Hopp til hovedinnhold

Naboen

06.03.2011 · Tillatt for alle · 20 min
Norsk kortfilm av Jo Strømgren - med grensesprengende dans og musikk. Et parforhold er på randen av skilsmisse, men de påvirkes av musikken fra naboleiligheten.

Se også

 • Ikkje fortell det til mor

  Torgunn drar med venninnene på fest. Når guttene byr opp til dans, reagerer hun annerledes enn de andre. En film av Ola Moum og Jan Ottar Bjørkelund etter en novelle av Einride Berg.

 • Nr. 12

  Etter en novelle av Arthur Omre. Historien om en ung juridisk student, Emil Paulsen, som møter en ukjent person som griper inn i hans liv på en litt spesiell måte. Det viser seg at vedkommende også betyr noe for hans mor, hans kjæreste - og hans kone. På de forunderligste måter kan vi mennesker bety noe i hverandres liv. I rollene: Frank Krog, Stine Ramdahl, Sigurd Werring, Mette Lange-Nielsen, Ingrid Vollan, Christian Krog. Regi: Bernt Chr. Middelthon. Produsert i samarbeid med Trøndelag Teater.

 • Svevn

  Av Jon Fosse. I en leilighet i en storby møter vi fire par som alle har sine drømmer og håp. Valgene de tar får konsekvenser og skjebner veves sammen.

 • Accident

 • Superdupermegagigasingel

  Amandavinnende kortfilm. Når maskoten Vebjørn krasjer med skituristen Polina, ødelegger han ferien hennes. Men kan han ha funnet sin første kjæreste?

 • Barking Dogs Never Bite

  Oscarvinner Bong Joon-hos debut er en satirisk blanding av dagliglivets rutiner, spøkelseshistorier, desillusjonerte mennesker og kjæledyr i fare.

 • Spring Uje spring

  Selvbiografisk komedie om å takle livets brå vendinger. Uje Brandelius og familien spiller seg selv i en historie om livet, vevd sammen med popmusikk.

 • Closed

  En ballettfilm av Stein-Roger Bull og Jo Strømgren. En kafé et eller annet sted i verden holder stengt hver mandag. Fire personer medvirker i et underlig rituale på kaféen, invitert av eieren. Denne spesielle dagen er den verdenskjente cellisten Truls Mørk i kafeen for å spille gjennom et verk av Zoltán Kodály før en stor konsert. Dansere: Natasa Novotna, Vaclav Kunes, Gerard van Dyke, Jo Strømgren. Produsert av NordicStories. Presentert av Arild Erikstad.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 13. februar 2022 kl. 06:03
Tilgjengelig til: 12. februar 2025 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2008
Lengde: 20 min
Originaltittel: Neighbours
Forrige sending: NRK2 · fredag 9. august 2013 kl. 20:30
Første gang sendt: NRK1 · søndag 6. mars 2011 kl. 22:45