Hopp til hovedinnhold

Lyset fra Sjokoladefabrikken

23.06.2020 · Tillatt for alle · 1 t 3 min
Mer eller mindre gode venninner i mer eller mindre fruktbare samtaler om tonearter, syntaks, samvittighet og forlatelse.

Se også

 • Eg kjem

  Esther tenker på sex. Heile tida. Og ho er ikkje åleine om det, på den sexpositive skulen Ballebo.

 • Svevn

  Av Jon Fosse. I en leilighet i en storby møter vi fire par som alle har sine drømmer og håp. Valgene de tar får konsekvenser og skjebner veves sammen.

 • Grethe Kausland: Man må være på orntli'

  På scenen og tv var hun alt fra Diana Ross og Barbra Streisand til Sammy Davis jr. Sammen med showgruppen Dizzie Tunes erobret hun Skandinavia, men privat var hun ujålete og jordnær. Vi ser tilbake på Grethe Kauslands eventyrlige artistlliv og presenterer et mangfold av hennes frodige typer og supermusikalske fremførelser. Flere av hennes kolleger som Hege Schøyen, Benny Borg og Yngvar Numme gir oss varme glimt av lille, store Grethe som gledet oss i over 50 år.

 • Kampen for tilværelsen

  Tomasz har aldri møtt faren. På sin leting etter ham havner han i Ullevål Hageby, der de perfekte fasadene har dypere sprekker enn man skulle tro.

 • Naboen

  Norsk kortfilm av Jo Strømgren - med grensesprengende dans og musikk. Et parforhold er på randen av skilsmisse, men de påvirkes av musikken fra naboleiligheten.

 • Andreas Diesens portretter

  Dizzie Tunes - femti år med gla'låter

 • Salmer fra kjøkkenet

  På 50-tallet reiser en gruppe svenske forskere til Norge for å studere enslige menns kjøkkenrutiner. Bent Hamers prisvinnende kinosuksess fra 2003.

 • Superdupermegagigasingel

  Amandavinnende kortfilm. Når maskoten Vebjørn krasjer med skituristen Polina, ødelegger han ferien hennes. Men kan han ha funnet sin første kjæreste?

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 23. juni 2020 kl. 06:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2020
Lengde: 1 t 3 min
Originaltittel: Lyset fra Sjokoladefabrikken
Forrige sending: NRK1 · mandag 27. februar 2023 kl. 02:50
Første gang sendt: NRK1 · lørdag 15. august 2020 kl. 23:35