hagearbeid, men mye om hva tre lystige hjerner kan finne på når de kommer sammen.

Film for hele familien

Historiske serier

Babylon Berlin

I 1930-talets Berlin lurer ei underverd av dekadanse, dop og drap. Ein etterforskar står midt i kaoset. Prisvinnande thriller.

Draumanes hus

Eit nytt varehus i Berlin lokkar unge kvinner med store draumar og håp. Men bak den glitrande fasaden lurer ei hard verkelegheit.

Sanditon

Jane Austen rakk aldri å fullføre boka om den lille badebyen Sanditon, men romanen har fått nytt liv i denne praktfulle dramaserien.

Bardot

Dramaserie om den franske filmstjerna Brigitte Bardots stormfulle veg frå uskyldig skolejente til sexikon og provokatør.

Catch-22

Bekmørk moro med det meiningslause i krigen – og byråkratiet. Basert på Joseph Hellers romanklassikar.

Tom Jones

Den klassiske historia om hittebarnet Tom og rikmannsdottera Sophia, klar for å begeistre nye generasjonar av romantikarar.

Nolly

Fabelaktige Helena Bonham Carter i rolla som Noele Gordon, legendarisk britisk såpestjerne og primadonna. Frå skaparen av «It's a Sin».

Hotel Portofino

På familien Ainsworths hotell er gjestene like kravstore som de er velstående. Sola skinner i det glade 20-tallets Italia, men mørke skyer truer.

Med hjartet på rette staden

Vi følgjer lensmannskontoret i den engelske bygda Aidensfield, kor det stadig er mykje å gjere. Britisk dramaserie satt på 60-tallet.

Hotell Europa

Mellom to krigar møtest dei berømte og berykta på hotellet til den jødiske familien Dreesen. Då Hitler sjekkar inn, skapar det splid i heile familien.

Operasjon Buffalo

Britene prøvesprenger i den australske ørkenen på 1950-tallet. Kjærlighet og svik, tillit og paranoia i fengslende, mørk og morsom serie.

Den nye dyrlegen

James har funne lukka med Helen i Yorkshire. Han må takle pasientar og eigarar av alle slag – og dei andre dyrlegane.

Margrete den første

Skittent spill og skjulte allianser i 1400-tallets Europa. Storslagent epos om en hardt prøvet majestet og vår eneste kvinnelige regent.

Krig og fred

Følg Tolstojs henrivende Natasja, velmenende Pierre og kyniske prins Andrej – unge aristokrater under Napoléons felttog i Russland.

Carmen Curlers

Uimotståelig dansk småbyidyll, sekstitallsnostalgi og framskrittstro – alt i eventyret om gründeren som ga verden den elektriske papiljott!

Familien Larkin

Velkommen hjem til den hjertevarme familien Larkin! Her fikses det meste, servert med rause porsjoner mat, liv og latter i en landlig idyll.

Ku'damm

Tre søstre i spagaten mellom ei ambisiøs mor, eigne draumar og spøkelse frå fortida

En kongelig affære

Kong Gustav V innleder et forbudt kjærlighetsforhold. Det fører til en av de største rettsskandaler i svensk historie. Basert på virkelige hendelser.

Den spanske prinsessen

Hun har blitt lovet tronen hele livet. Men ankomsten i England blir ikke som forventet. Historisk dramaserie basert på bøkene til Philippa Gregory.

Love Child

Året er 1969. Den smarte og ambisiøse jordmora Joan Millar kjem til Kings Cross, Sydney. Australsk periodedrama om ein ny generasjon i ei ny tid.

Weissensee

Ein son av Stasi-regimet møter ei dotter av opposisjonen. Kritikarrost serie om varm kjærleik og kald krig.

Lykkeland

Norges første oljefunn snur opp ned på Stavanger. Dette er tiden for store penger og risikable valg. Prisvinnende serie om det norske oljeeventyret.

Atlantic Crossing

Kronprinsesse Märtha flykter til USA under andre verdenskrig. Et nært forhold til president Roosevelt gir henne mulighet til å påvirke krigens gang...

Nattens arvinger (original tale)

De har skarpe tenner og overnaturlige evner. Nå truer sterke fiender med å utrydde hele vampyrslekten.

Vikingane

De var noen brutale råtasser, men spesielt smarte, dét var de ikke. Norsk humorserie.

Kampen om tungtvannet

I bitende vinterkulde og med dårlig utrustning risikerer elleve soldater livet i den kanskje viktigste aksjonen på norsk jord noensinne. Norsk krig...

Benoni og Rosa

Norsk dramaserie basert på en dobbeltroman av Knut Hamsun.

Vestavind

Vi befinner oss i etterkrigstiden og besøker det lille stedet Lovranger på Vestlandet. En dramatisert slektshistorie fra et samfunn i endring.

Fortuna

Norsk dramaserie i seks deler basert på romanene "Gift", "Fortuna" og "Sankt Hans Fest" av Alexander L. Kielland. Bearbeidet for Fjernsynsteatret a...

Fjernsynsteatret: Medmenneske

Serie i fire deler etter romanen av Olav Duun. Lagt til rette for fjernsyn av Arild Brinchmann (1:4) I hovedrollene Britt Langlie, Ståle Bjørnhaug,...

Fjernsynsteatret: Jenny 1:3

Fjernsynsteatret viser "Jenny" etter en roman av Sigrid Undset. 28 år gamle Jenny lever et fritt og uavhengig liv som kunstner i Roma, men lengter ...

Grenseland

Karl Martin slites mellom arbeiderklasse og småborgerskap. En skildring av den norske arbeiderbevegelsen gjennom klassekamp, krise og krig.

Fjernsynsteatret: Kong Lear

Fjernsynsteatret viser Kong Lear av William Shakespeare (1:2) ...

Fjernsynsteatret: Maria Stuart i Skottland 1:2

Fjernsynsteatret viser "Maria Stuart i Skottland" av Bjørnstjerne Bjørnson. Bearbeidet for fjernsyn av Per Bronken. Stykket er et ungdomsverk av Bj...

Fjernsynsteatret: Skipper Worse: Hjemkomsten

Serie i fem deler bygd på romanen "Skipper Worse" av Alexander Kielland. (1:5) Vi befinner oss i 1840-årenes Stavanger. Den trauste og livsbejaende...

Fjernsynsteatret: Alberte 1:5

Fjernsynsteatret viser "Alberte", en serie i fem episoder av Sverre Udnæs i samarbeid med Guy Krohg. Etter romanen "Alberte og friheten" av Cora Sa...

Ung

Beist

For Elias finnes det bare en fremtid: Å bli profesjonell fotballspiller. Sjansen for å klare det er 0,2 promille, men Elias er villig til å ofre alt.

Looking for Alaska

Norske Kristine Frøseth speler gåtefulle Alaska, jenta som kjem til å bety meir for Miles enn han nokon gong kunne ane. Basert på John Greens roman.

Mood

Møt Sasha. Med dårlige vaner, dårlige venner, minus på konto – og store drømmer. Hva kan gå galt?

Normal people

Ein medrivande, sår og vakker irsk serie om to unge menneske og den vanskelege kjærleiken.

VGS

Hvor langt er du villig til å gå for å komme inn i den innerste sirkelen? Kjør andreklasse!

Rykter

Erik må flytte til en liten dritt-øy for å komme vekk fra fortida. Men ingen er raskere enn ryktene sine.

Vi lover et helvete

Kjærligheten virker umulig, men de klarer ikke å slutte å tenke på hverandre. Elin og Daniel er villige til å ofre alt for å kunne være sammen.

Hooligan

Dei slåst i skogen og festar i byen. Livet er ein leik – til det plutseleg blir alvor.

Vi barna fra Bahnhof Zoo

Christiane var bare 14 år da hun ble avhengig av heroin. Sammen med vennene fant hun fellesskap og knuste drømmer på en togstasjon i Berlin.

Press

Venninnene Ella og Nadia havner i hver sin klasse på ungdomsskolen. I søken etter å finne seg selv og passe inn er ikke valgene så enkle.

Nordland '99

Tør du bli med til Nordland? Det er like før årtusenskiftet, og det kommer til å bli dritskummelt.

Kuppel 16

Anton og Emma bor i samme by, men i forskjellige klimasoner. De skulle aldri møtes, men når det skjer må de snu verden på hodet for å være sammen.

Box 21

De utnyttet hennes tillit og kjærlighet. Nå vil Lidia ha hevn.

Pushers

Rå og rørende spenningsserie om doplanging og vennskap. Inspirert av virkelige hendelser fra det røffe nabolaget Bnei Or på 2000-tallet.

Sjukt

Alice er kvitt kreften! Då kvittar kjærasten seg med ho. Ho må tilbake til Sverige, tilbake til scratch. Erfaringsbasert dramakomedie.

Venner fra før

De fire bestevennene Frikk, Emma, Saga og Rafael elsker å bo sammen. Men hva vil skje med vennskapet når det blir slutt mellom Saga og Rafael?

Flus

Bæbs vokser opp blant venner i 90-tallets voksende gjengmiljø i Oslo, og blir fort dratt inn i uønskede situasjoner med store konsekvenser.

Fredløs

Det brutale ranet av en spillehall i København snur opp ned på livet til Mo og Ida. Om kjærlighet, tvil og tilhørighet, basert på virkelige hendelser.

Lik meg

Hvordan er det å ligge for første gang? Sofie og Leo møtes tilfeldig på en fest og ting blir aldri det samme.

En mot en

Ousman og Malik er brødre – og konkurrenter. De må tåle harde taklinger for å oppnå proffdrømmen, både på og utenfor fotballbanen.

Verden er min

Vennene får seg jobb og barn, mens Odile bare vil henge i studio og lage musikk. Dramaserie om jakten på beats, sol og kjærlighet i Bergen.

Rådebank

Livet går tilsynelatende videre i rånerbygda Bø. Hege og GT har det så bra sammen at Hege holder pusten for hver dag som går. Det kan jo ikke vare?

19

Aisha er 19 og rask til å dømme andre. Men klarer hun leve med sine egne feil og løgner?

Vakuum

Nye menneske, nye impulsar og nye kjensler. Livet som student i Helsingfors er meir intenst enn Linnéa kunne ane.

Norsk-ish

Helin, Amrit og Fariba har stått så lenge i spagat mellom to kulturer at de har kronisk lyskestrekk. Heldigvis har de hverandre. Norsk dramaserie.

Førstegangstjenesten

En krigsentusiast, en bortskjemt russ, en kvinnelig mannssjåvinist og en identitetsforvirret fyr fra Oslo øst. Er det disse som skal beskytte Norge?

Skitten snø

Han gjør livet hennes til et mareritt. Sammen med venninnene legger hun en hevnplan. Thrillerserie om frykt, ære og sterke vennskap.

Yes No Maybe

En kynisk seriedaters bekjennelser. Dansk dramaserie.

Eg kjem

Esther tenker på sex. Heile tida. Og ho er ikkje åleine om det, på den sexpositive skulen Ballebo.

Unge lovende

Norsk dramaserie. Elise, Alex og Nenne er tre ambisiøse jenter i 20-årene som prøver å følge drømmene sine.

Kongen av Gulset

Jonis vil være tøffest på fotballbanen, den råeste damemagneten og den aller feteste fyren på ungdomsskolen. Norsk dramaserie.

Lovleg

Lovleg er ein nettserie som følger Gunnhild på sin reise gjennom hybelliv, kjærleik, vennskap og jakta på velvalte samtalemner på passande tidspunk...

SKAM Austin

Amerikansk serie basert på norske SKAM.

SKAM

De går på videregående og opplever kjærlighet, vennskap, svik og skam. Her er vennegjengen som traff verden midt i hjertet. Norsk drama.

Blank

Da Markus dro fra bygda var han den kuleste fyren med den fineste dama. Etter kort tid er han tilbake. Og ingenting er som før. Norsk dramaserie.

Baderomsliv

Kompisane Hilda og Lo lever det meste av livet på badet, der dei kan snylte på nettet til naboen. Finsk dramaserie

Dumpa

Hjerteskjærende og morsomme historier om unge mennesker som gjør det slutt. Alle episodene er basert på sanne hendelser.

På fylla

Korte historier fra virkeligheten om alt det dumme, morsomme, kreative og håpløse som kan skje på fylla. Kanskje akkurat din historie er filmatisert?

One night stand

Ekte, innsendte historier om det ene fatale, famøse, fantastiske eller forferdelige samleiet.

På date

Kort dramaserie om morsomme, pinlige, uforglemmelige og iblant uforklarlige hendelser på date. Kanskje det er din historie som har blitt gjenskapt?

Koselige serier

Norske serier

Norsk-ish

Helin, Amrit og Fariba har stått så lenge i spagat mellom to kulturer at de har kronisk lyskestrekk. Heldigvis har de hverandre. Norsk dramaserie.

Cammo

Influenser Cammo går konkurs og må ta ekstrajobb som støttekontakt for Kamilla med Downs syndrom. En humorserie om fasade, vennskap og kromosomer.

Vi lover et helvete

Kjærligheten virker umulig, men de klarer ikke å slutte å tenke på hverandre. Elin og Daniel er villige til å ofre alt for å kunne være sammen.

Exit

De er mangemillionærer og småbarnsfedre – og blodsultne på dop, vold, sex og penger. Store penger.

Etterglød

Når Ester får vite at hun er alvorlig syk, bestemmer hun og vennene seg for å få mest mulig ut av livet - fordi det når som helst kan ta slutt.

Gutta på skauen

Under krigen ofret noen motstandsfolk alt og ble senere hyllet og hedret. Andre ofret mindre og ble glemt. Dette er historien om en slik gruppe.

Taxi

Den unge advokaten Javar får opplysninger om taxisvindel i Oslo, og korrupsjon på høyt nivå i Skatteetaten. Norsk thriller.

Heimebane

Spennande, hjarteskjerande og intenst om å spele på lag, i livet og på banen. Du kan elske fotball eller ikkje, denne serien kjem du til å like uan...

Verden er min

Vennene får seg jobb og barn, mens Odile bare vil henge i studio og lage musikk. Dramaserie om jakten på beats, sol og kjærlighet i Bergen.

Jordbrukerne

Fire menn med lyssky planer flytter til en gård i Telemark. Mer eller mindre mot sin vilje ender de opp som gründere av Norges første halal-ysteri.

Lykkeland

Norges første oljefunn snur opp ned på Stavanger. Dette er tiden for store penger og risikable valg. Prisvinnende serie om det norske oljeeventyret.

Elevrådet

De er skolens folkevalgte, men har mer enn nok med seg selv og hverandre.

Livstid

Den tøffe politietterforskeren Victoria og hennes team B-laget løser drapssaker i nåtid. 15 år senere er hun et helt annet og farligere sted. Norsk...

Atlantic Crossing

Kronprinsesse Märtha flykter til USA under andre verdenskrig. Et nært forhold til president Roosevelt gir henne mulighet til å påvirke krigens gang...

Twin

To tvillingbrødre finner sitt surfeparadis. 15 år senere er de knapt på talefot. En katastrofal natt forandrer alt. Norsk spenningsdrama.

Rådebank

Livet går tilsynelatende videre i rånerbygda Bø. Hege og GT har det så bra sammen at Hege holder pusten for hver dag som går. Det kan jo ikke vare?

Venner fra før

De fire bestevennene Frikk, Emma, Saga og Rafael elsker å bo sammen. Men hva vil skje med vennskapet når det blir slutt mellom Saga og Rafael?

Førstegangstjenesten

En krigsentusiast, en bortskjemt russ, en kvinnelig mannssjåvinist og en identitetsforvirret fyr fra Oslo øst. Er det disse som skal beskytte Norge?

Parterapi

Er du passiv-agressiv, ekstremt egoistisk eller bare sykelig sjalu? Da trenger du Parterapi. Norsk humorserie.

PubertetsCamp

Velkommen til det flaueste sted på jord, PubertetsCamp! Her blir det svettestank, mensenflekker, kviser og alt som hører puberteten til.

Hellums kro

Biljakt, spionasje og karbonadesmørbrød. I kro, krig og kjærlighet er alt lov. Norsk humorserie.

22. juli

De tar imot de skadde. De trøster de etterlatte. De prøver å forstå. Dette er historien om de som var på jobb da terroren rammet Norge.

Skitten snø

Han gjør livet hennes til et mareritt. Sammen med venninnene legger hun en hevnplan. Thrillerserie om frykt, ære og sterke vennskap.

Unge lovende

Norsk dramaserie. Elise, Alex og Nenne er tre ambisiøse jenter i 20-årene som prøver å følge drømmene sine.

Side om side

Granli er nabolaget der alt kan skje. Og det gjør det. Norsk humorserie.

Klassen

Livet i klassen er som en berg- og dalbane av kjærlighet, vennskap og samhold. Norsk dramaserie.

Lik meg

Hvordan er det å ligge for første gang? Sofie og Leo møtes tilfeldig på en fest og ting blir aldri det samme.

Fix & Trix

Knud tar på seg ansvaret for å bistå alle i praktiske, og ikke så praktiske, løsninger til hjemmet

Hit for hit

Nykomlinger, superstjerner, hobbymusikere og gamle travere. Norsk humorserie om livet i musikkbransjen.

Magnus

Magnus - politiets kanskje dårligste etterforsker - settes til å løse en drapsgåte fra en annen verden, og da mener vi en HELT annen verden. Norsk ...

Strømmeland

Gjennom seks uforutsigbare historier som nesten er fra virkeligheten harselerer Martin og Mikkelsen med dagens Norge.

Allerud VGS

Allerud videregående sliter med rykter, dårlig ledelse, ukonsentrerte lærere og svake elever. Nå må rektor snu trenden og gjøre skolen populær igjen.

SKAM

De går på videregående og opplever kjærlighet, vennskap, svik og skam. Her er vennegjengen som traff verden midt i hjertet. Norsk drama.

Blank

Da Markus dro fra bygda var han den kuleste fyren med den fineste dama. Etter kort tid er han tilbake. Og ingenting er som før. Norsk dramaserie.

19

Aisha er 19 og rask til å dømme andre. Men klarer hun leve med sine egne feil og løgner?

Nudes

Tre ungdommer står midt i sin første livskrise når nakenbilder kommer på avveier. Spennende og hjerteskjærende om å få tilbake kontrollen.

Nattens arvinger

De har skarpe tenner og overnaturlige evner. Nå truer sterke fiender med å utrydde hele vampyrslekten.

ZombieLars

En hjertevarm og morsom serie om zombier og hekser - om tilhørighet, vennskap og det å skille seg ut. Norsk dramaserie.

En natt

Vi følger to mennesker gjennom den første blinddaten og den påfølgende, ikke helt ukompliserte natten. Norsk dramaserie.

Lovleg

Lovleg er ein nettserie som følger Gunnhild på sin reise gjennom hybelliv, kjærleik, vennskap og jakta på velvalte samtalemner på passande tidspunk...

Valkyrien

En dommedagsfantast og en desperat lege allierer seg og etablerer en illegal klinikk dypt under jorden i Oslo sentrum. Norsk thrillerserie.

Vikingane

De var noen brutale råtasser, men spesielt smarte, dét var de ikke. Norsk humorserie.

Kongen av Gulset

Jonis vil være tøffest på fotballbanen, den råeste damemagneten og den aller feteste fyren på ungdomsskolen. Norsk dramaserie.

Nesten voksen

Norsk situasjonskomedie om livet i 30-årene. Serien følger tre venninner fra Folkehøyskolen som har fått voksenlivet kastet over seg. De tre må plu...

Narvestad tar ferie

For første gang på 30 år tar driftsleder Roy Narvestad ferie fra Tertitten borettslag og reiser til stedene han alltid har drømt om å besøke.

Stolthet og forfall

Barna har flyttet hjemmefra og Merethe og mannen kan endelig leve livet igjen! Men å få spenning tilbake i hverdagen er ikke enkelt - det blir kaos.

Kampen om tungtvannet

I bitende vinterkulde og med dårlig utrustning risikerer elleve soldater livet i den kanskje viktigste aksjonen på norsk jord noensinne. Norsk krig...

Oslo Zoo

Norsk humordrama om en arbeidsledig akademiker som i skjul livnærer seg ved å kjøre privattaxi i hovedstaden.

One night stand

Ekte, innsendte historier om det ene fatale, famøse, fantastiske eller forferdelige samleiet.

På fylla

Korte historier fra virkeligheten om alt det dumme, morsomme, kreative og håpløse som kan skje på fylla. Kanskje akkurat din historie er filmatisert?

Match

Kjærlighetsproblemer, fyllesyke og kroppslig forfall er ille nok. Når to sportskommentatorer analyserer alt du foretar deg, blir livet komplett.

Uti vår hage

Novellefilmene i denne serien handler lite om hagearbeid, men mye om hva tre lystige hjerner kan finne på når de kommer sammen.

Presten

Etter en nær døden-opplevelse bestemmer Bjarte seg for å slutte i Radioresepsjonen og starte et nytt og mer meningsfullt liv som prest.

På date

Kort dramaserie om morsomme, pinlige, uforglemmelige og iblant uforklarlige hendelser på date. Kanskje det er din historie som har blitt gjenskapt?

Dumpa

Hjerteskjærende og morsomme historier om unge mennesker som gjør det slutt. Alle episodene er basert på sanne hendelser.

Vestavind

Vi befinner oss i etterkrigstiden og besøker det lille stedet Lovranger på Vestlandet. En dramatisert slektshistorie fra et samfunn i endring.

Blindpassasjer

Mens mannskapet på stjerneskipet Marco Polo ligger i hypersøvn, oppdager datamaskinene at de ikke er alene. Det er en blindpassasjer ombord.

Benoni og Rosa

Norsk dramaserie basert på en dobbeltroman av Knut Hamsun.

Fortuna

Norsk dramaserie i seks deler basert på romanene "Gift", "Fortuna" og "Sankt Hans Fest" av Alexander L. Kielland. Bearbeidet for Fjernsynsteatret a...

Monster

En ung jente forsvinner og kjæresten hennes blir funnet død. En seriemorder herjer i nord, og saken ser ut til å anngå etterforskeren Hedda personlig.

Klassiske NRK-serier

Nordiske serier

Den indre sirkelen

Knivene kvesses i svensk toppolitikk. Statsministeren skal gå av, og i kampen om hvem som skal ta over, skys få midler.

Alex

Den kompromissløse, men korrupte politimannen Alex bestemmer seg for å bli ren. Men hvor langt er han villig til å gå, og hva vil det koste ham?

Hånd i hånd

Varmt, gripende og fornøyelig om livets opp- og nedturer med Anders, Lise – og parterapeuten.

66 grader mord

Krim, boksing og familieliv i Lappland. Med mørk humor og optimisme løser tidligere boksemester, Maria, mysterier nord i Finland.

Ingen uten skyld

Han har vært antatt død i 30 år. Nå er Robert Kastell tilbake i Sverige for å ta hevn over våpenhandleren som nesten tok livet av ham.

Trom

En lokal aktivist risikerer livet under hvaljakt på Færøyene. Journalist Hannis Martinsson risikerer livet for å finne sannheten.

Forsvunne mennesker

Erwin ville egentlig ikke kjøre denne gangen. Men nå er han her, på vei over Øresund med mennesker i lasten. Og snart gjør han en skjebnesvanger feil.

Black Widows

Tre venninner er lei av sine ufordragelige ektemenn og bestemmer seg for å bli kvitt dem. Spennende og morsomt skandinavisk krimdrama.

Den tynne blå linjen

Malmøs gater rommer mange slags skjebner. Som politi møter du de fleste, og samtidig skal du leve ditt eget liv.

Carmen Curlers

Uimotståelig dansk småbyidyll, sekstitallsnostalgi og framskrittstro – alt i eventyret om gründeren som ga verden den elektriske papiljott!

Spelskandalen

Bosse blir fanga i ei verd av stor risiko, lyssky bookmakerar og stormfulle forhold i jakta på dei store pengane.

DNA

Rolf prøver å redde livet til et nyfødt barn. Han havner på sporet av slavehandel og ulovlig salg av organer – og gjør et makabert funn.

Helsinkisyndromet

Sannheten har ingen deadline. Fire journalister holdes som gisler i én manns kamp for rettferdighet.

Yes No Maybe

En kynisk seriedaters bekjennelser. Dansk dramaserie.

En kongelig affære

Kong Gustav V innleder et forbudt kjærlighetsforhold. Det fører til en av de største rettsskandaler i svensk historie. Basert på virkelige hendelser.

Sjukt

Alice er kvitt kreften! Då kvittar kjærasten seg med ho. Ho må tilbake til Sverige, tilbake til scratch. Erfaringsbasert dramakomedie.

Vakuum

Nye menneske, nye impulsar og nye kjensler. Livet som student i Helsingfors er meir intenst enn Linnéa kunne ane.

Eg kjem

Esther tenker på sex. Heile tida. Og ho er ikkje åleine om det, på den sexpositive skulen Ballebo.

Baderomsliv

Kompisane Hilda og Lo lever det meste av livet på badet, der dei kan snylte på nettet til naboen. Finsk dramaserie

Dips

Unge, ambisiøse og totalt inkompetente. Med Sveriges omdømme på sine skuldre sikter tre håpløse diplomatemner mot en karriere i utenriksdepartementet.

White Wall

En sprengningsulykke i et depot for radioaktivt avfall avdekker en stor, hvit vegg av ukjent materiale. Hendelsen mørklegges, men ryktene går. Sven...

Kortfilm

Serier fra arkivet

Utforsk våre andre kategorier