Familie

Rykter

Erik må flytte til en liten dritt-øy for å komme vekk fra fortida. Men ingen er raskere enn ryktene sine.

Populært

Humor

Serier for hele familien

Eventyrlig animasjon

Røverrotta

Britisk animasjonsfilm. Røverrotta tar det han vil ha fra de han møter på veien. Han stjeler kløver fra haren, nøtter fra ekornet og høy fra sin eg...

Pip og Poppy

Når Pip og Poppy er sammen er de krutt, men å være venner kan også by på problemer.

Supermarken

Supermarken er lang og tøff, og redder alltid dagen. Men hvem kan redde ham når han blir tatt til fange av den onde trollmannøgla?

Sneglen og hvalen

En nydelig fortelling om et overraskende vennskap, det store havet og en heltemodig redningsaksjon. Britisk animasjon.

Gruffaloen

Her møter vi musa som var så lur at han unngikk å bli spist av både reven, ugla, slangen og den store gruffaloen. Britisk animasjonsfilm.

Roald Dahls Ramperim

Britisk animasjon basert på Roald Dahls bok.

Plass bakpå kosten

Britisk animasjonsfilm. Til kattens store irritasjon inviterer den snille heksa med seg det ene dyret etter det andre til å sitte bakpå kosten. M...

Zog

Dragen Zog må lære mange dragekunster før han blir stor.

Zog og de flygende legene

Dragen Zog, prinsesse Perle og knekten Gabbagut er flygende leger. De hjelper alle på sin vei, helt til de lander hos kongen.

Gruffaloen: 2. Lille Gruffalo

Britisk animasjonsfilm. Pappa Gruffalo forteller om Store Stygge Mus som holder til i skogen. Men Lille Gruffalo stoler ikke helt på historien, og...

Idefix og de ukuelige

Året er 52 før Kristus, og som vi vet er Lutetia under romernes styre... eller ikke helt. De ukuelige firbente gjør alt for å stikke kjepper i hjul...

Pinnemann

Dette er historien om en lystig og optimistisk far og hans episke reise for å komme seg hjem igjen i tide til jul. Britisk animasjon.

For hele familien

Newton: Ane vs dyrene promo

Fiskerne

Fiskerlivet er beintøft. De som lykkes tjener store penger, men det krever både steinhardt arbeid og god gammeldags fiskelykke. Norsk dokumentarserie.

GYM

I løpet av åtte gymtimer skal åtte mer eller mindre kjente personer konkurrere i alt fra sisten til kanonball. Hvorfor? For å få 6 i gym, vel!

Planetpatruljen

Man er aldri for liten til å gjøre noe stort og alle kan gjøre litt. Et miljøprogram for de yngste.

Newton

Gjør kule ting vitenskapelig og vitenskapelige ting kule

Kåss til kvelds

Det blir god og uhøytidelig stemning når Else Kåss Furuseth og Markus Neby inviterer feststemte gjester til å dele sine beste (og verste) historier.

Nytt på Nytt

Hva skjedde egentlig i uka som gikk? Bård, Pernille og Johan + to smarte gjester oppsummerer de viktigste sakene for deg!

Mummidalen

Mummitrollet tar oss med på eventyr i den magiske Mummidalen. Finsk/britisk animasjonsserie.

Flex

All pain, no gain. Velkommen til treningssenteret Flex!

Latter live

Drøyt, overraskende og hysterisk morsomt - få nye og gamle humortalenter fra hele landet rett inn i stua!

Finteskolen

Vil du bli en bedre fotballspiller? Tete Lidbom møter noen av Norges mest tekniske spillere, og lærer seg verdens beste finter.

Redningshundene

De har ett eneste mål: Å finne den savnede. Uansett. Når politiet slår alarm, rykker de frivillige og redningshundene deres ut for å lete.

Redningshunden Bessie

Anne Dorthea (8) har en helt spesiell bestevenn; redningshunden Bessie.

Hobby for hele familien

Trenger familien ideer til aktiviteter som passer for alle? Olle Sarri og hans hobbynerder tar saken. Lekent familieprogram til inspirasjon og glede.

Uønsket

De kjenner ikke noe annet hjemland enn Norge. Likevel kastes asylbarna ut av landet. Leo Ajkic vil finne ut hvorfor.

Jorda rundt på 80 dagar

Vil du ut i verda? Phileas Foggs fantastiske ferd vekker framleis eventyrlyst. Han får følge av Passepartout og journalisten Abigail Fix – og deg?

Team Ingebrigtsen

Bak løpebrødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen står en storfamilie helt utenom det vanlige. Norsk dokumentarserie.

Bablo

Velkommen til Bablo, verdens morsomste bibliotek!

Hetty Feather

Etter flere år hos en fosterfamilie, må Hetty returnere til barnehjemmet. Hun ønsker aller mest å finne tilbake til sin egentlige familie. Britisk ...

Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

Drøymer du om å leve nær naturen under enklare kår? Her møter du menneske som gjer nettopp det. Norsk dokumentarserie.

Mio, min Mio

Mio min Mio, Astrid Lindgrens fantastiske historie om gutten som reiser til Landet i det fjerne. Som prins Mio må han nedkjempe den onde ridder Kato.

Klassen

Livet i klassen er som en berg- og dalbane av kjærlighet, vennskap og samhold. Norsk dramaserie.

Jakten på en ny planet

Finnes det liv der ute? James Webb-teleskopet vil la oss se lenger ut i universet enn noen gang før. Møt forskerne som jakter på en ny verden.

HAIK

Christine Dancke vil finne ut hvem Norges største artister er bak popstjernerustningen. Bli med på en biltur full av overraskelser og deilig musikk.

Spice Girls: en historie om girlpower

De var fem unike personligheter som tok både gutter og jenter med storm. En grådig og mannsdominert bransje fikk seg en på kjeften.

Nødt eller Sannhet

Historien om det beste og verste som finnes, å starte på ungdomsskolen! Om venner, kjærlighet og hvor mye man er villig til å ofre for å være populær.

Sykampen

Fire jenter og to gutter skal i denne serien kjempe om å vinne Sykampen. Selma Ibrahim er programleder og Jenny Skavlan skal hjelpe deltakerne.

Søskensjokk

Norsk dramaserie om det å få bonussøsken.

Mitt liv som meg

Du vil le og gråte med Bethan, heie på henne og gi henne en klem. Mørkt, men morsomt og hjertevarmt om en 16-åring som takler mer dritt enn de fleste.

Heimebane

Spennande, hjarteskjerande og intenst om å spele på lag, i livet og på banen. Du kan elske fotball eller ikkje, denne serien kjem du til å like uan...

Førstegangstjenesten

En krigsentusiast, en bortskjemt russ, en kvinnelig mannssjåvinist og en identitetsforvirret fyr fra Oslo øst. Er det disse som skal beskytte Norge?

Elevrådet

De er skolens folkevalgte, men har mer enn nok med seg selv og hverandre.

Norsk-ish

Helin, Amrit og Fariba har stått så lenge i spagat mellom to kulturer at de har fått kronisk lyskestrekk. Heldigvis har de hverandre. Norsk dramase...

Familien Lykke

Familielykke er som kjent et relativt begrep. Komiserie om de tusen små og store konfliktene som oppstår mellom husets fire vegger.

Kongen av Gulset

Jonis vil være tøffest på fotballbanen, den råeste damemagneten og den aller feteste fyren på ungdomsskolen. Norsk dramaserie.

19

Aisha er 19 og rask til å dømme andre. Men klarer hun leve med sine egne feil og løgner?

PubertetsCamp

Velkommen til det flaueste sted på jord, PubertetsCamp! Her blir det svettestank, mensenflekker, kviser og alt som hører puberteten til.

Hovedscenen - TV: Hovedscenen: Barnas KORK

Fiolinist Maren Elle guider oss gjennom KORKs historie som skapere av lyden til mange av de mest kjente og kjære barneprogrammene på TV og radio.

Konkurranser

Mesternes mester

Styrke, kondisjon, samarbeid og hjernetrim. Tidligere toppidrettsutøvere i ekstreme konkurranser. Konkurransereality.

Norges tøffeste

Hva betyr det å være tøff? Jørgine setter 10 unge mennesker på prøve, fysisk og psykisk. De har kun hverandre å støtte seg på.

Familiens ære

Seks kjente idrettsfamilier får testet fysikken og satt relasjonen på prøve. Vi blir også kjent med familiene på hjemmebane.

GYM

I løpet av åtte gymtimer skal åtte mer eller mindre kjente personer konkurrere i alt fra sisten til kanonball. Hvorfor? For å få 6 i gym, vel!

MGPjr

Musikkonkurranse for barn

Kjendis-VM

Gjennom intense dueller, med uventede utfordringer, konkurrerer norske kjendiser om hvem som er best i VM-øvelsene.

Jakten

Tre deltagere er fanget i det hemmelige universet Neonia. Nå må de komme seg ut derfra før jegeren får tak i dem! Og hvem er den maskerte jegeren?

Klassequizen

Hvem kan mest? Tiendeklassinger fra hele Norge møtes til en underholdende kunnskapslek med mye gøy og overraskende eksperimenter.

Ramm, ferdig, gå!

Til tross for løs snipp og humoristisk vinkling er dette et program der det faktisk er viktig å vinne. Fortell dét til idrettsutøvere, og de er med...

Familieekspedisjonen

Toppturer, nedturer og oppturer. Tre familier med ulik erfaring legger bort hverdag og teknologi for å konkurrere mot naturen, hverandre og seg selv.

Best i mest

Ungdommer som er blant de beste i landet i hver sin idrett, skal gjennom denne serien lære hverandres idretter og konkurrere i dem. Hvor god er det...

Labyrint

I Daidalos sin undersjøiske Labyrint venter spennende oppgaver, skumle robotskapninger og slim.

Vinn eller forsvinn

Et ærlig innblikk i den norske idrettshverdagen i overgangen fra barne- til ungdomsidretten, når alvoret setter inn. Fem unge følges i drømmen om å...

En for alle

Norsk konkurranse.

Film

BlimE!

BlimE!: 2. Musikkvideo Boerehke

BlimE!: 3. Hele dansen

BlimE!: 1. Musikkvideo BlimE! - Den Ene

Musikkvideoen til årets BlimE-sang. Artist: Selma Ibrahim. Låtskrivere: Synne Vo, Alexandra Rotan, Audun Guldbrandsen og Tormod Løkling.

BlimE!: 12. Den samiske BlimE-låta

Sangen heter "Boerehke" og synges av Ole Henrik Lifjell.

BlimE!: 13. Tegnspråkversjon

Tegnspråkartist Emilie Thorsen lærer deg BlimE-sangen på tegnspråk

BlimE!: 10. Den ene for Selma

Selma ble mobbet på ungdomsskolen. Da var det fint å ha en venninne som så henne, og som stilte opp da hun trengte det.

BlimE!: 8. BlimE-sangen 2022

Årets BlimE-låt heter "Den ene"

BlimE!: 9. Sniktitt på dansen

Her lærer du dansen til refrenget i BlimE-sangen. Resten av dansen får du lære til høsten

BlimE!: 14. BlimE for ASK-brukere

Alle som strever med å forstå eller med å snakke med stemmen sin, kan få hjelp av symboler. Når man snakker med symboler, kalles det å bruke ASK. B...

BlimE!: 1. Hele dansen

Her kan du lære BlimE-dansen 2021

BlimE!: 2. Musikkvideo BlimE!

Bli kjent med årets BlimE-låt!

BlimE!: 3. "Bávkkanas" musikkvideo

Her får du den samiske BlimE-låta med Elin Oskal

BlimE!: 1. "Ser deg" musikkvideo

Om du har lyst, har du lov, du kan BlimE!

BlimE!: 8. BlimE - Musikkvideo

Mer enn god nok - musikkvideo. Dans skaper samhold på tvers av alder. BlimE-dansen er NRK Supers årlige vennskapskampanje. I fjor danset 400.000 ba...

BlimE!: 8. BlimE - Musikkvideo

BlimE!: 1. BlimE 2017 - musikkvideo

BlimE musikkvideo 2017 - TRXD ft. Ramón - Venn

BlimE!: 1. BlimE - musikkvideo

BlimE musikkvideo 2016 - Kom igjen ’a!

BlimE!: 1. BlimE - musikkvideo

BlimE musikkvideo 2015 - Dilla på

BlimE!: 2. BlimE - musikkvideo

BlimE-Musikkvideo 2014

BlimE!: 3. BlimE Musikkvideo 2013

BlimE-Musikkvideo 2013

BlimE!: 2. BlimEdansen 2012

NRK Super inviterer alle barn i Norge til å bli med å danse BlimEdansen. Vi sender fra Blomhaug skole på Gjøvik der Markus og Matrinus leder showet...

BlimE!: 1. BlimE - musikkvideo

NRK-klassikere

Dyr og natur

Ane vs dyrene

Ane konkurrerer mot dyrene og deres superegenskaper. Klarer hun å slå noen av dem?

Fra bølle til bestevenn

Syv nye bøller skal få hjelp av hele Norges hundetrener Maren. Kan hundene trenes til å bli den bestevennen eierne drømmer om? Norsk livstilsserie.

Frykt

Hvorfor er vi redd for noen dyr, og har vi grunn til å være redd dem? Ludvig møter norske insekter og dyr, og tester hvor farlige de egentlig er.

Jonahs dyreverden

Jonah elsker dyr og han tar oss med på en reise mellom kontinentene hvor vi får møte små og store dyr fra alle verdens hjørner. Norsk dokumentar.

Møt pingvinfamilien

Ei feiring av nokre av verdas mest ikoniske fuglar. Frå tøffe tak i ørkenen til iskalde dagar på Antarktis; vi ser på livet til ulike pingvinrasar.

Jerven Frøya – smart, sterk og uredd

Følg jervetispa Frøya gjennom ett års tøffe utfordringer i barsk, omskiftelig natur. Nå står hun foran den største av dem alle: å føre slekta videre.

Flaskepost fra Stillehavet

En norsk familie reiser til den andre siden av jordkloden. De skal bo på Tikopia, en tradisjonell og isolert øy i Stillehavet.

Ett år i Lofoten

Fjell, folk og fiske – opplev alt som gjør Lofoten magisk i en visuell fest av en filmfortelling.

Kule kaniner og hoppende harer

Søte, men ikke bare snille. Noen tamme, noen ville. Kjappe på foten og kjappe til å formere seg. Den mangfoldige harefamilien kan lett imponere deg.

Dyrevenn

I Dyrevenn møter vi barn som har et sterkt vennskap med et helt spesielt kjæledyr.

Fotobonden

Jostein følger drømmen, og vil leve av å invitere naturfotografer inn i det villeste Telemark, men naturen spiller ikke alltid på lag.

Spioner blant dyra

Dyr elsker, sørger, bedrar og skaper - akkurat som oss. En ny generasjon spionkamera avslører hvor like vi er. Britisk naturserie.

Valpeskolen

Hvordan endrer livet seg når man får valp, og hva skal til for å få den hunden man har drømt om? Hundetrener Maren hjelper til. Norsk livsstilserie.

Gordon og bjørnungane

Seks foreldrelause bjørnungar får ein ny sjanse til eit liv i fridom av familien Pazjetnov. Dei har ni månader på seg. Vil dei klare det?

Helt ute

Vi elsker naturen! Samtidig som vi stadig utfordrer den. Bli med på en reise inn i en verden av kunst, vindmøller, malere, gruver og arkitekter.

Livet på garden

Ein bondegard ser ut som eit idyllisk postkort, men den tamme buskapen er villare enn du trur. Vi følgjer gardsdyra gjennom fire årstider.

Elgskogen

Elgjakta er heilag i Engerdal. Jegerane Sigrid, Nelly og Halvard har ulik fartstid, men jakta fører dei saman og styrker banda mellom folk i bygda.

Med Monsen på villspor

Lars Monsen skal på villspor igjen, men denne gangen ikke alene. Hvem gjesten er, vet han først når han tar av seg bindet for øynene og turen er i...

Oteren Svenn

En liten oter-unge flytter inn under terrassen til familien Veie-Rosvoll. Den får navnet Svenn og blir raskt en god venn. Norsk serie.

Ville videoer

En rødrev stjeler hansker og et ekorn bruker redskap. Se seernes utrolige møter med ville dyr, og hva som skjer når vi gir dyra en test å bryne seg...

Familieekspedisjonen

Toppturer, nedturer og oppturer. Tre familier med ulik erfaring legger bort hverdag og teknologi for å konkurrere mot naturen, hverandre og seg selv.

Safari Norge

Kjente nordmenn drar på safari for å oppfylle drømmen om å møte ville norske dyr på nært hold.

Newton: Stian må passe Anton!

Dennis utfordrer Stian til å passe på Anton fra TV-serien "Fra bølle til bestevenn".

Villmarksbarna

Runa og familien hennes bor i Alta i Finnmark. De er veldig glad i å dra på tur ut i naturen. Norsk serie.

Jorden rundt på seks steg

Norske kjendiser tester ut teorien som sier at alle på kloden er forbundet gjennom seks bekjentskap.

Newton: Topp 5 digre dyr!

Nå får du møte noen skikkelige kjemper! Blåhvalen f.eks, som er det største dyret som noen gang har levd på jorda.

Marit og dyra

Marit bur på ein gard med mange dyr og mykje styr. Norsk dokumentarserie.

Supertur

Inni granskauen

Norsk dramaserie Femårige Maja på telttur med familien.

Dinolab

Matias får besøk av dinosaurer fra millioner av år tilbake. Svensk-norsk faktaserie.

Helt naturlig

En TV-serie for familien om barn, ungdom, natur, jakt, fiske og friluftsliv.

Oppdrag Nansen

Fire tenåringer skal på sin generasjons viktigste ekspedisjon - for å forstå klimaet. Norsk serie.

Hjemmecamp Monsen

I år blir det hjemmepåske også for Lars Monsen, men vi lover bålkos når han inviterer til hjemmecamp hver dag i påsken.

Klima og miljø

Ikke gjør dette mot klimaet!

Med spektakulære eksperimenter tester Newton hva som kan skje når klimaet forandrer seg. Men det er fortsatt mye vi kan gjøre for å hjelpe jorda.

Gretas guide til klimakrisa

Greta Thunberg avbryt skolegangen eit heilt år for å kjempe for klimaet. Det minste vi kan gjere, er å lytte til vitskapen og innsjå realitetane.

Planetpatruljen

Man er aldri for liten til å gjøre noe stort og alle kan gjøre litt. Et miljøprogram for de yngste.

Sjølberga

Tre skeptiske tenåringer, én nølende ektemann, 40 kuldegrader med null salt, koffein eller sukker. Suzanne utfordrer familien til ett års sjølberging.

Sløsesjokket

Vi kaster for mye, ting må vare lenger for å spare miljø og penger. Fem kjendiser utfordres til å sløse mindre.

Matsjokket

Norske kjendiser er som folk flest: de kaster mat. Nå skal det lages delikatesser av det som ellers går i søppelbøtta.

Planet Plast

Line vil redde hvalene, fiskene og fuglene som dør av plasten i havet. Hva må vi gjøre nå, før det er for sent?

Live redder verden. Litt.

Hva skjer når en storforbruker gjør alt hun kan for å bli miljøvennlig? Live snur livet på hodet i et forsøk på å redde verden. Litt.

Line fikser maten

Kan du redde verden ved å spise annerledes? Line Elvsåshagen undersøker hvordan vi best kan ta vare på planeten vi bor på og dyra vi deler den med.

Innafor: Klimarebellene

Hva er det som gjør at noen er villige til å gå i fengsel for klimasaken? Vilde har fulgt aktivistgruppa Extinction Rebellion i et halvt år.

På tur med Lars Monsen

Next Level Chef

Gordon Ramsay samler USAs største talenter i en kokkekonkurranse du aldri har sett maken til!

Drama og spenning

Hotell 13

Tom og Anna får sommerjobb på Hotell 13. Hotellet skjuler mystiske ting og både drama og forelskelse blir en del av hverdagen. Tysk dramaserie.

Ghost Rockers

Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøk...

Galakseparken

Seks ungdommer har sommerjobb i Galakseparken. På overflaten er det en trivelig familiepark, men det skjer merkelige ting. Hvem i parken opererer p...

Jentene på Malory

Dagny starter på kostskole der nye venner, midnattsfester, lacrossekamper, pikniker og et mystisk spøkelse er i vente. Britisk dramaserie.

Lik meg

Hvordan er det å ligge for første gang? Sofie og Leo møtes tilfeldig på en fest og ting blir aldri det samme.

ZombieLars

En hjertevarm og morsom serie om zombier og hekser - om tilhørighet, vennskap og det å skille seg ut. Norsk dramaserie.

Rådebank

Livet går tilsynelatende videre i rånerbygda Bø. Hege og GT har det så bra sammen at Hege holder pusten for hver dag som går. Det kan jo ikke vare?

Finn meg i Paris

En ung ballettdanserinne fra 1905 har reist i tid, og havnet i det 21. århundre. Mens kjæresten hennes prøver å finne en vei tilbake, må hun prøve ...

Helium

Martin ønsker å være så normal som mulig. En dag blir Martin forelsket i Delia, men hver gang han skal prate med henne får han heliumstemme.

Holly Hobbie

Amerikansk drama om 13 år gamle Holly Hobbie som ikke er redd for å kjempe for saker hun tror på, selv om det fører til bråk. Hun har planer om å r...

Ninja Nanny

Hunter og moren flytter til et nytt sted, sammen med den nye kjæresten til moren. Familien får ny nanny, og det viser seg at nannyen har ekstra evn...

Emil i Lønneberget

Han setter hodet fast i en suppebolle, heiser søstera opp i flaggstanga og inviterer hele fattighuset på julemiddag. Alt av sitt gode hjerte.

Min venn Marlon

Norsk dramaserie.

Full kontroll

Rot

Det er ikke alltid like lett å bli sett. Noen ganger er det vanskelig både hjemme og blant venner. Rot er en norsk dramaserie om et søskenpar som p...

Ronja Røverdatter

Ronja er røverhøvdingens datter. Den natten hun ble født slo lynet ned og delte borgen i to. Hvem bor på andre siden?

Hetty Feather

Etter flere år hos en fosterfamilie, må Hetty returnere til barnehjemmet. Hun ønsker aller mest å finne tilbake til sin egentlige familie. Britisk ...

Hank Zipzer

Hank Zipzer har dysleksi - noe som gjør at han kommer opp i de underligste situasjoner på skolen. Amerikansk humorserie.

Dokumentarer

Unik - om barn på sykehus

Hvordan er det egentlig å få behandling på sykehus? Serie fra virkeligheten.

Supernytt: 21. juni

Cash

Drømmer viker for søvnløse netter når pandemien treffer reiselivsbransjen. Følg milliardæren, flyvertinnen og strandmassøren gjennom krisen.

Hemmelig hav

Den kalde krigen ligger som en klam tåke over verden. To svenske tenåringer i havsnød blir vitne til noe de aldri kan fortelle om – eller glemme.

Sundby mot verden

Utfordringene står i kø for Martin Johnsrud Sundby i VM-sesongen. Kan han virkelig klare å forsvare gullet sitt? Norsk dokumentarserie.

Krypto

Er blokkjeden fremtiden eller bare en luftballong? Vi dykker ned i kryptovalutaenes verden.

Dø for likes

Urbexerne Rikke og Aiden trosser tyngdekraft og fornuft i jakten på millioner av likes og et bedre liv. Men når bestevennen dør blir alt mørkt.

Modig

Norsk dokumentarserie.

Karla og Nordahl

Karla er 6 år og har en storebror som heter Nordahl. Hvorfor tenker Karla at han både er storebror og lillebror?

Sko å dø for

Folk har bokstavelig talt blitt drept for et par basketballsko. Historien om Air Jordan handler om hudfarge, sosial status og nådeløs markedsføring.

#Innestengt

Dokumentar om hvordan det var å være barn da koronaen kom til Norge.

Framing Britney Spears

Superstjernen ble et globalt fenomen. Nå kjemper hun mot sin far i domstolene om kontroll på sitt liv. Samtidig leder fansen #FreeBritney-bevegelsen.

Supernytt: 15. juni 2021

I år er det ti år siden en stor terrortragedie i Norge. Hva skjedde, hva er terror og hvorfor er det viktig å snakke om fortsatt?

Den rare våren

Syv barn fra ulike deler av landet viser hvordan hverdagen deres ble snudd på hodet våren 2020.

Supernytt: 26. januar 2021

For 20 år siden ble femtenåringen Benjamin Hermansen drept. Denne sendingen handler om ham og om rasisme, som fortsatt er et stort problem.

Greta

Hennes personlige skolestreik inspirerer en global klimabevegelse som blir lagt merke til av verdenslederne. Bli med på Greta Thunbergs reise.

Sjuende

Norsk dokumentarserie. Fra første skoledag i sjuende er Nora og Zahra bestevenner mens Nilani føler seg helt alene.

Planetpatruljen

Man er aldri for liten til å gjøre noe stort og alle kan gjøre litt. Et miljøprogram for de yngste.

Marit og dyra

Marit bur på ein gard med mange dyr og mykje styr. Norsk dokumentarserie.

Iskald

Tre tenåringer har tre måneder på seg til å forberede seg til Finnmarksløpet - et av Europas hardeste hundeløp.

Youtube-generasjonen

Norsk dokumentar. Youtube er en del av hverdagen til barna våre. 83 prosent av norske 10-11-åringer bruker nettstedet ukentlig. Youtube-stjernene h...

P3dokumentar: 3. Langt til bloggtoppen

Frederik JJ (16) blogger om ishockey, eldreomsorg og kosmetikk, mens Norway Twins (30) videoblogger om ting de har brukt opp og mobbing. Hva er det...

En gang Aurora

Enorm suksess, konserter over hele verden og et ungdomsliv snudd på hodet. For popsensasjonen Aurora ble det for mye. Norsk dokumentar.

Planet Plast

Line vil redde hvalene, fiskene og fuglene som dør av plasten i havet. Hva må vi gjøre nå, før det er for sent?

Folkeopplysningen: Klimakrisa

Finnes det gode grunner til å tvile på det vi blir fortalt om klimakrisa? Programleder Andreas Wahl lar klimaskeptikerne slippe til, og ettergår al...

Supernytt

Supernytt

Nyheter for alle som vil forstå hva som skjer i Norge og verden.

Supernytt: 21. juni

Et nytt liv i Norge

Hvordan er det å være på flukt fra krigen i Ukraina? Vi har fått følge Sasha og Yegor på litt av reisen deres til Norge.

Supernytt: 26. februar

Supernytt: 3. februar

Supernytt: 24. januar · Supernytt - Tema

Supernytt: 16. desember 2021

Supernytt: 30. september 2021

Supernytt: 8. september 2021

Se Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og de andre partilederne synge, svare feil og ikke minst snakke om politikk slik at alle forstår det. Dagens Supe...

Supernytt: 15. juni 2021

I år er det ti år siden en stor terrortragedie i Norge. Hva skjedde, hva er terror og hvorfor er det viktig å snakke om fortsatt?

Supernytt: 17. juni 2021

Se hvordan det går når Hanna Sofie og Magnus trener til en Fortnite-konkurranse der de skal være på lag sammen.

Supernytt: 9. juni 2021

Om du vil få til noe som er vanskelig eller skummelt, så ikke gi deg! Mange av de som får ting til har øvd og prøvd lenge.

Supernytt: 18. mai 2021

I høst kan de over 18 år være med og velge hvem som skal bestemme i Norge. Men hvem skal man stemme på? Og hva er forskjellen mellom Stortinget og ...

Supernytt: 12. mai 2021

ID er den største muslimske høytiden. Men hva er det beste med ID? Opplev hvordan flere folk feirer ID og bli med Tasnim i Luster som faster for fø...

Supernytt: 5. mai 2021

Nå forlater amerikanske og europeiske soldater Afghanistan, men hvorfor har de vært der egentlig? Og hva skjer i landet nå?

Supernytt: 21. april 2021

Kan vi stole på det vi hører, leser og ser på TV? De fleste saker har flere sider, og det er viktig å være litt kritisk.

Supernytt: 24. mars 2021

Mange unge blir lurt av voksne som later som de er barn på nett. Hva er tegn på at du blir lurt og hva gjør du hvis det skjer?

Supernytt: 14. februar 2021 · Supernytt spesial

Alt om presten Valentin, valentinsdag og valentinskort. Og historien om Selmas første kyss.

Supernytt: 26. januar 2021

For 20 år siden ble femtenåringen Benjamin Hermansen drept. Denne sendingen handler om ham og om rasisme, som fortsatt er et stort problem.

Supernytt: 18. januar 2021

Hva er det å tro? Og hva betyr trosfrihet? Selma har møtt noen unge som tror på forskjellige religioner i Norge.

Supernytt: 9. desember 2020

Trenger vi vindturbiner? Supernytt tar en titt på både hva som er bra og hva som er dårlig med vindkraft.

Supernytt: 16. juni 2020

Hva er rasisme, hvordan har det vært gjennom historien og hva kan vi gjøre med det?

Supernytt: 4. november 2020

Denne dagen var det valg i USA, og veldig mange fulgte spent med: Skulle amerikanerne få Trump eller Biden som president de neste fire årene?

Supernytt: 27. oktober 2020

Hvordan er valgsystemet i USA og hvorfor er valget så viktig for resten av verden?

Supernytt: 1. oktober 2020

Det er ikke gøy, ikke farlig, ikke spennede, ikke noe man tenker på, sier noen gutter. Men det skjer med alle jenter. Her er et program om mensen.

Supernytt: 6. februar 2020

6. februar er samenes nasjonaldag. Finn ut hvorfor og hvordan den feires.

Supernytt: 7. januar 2020

Norske elever har ikke hørt så mye om 22. juli 2011, men nå har denne dagen og terrortragedien blitt noe alle skal lære om på skolen.

Supernytt: 18. november 2019

Noen barn blir slått eller skadet på andre måter hjemme. Det er ikke lov og det er aldri barns feil uansett hva barnet har gjort. Det står i Norges...

Supernytt: 26. august 2019 · Supernyttdebatten 2019

Supernytt inviterer til høstens koseligste partilederdebatt. For det går an å være uenige, og fortsatt være venner. Hvilke partiledere vil egentli...

Supernytt: 8. mars 2019

Dette er Kvinnedagen. Den dagen protesterer mange mot at på flere områder og i mange land har ikke kvinner de samme mulighetene som menn.

Supernytt: 13. februar 2019

Her får du vite masse om mensen. Hva er det? Hva skjer når jenter får mensen?

Supernytt: 30. april 2018

Det finnes enorme mengder plast i verden og mye av den havner i naturen. Det er et problem, men hva kan vi gjøre med det?

Supernytt: 27. oktober 2016

Hvordan står det til med kloden vår og hvordan kan vi ta bedre vare på den? Programleder: Dang Trinh / Benedicte Bendiksen / Tone Rekdal Sperre.

Supernytt radio: Supernytt på radio

Supernytt: 16. mars 2020 · Pressekonferanse for barn

Mange barn har spørsmål om korona-viruset. Derfor arrangerer regjeringen, i samarbeid med NRK Supernytt og Aftenposten Jr, en egen pressekonferanse...

Supernytt-saker: 9. Hvordan sprer virus seg?

Supernytt med tegntolk: 10. mars 2020 · Supernytt med tegnspråktolk

Supernytt-saker: 2. Koronaviruset - arabisk

ينتشر فيروس كورونا في النرويج وبلدان أخرى في العالم. نقوم بإلقاء نظرة على ما يعنيه هذا وما يمكنك فعله لتجنب الإصابة بالعدوى

Supernytt-saker: 3. Koronaviruset - dari

ویروس کرونا در ناروی و سایر کشور‌های جهان رو به افزایش است. ما نگاهی‌ خواهیم کرد که این به چه معنی است و اینکه یک انسان چه کار هایی باید انجام دهد ...

Supernytt-saker: 4. Koronaviruset - somalisk

Koronavirus-ku wuxuu ku fiday Norway iyo dalal kale oo adduunka ah. Waxaan fiiriyaa waxa ay tani ka dhigan tahay iyo waxaad sameyn karto si aad uga...

Supernytt-saker: 5. Koronaviruset - norsk

Koronaviruset sprer seg i Noreg og i andre land i verda. Me ser på kva dette vil seia, og kva ein kan gjera for å unngå å bli smitta.

Morsomme serier

Prænkesisten

De prænker hverandre i en skjult kamera-stafett, og som navnet tilsier; blir du prænka – så er det du som har'n.

Side om side

Granli er nabolaget der alt kan skje. Og det gjør det. Norsk humorserie.

Småfysen

Skummel yoga, beleilige vaksinebivirkninger og førstegangsfødende unge menn. Absurd humorserie fra Christian Mikkelsen og Emil Lystvedt Berntsen.

Den beste tiden er den man deler med sine nære og kjære. Innesperret i en bil som ikke kommer seg av flekken. Norsk humorserie.

Søstrene ser på TV

De er rike, ufine og ufiltrerte. Søstrene Gry og Beatrice har en mening om alt - men sjelden den samme. Norsk humorserie.

Alle sammen sammen

To familier flytter sammen i huset de har arvet. Her blir det nok av artige sprell og gøyale forviklinger.

Olympiatroppen

Kaos, drama og divanykker - for toppidrettsutøverne i Olympiatroppen er det en evig kamp om å være best, og å bli sett. Humorserie med Nicolay Ramm.

Verdens minste kommentatorboks

Komikere kommenterer fotgjengere og tilfeldig forbipasserende fra verdens minste kommentatorboks.

Førstegangstjenesten

En krigsentusiast, en bortskjemt russ, en kvinnelig mannssjåvinist og en identitetsforvirret fyr fra Oslo øst. Er det disse som skal beskytte Norge?

Parterapi

Er du passiv-agressiv, ekstremt egoistisk eller bare sykelig sjalu? Da trenger du Parterapi. Norsk humorserie.

Kjendis-VM

Gjennom intense dueller, med uventede utfordringer, konkurrerer norske kjendiser om hvem som er best i VM-øvelsene.

Svart humor

Fordommer, forskjeller og fargerike øyeblikk med en stor dose humor og varme.

Kongen av Gulset

Jonis vil være tøffest på fotballbanen, den råeste damemagneten og den aller feteste fyren på ungdomsskolen. Norsk dramaserie.

Hvem lyver

Hvem er den beste løgneren? Henrik Hildre inviterer kjendiser til duell.

Sauen Shaun

Når bonden snur ryggen til sauen Shaun, blir det kaos på gården. Britisk animasjonsserie.

Lillestad

Det bor 4742 mennesker i Lillestad, dette er deres problemer. Norsk humorserie.

Svampebob

Amerikansk animasjonsserie.

Dips

Unge, ambisiøse og totalt inkompetente. Med Sveriges omdømme på sine skuldre sikter tre håpløse diplomatemner mot en karriere i utenriksdepartementet.

Helt Ramme sporter

Nicolay Ramm tar med seg fire av Norges modigste kjendiser ut i verden. Her skal de forsøke å bli virkelig gode i noen av verdens rareste idretter.

Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Ingen tør å våge seg inn på den store og sterke bjørnen, bortsett fra de rare og artige lemene.

Allerud VGS

Allerud videregående sliter med rykter, dårlig ledelse, ukonsentrerte lærere og svake elever. Nå må rektor snu trenden og gjøre skolen populær igjen.

Wallace og Gromit

Britisk dukkefilm.

Hellums kro

Biljakt, spionasje og karbonadesmørbrød. I kro, krig og kjærlighet er alt lov. Norsk humorserie.

Underholdningsavdelingen

Gollum, Sherlock og verdens minste kommentatorboks. Her får du alle de kjente og kjære sketsjene fra Underholdningsavdelingen.

Verdens beste SFO

En to tre - her kommer en beskjed! Her er det kaos, som vanlig.

Hit for hit

Nykomlinger, superstjerner, hobbymusikere og gamle travere. Norsk humorserie om livet i musikkbransjen.

Det hjemsøkte huset

Amerikansk serie.

Rodde & Kikkan

Rodde og Kikkan har sluttet å være leketøy og har fått sitt eget TV-show! Norsk serie.

Hvor er Kylling?

Lille, søte Kylling oppdager nye steder. Men hvor? Fransk animasjon

Ugla

I en skog full av småfrekke hakkespetter, skrytende og sadistiske ildfluer er det ikke lett for en liten, rosa ugle å holde det gående! Det er ikke...

Statens romvesen

Australsk humorserie som følger Bajo og hans etterforskningsteam i merkelige oppdrag.

Edder og galle

Edder og Galle drømmer om å være store underholdningsartister - og gjør alt for å bli det. Fransk animasjonsserie.

Temadager NRK Super

Kropp er topp

Utforsk kategoriene våre