Hopp til hovedinnhold

Ikkje fortell det til mor

12.01.1987 · Tillatt for alle · 25 min
Torgunn drar med venninnene på fest. Når guttene byr opp til dans, reagerer hun annerledes enn de andre. En film av Ola Moum og Jan Ottar Bjørkelund etter en novelle av Einride Berg.

Se også

 • Brennpunkt

  Love-hurts.com

 • Hege - en schøyer!

  Hege «Bitten» Schøyens aften med gjester: May Britt Andersen, Tor Erik Gunstrøm, Grethe Kausland, Jon Skolmen, Øystein Sunde, Vazelina Bilopphøggers.

 • Schmokk

  En serie om kjærlighet, lidenskap og lykke. Om mislykka rockemusikere, kjøkkenbordsex, verpesyke og en bridezilla fra helvete.

 • Svevn

  Av Jon Fosse. I en leilighet i en storby møter vi fire par som alle har sine drømmer og håp. Valgene de tar får konsekvenser og skjebner veves sammen.

 • Mona

  Mona er ei ung jente som opplever den problemfylte løsrivelsen fra foreldrene. I denne tida blir også forholdet til kamerater og venner annerledes. Ved overgangen fra barn til voksen oppdager hun nye sider ved livet, også slike som gjør denne perioden i ens liv til kanskje en av de vanskeligste, men også mest spennende. Norges bidrag til en nordvisjonsserie om yngre tenåringer i Norden.

 • Nr. 12

  Etter en novelle av Arthur Omre. Historien om en ung juridisk student, Emil Paulsen, som møter en ukjent person som griper inn i hans liv på en litt spesiell måte. Det viser seg at vedkommende også betyr noe for hans mor, hans kjæreste - og hans kone. På de forunderligste måter kan vi mennesker bety noe i hverandres liv. I rollene: Frank Krog, Stine Ramdahl, Sigurd Werring, Mette Lange-Nielsen, Ingrid Vollan, Christian Krog. Regi: Bernt Chr. Middelthon. Produsert i samarbeid med Trøndelag Teater.

 • Aller kjæresten min

  Anders er forelsket i Eva, og Eva er forelsket i Anders. Men det er vanskelig å si det. En filmnovelle av Maria Gripe og Kay Pollak.

 • Lavina

  Lavina har et anstrengt forhold til faren, men prøver som god rom å ta ansvar for familien. Når bestemor dør, må hun konfrontere faren med fortida.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 7. juli 2015 kl. 05:55
Tilgjengelig til: 31. mars 2027 kl. 00:00
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1986
Lengde: 25 min
Originaltittel: Ikkje fortell det til mor
Forrige sending: NRK1 · mandag 12. januar 1987 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · mandag 12. januar 1987 kl. 00:00