Hopp til hovedinnhold

Accident

13.02.2022 · Tillatt for alle · 31 min

Se også

 • Svevn

  Av Jon Fosse. I en leilighet i en storby møter vi fire par som alle har sine drømmer og håp. Valgene de tar får konsekvenser og skjebner veves sammen.

 • Nr. 12

  Etter en novelle av Arthur Omre. Historien om en ung juridisk student, Emil Paulsen, som møter en ukjent person som griper inn i hans liv på en litt spesiell måte. Det viser seg at vedkommende også betyr noe for hans mor, hans kjæreste - og hans kone. På de forunderligste måter kan vi mennesker bety noe i hverandres liv. I rollene: Frank Krog, Stine Ramdahl, Sigurd Werring, Mette Lange-Nielsen, Ingrid Vollan, Christian Krog. Regi: Bernt Chr. Middelthon. Produsert i samarbeid med Trøndelag Teater.

 • Til Karin Boye

  Musikk: Arne Nordheim. Eva Henning leser diktet "Till skuggan av en verklighet" av Karin Boye. Dans: Bjørg Pahle. Billedregi: Jannike M. Falk.

 • Naboen

  Norsk kortfilm av Jo Strømgren - med grensesprengende dans og musikk. Et parforhold er på randen av skilsmisse, men de påvirkes av musikken fra naboleiligheten.

 • Playtime

  Verden har knapt vært mer hypermoderne enn i 1967. I denne absurde klassikeren prøver monsieur Hulot å orientere seg i en verden av glass og betong.

 • Closed

  En ballettfilm av Stein-Roger Bull og Jo Strømgren. En kafé et eller annet sted i verden holder stengt hver mandag. Fire personer medvirker i et underlig rituale på kaféen, invitert av eieren. Denne spesielle dagen er den verdenskjente cellisten Truls Mørk i kafeen for å spille gjennom et verk av Zoltán Kodály før en stor konsert. Dansere: Natasa Novotna, Vaclav Kunes, Gerard van Dyke, Jo Strømgren. Produsert av NordicStories. Presentert av Arild Erikstad.

 • Het sol

  Blodig begjær ved Italias solkyst. Tom Ripley er svindleren med englefjes. Han forsøker å bringe en rikmannssønn hjem. Brennhet fransk thriller.

 • Den andre mannen i meg

  Den andre mannen i meg har hatt formidabel suksess på Nationaltheatret i Oslo og på øvrige scener i Norge. Den prisbelønte skuespilleren Henrik Mestad, formidler de voldsomme kreftene som preget Hauges liv og dikteriske univers. Olav H. Hauge (1908 - 1994) debuterte i 1946 og er regnet som Norges fremste lyriker i etterkrigstiden. Han har en enestående appell på tvers av generasjonene. Han gav i alt ut sju diktsamlinger og flere av diktene har blitt utgitt på 25 språk. Hauges lyrikk står fortsatt i en særstilling i nyere norsk litteratur.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 13. februar 2022 kl. 06:03
Tilgjengelig til: 31. oktober 2028 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2021
Lengde: 31 min
Originaltittel: Accident