Sport

Dokumentar

Team Ingebrigtsen

En storfamilie helt utenom det vanlige

Norsk dokumentarserie. Bak løpebrødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen står en storfamilie helt utenom det vanlige. Over fire år gir familien oss en enestående tilgang til livene sine, oppturer og nedturer, på knallharde veien mot suksess eller fiasko.

Free Solo

Sommerens mest sette dokumentar

En fantastisk film om Alex Honnold - klatreren som går de vanskeligste rutene - uten tau! Nært, varmt og utrolig spennende om det å ikke slippe taket, hverken i fjellveggen eller kjærligheten. Oscarvinnende dokumentar fra USA.

Da vinden snudde

Da Dennis gjør sitt hopp nummer 260 går alt galt

I august 2015 gjennomførte fallskjermhopperen Dennis Kakis sitt hopp nummer 260. Et plutselig vindkast fører til at han mister kontrollen, han krasjlander, splintrer en ryggvirvel og blir lam fra livet og ned. Dennis nekter å akseptere sitt nye liv som lam, og reagerer med å begynne å dokumentere sin egen reise mot sitt eneste mål: Å komme seg på beina for å kunne hoppe igjen.

Blod, svette og tårer

Du skal være tøff for å tåle det russiske treningsregimet

Gymnasten Margarita Mamun har ambisjoner om OL-gull, men det russiske treningssystemet stiller ekstremt tøffe krav. Vil hun nå målet? Regi: Marta Prus

Idrettens helter -hvem var best?

Idrettens helter - hvem var best?

Idrettens helter - hvem var best? Spør Dan Børge Akerø i dette uformelle panelshowet. Han har samlet et knippe eksperter for å hedre våre tidligere idrettshelter som hadde sin storhetstid før Idrettsgallaen så dagens lys. Med seg i panelet har han Arne Scheie, Cathrine Sandnes, Solveig Gulbrandsen og Otto Ulseth.

Arven etter Alexander

Vi følgjer Robin sin kamp for å oppfylle løftet til broren

Då verdsmeister Alexander døyr, gjev storebror Robin det løftet at draumane deira skal bli verkelege. Han satsar hus og heim, og organisasjonen "The Dale Oen Experience" ser dagens lys. Vi følgjer Robin sin kamp for å oppfylle løftet til broren.

I første rekke

Seks ballettdansere lever i en verden av beinhard konkurranse, drømmer og skuffelser

Seks kongelige ballettdansere lever i en verden av beinhard konkurranse, disiplin, store drømmer og store skuffelser.

Sportsdokumentar: Nadal og meg

Vil Casper Ruud nå toppen med Nadals metoder?

Casper Ruud flytter til Mallorca i Spania for å trene med verdensstjernen Rafael Nadal. Samarbeidet gir raskt resultater og i løpet av noen måneder bryter nordmannen den magiske topp-100-grensen. NRK-sporten har fått være med på 20-åringens reise mot toppen i verdensidretten tennis.

Best i verden: Ole Gunnar Solskjær - ti magiske dager

Læregutten som ble helt

Etter bare halvannen sesong i den norske eliteserien blir han hentet til selveste Manchester United. Læregutten blir fort en stor helt i en av verdens største klubber. Men verken han eller hans berømte lagkamerater vet hva som venter dem den utrolige våren 1999. Og når det ser ut som om magien til slutt er brutt, spiller manager Alex Ferguson nok en gang ut sitt siste kort: superreserven fra Kristiansund.

Inside/Offside

En dokumentarserie om unge i Europa som elsker fotball

En dokumentarserie om unge i Europa som elsker fotball. Enten de sliter med psyken, venter på oppholdstillatelse eller er skilt fra familien en periode, tyr de til fotballen. Det gir dem glede, vennskap og nytt håp i en vanskelig tid.

Ultraløperne

Med latter, frustrasjon og mye cola løper de uvanlig langt

Ultraløperne følger tre vanlige folk som løper uvanlig langt. Gjennom tre episoder med latter, frustrasjon og mye cola løper de Oslofjorden rundt - 175 kilometer i nesten 24 timer. En nettserie om løping, og hvorfor ultraløpere løper og løper. Og løper.

Livet på Solstein

På Solstein får mennesker en ny sjanse i arbeidslivet

Norsk dokumentarserie. På Solstein får mennesker en ny sjanse i arbeidslivet. Nå er innebandylaget deres nominert til Special Olympics.

Fotballproff

Fire tenåringer drømmer om å bli fotballproffer

Norsk dokumentarserie.

Fotball eller livet

Kjemper mot rusen - på fotballbanen

Norsk dokumentar fra 2017. Frelsesarmeens gatefotballprosjekt er et tilbud til folk med utfordringer innen rus og psykiatri. Vi følger fotballspillerne på herre- og damesiden, både på og utenfor banen.

Island mot verden

– Vi er i VM fordi vi er små

Islandsk dokumentar fra 2018. Islands landslag forbereder seg til fotball-VM i Russland. Men hva tenker spillerne om hjemlandet sitt? Og hvordan kan islendinger flest tro at de kan slå Argentina? Regi: Hafsteinn Gunnar Sigurðsson

Mester mot legende i vintersport

Dagens beste utøvere konkurrerer mot gamle helter

Tysk dokumentar fra 2018. Hvem ville vinne dersom dagens ypperste vintersportsutøvere skulle konkurrere mot de gamle, store heltene?

Sonja Henie - isens dronning

Hva skjulte seg bak den glitrende fasaden?

Som 24-åring vant Sonja Henie tre olympiske gullmedaljer og hun vant 10 verdensmesterskap etter hverandre. Før fylte 30 år hadde hun spilt hovedrollen i flere av Hollywoods største kassasuksesser. Hennes liv var på mange måter et eventyr, men hva skjulte seg bak den glitrende fasaden? Hvem var hun egentlig? Denne dokumentarfilmen viser ikke bare legenden Sonja Henie - men også mennesket bak legenden.

Closing Gambit - sjakk og kald krig

En av sjakkhistoriens største oppgjør

En bisarr historie om spionasje, hypnose og yoghurt utspiller seg sommeren 1978. Kommunisten Anatoly Karpov kjemper mot avhopperen Viktor Korchnoi om VM-tittelen i sjakk. Regi: Alan Byron. Britisk dokumentar fra 2018.

Serena

Historien om verdens beste kvinnelige tennisspiller

Amerikansk dokumentarserie. Vi følger Serena Williams på hjemmebane og tennisbanen.

Skispor fra fortiden

Høydepunkter i norsk skisport

Norsk skihistorie

Den unge Zlatan

Zlatan forteller åpent om utfordringene

Svensk dokumentar. Følg Zlatan Ibrahimovic fra debuten for Malmö FF i 1999, via noen turbulente år med Ajax Amsterdam til hans endelige gjennombrudd for Juventus i 2005. Fotballstjernen har i senere år vært svært privat, men den unge Zlatan forteller her åpent om hvilke utfordringer livet og karrieren har å by på. (Becoming Zlatan)

Karanba!

Karanba - fotballaget fra Rios slum

Norsk dokumentarserie. I Rios slumområder driver nordmannen Tommy Nilsen fotballaget Karanba. Han vil hjelpe unge gutter til en fremtid uten vold og narkotika.

Jentene fra Pyongyang

Propaganda eller ekte spilleglede?

Norsk dokumentar fra 2017. Propaganda eller ekte spilleglede? Dette er historien om da de håndplukkede talentene på jentelaget fra Nord-Koreas nasjonale fotballakademi tok Norway Cup med storm.

Jørn Andersen - på glødende kull

Hvordan er livet som landslagstrener for Nord-Koreas fotballandslag?

Norsk dokumentar fra 2017. Jørn Andersen er avtroppende landslagstrener for Nord-Koreas fotballandslag. Andersens karriere har vært preget av opp- og nedturer. Hvordan havnet han i Nord-Korea, og hvordan er tilværelsen hans der? Regi: Lasse Olsrud Evensen.

Drifting-livet

Drømmer om å bli Norges beste drifter

Norsk dokumentar fra 2016. Det er bare én ting 18-åringen Odd-Helge vil: å bli Norges beste drifter. Han er den yngste i et motorsportmiljø som ellers består av rutinerte sjåfører. På finaledagen i NM kommer det ulyder fra bilen, og det ser ut til at han og teamet kanskje må bryte. Kan han finne den indre styrken til å gjennomføre?

E-sport: E-sport: Counter-Strike GO fra Odense

Se finalen i Counter-Strike GO fra Odense

Direkte fra ESL Pro League-finalen i dataspillet Counter-Strike i Odense. Programleder: Andreas Hagen.

Bislett Games - 50 år med verdensrekorder

Bislett Games - 50 år med verdensrekorder

I juli 1965 løper australske Ron Clarke inn til en fantastisk ny verdensrekord på 10 000 meter på Bislett. Dette skal bli starten på det eventyret vi i dag kjenner som Bislett Games. Mot alle odds har banen midt i den lille norske hovedstad tiltrukket seg verdensstjerner gjennom fem tiår. Vi feirer jubileet sammen med en rekke av de norske og utenlandske stjernene som har vært med på å skape historie på den unike arenaen. Den britiske løperlegenden Sebastian Coe tar oss med på en reise gjennom 50 år med stråhatter, harer, jordbær og verdensrekorder.

Special Olympics: Special Olympics - Mats og Erling i Østerrike

11 uforglemmelige dager med Special Olympics

Mats Sollid og Erling Due Bergseth tar oss med tilbake til 11 uforglemmelige dager med Special Olympics i Østerrike, verdensleker for utviklingshemmede.

Folkesporten som forsvann

Kor blei det av hoppbakkane?

Mange hoppbakkar i Norge ligg som attgrodde monument frå ei gløymd stordomstid. Og utan hoppbakkar forsvinn også skihopparane. Men på Hafslo i Sogn og Fjordane held brødrene Lomheim hoppsporten i live med hundrevis av dugnadstimar, i håp om ein gong å sjå nye rekruttar sleppa seg frå bommen.

Norske sportshelter

Ulsteinvik løper fra resten av verden

9. august 2017 skal bli en historisk dag for norsk idrett. En 21-åring fra Dimna IL i Ulsteinvik blir vår første mannlige verdensmester i en løpsøvelse. Vi gjenopplever Karsten Warholms utrolige dager i London og ser tilbake på hva som har gjort ham til den han er i dag.

Best i verden: Aksel Lund Svindal

Aksel Lund Svindal er verdens beste alpinist. Når han er skadefri. For den enorme farten har også en bakside. Hans største triumfer har gang etter gang blitt fulgt av fall og alvorlige skader. Men like ofte jobber Aksel Lund Svindal seg tilbake. Til et enda høyere nivå enn tidligere. Hvor det nå bare er én virkelig motstander han har igjen å nedkjempe: verdens mest berømte og fryktede utforløype, Die Streif i Kitzbühel.

Sportsdokumentar: Henrik Kristoffersen - fra Marikollen til Pyeongchang

Norsk dokumentar fra 2018. I OL i Sotsji 2014 ble Henrik Kristoffersen den yngste, mannlige medaljevinneren i alpint noensinne, da han i en alder av 19 år tok bronse i slalåm. I Pyeongchang jaktet han nye OL-medaljer.

Magnus Carlsen: Prinsen av Sjakk

Norsk dokumentar fra 2005. I 2005 var Magnus Carlsen 14 gammel og bodde med familien i Lommedalen utenfor Oslo. Han hadde allerede skapt store bølger i den internasjonale sjakk-verdenen ved å slå mestere som Anatoly Karpov. Han var verdens yngste stormester og hadde allerede satt seg som mål å bli verdensmester i sjakk. Vi fulgte ham i tykt og tynt gjennom et år da han for alvor hadde vakt internasjonal oppsikt.

Sportsdokumentar: Petter Northug jr - revansjens mann

Petter Northug jr er en langrennsløper som ingen andre. Fra han slo gjennom i 2006 til han i dag la opp har Northugs karriere vært en reise i de mest spektakulære prestasjoner kombinert med store nedturer. Northug endret nordmenns syn på vår nasjonalsport og omdefinerte vårt syn på hva en moderne langrennsløper skal være. Men tross alle triumfene har hans karriere mer enn noe annet vært en lang og intens reise i en stadig jakt på revansj.

Verdens sterkeste lillebror

Norsk dokumentar. Andreas Thorkildsen er to ganger OL-mester og verdensmester i spyd. Da han ble skadet begynte storebror og sportsjournalist Christian å stille spørsmålene han tidligere ikke turte stille. Med unik tilgang på en av Norges største idrettsutøvere gjennom tidene, vises ukjente sider av hva som må ofres for å bli best i verden. Familien åpner fotoalbumet og viser bilder og forteller historier som aldri før har offentlig kjent.

Alexander Dale Oen - mannen fra Øygarden

Alexander Dale Oen gikk bort den 30. april, bare 26 år gammel. Han rakk likevel å bli en av Norges største idrettsutøvere gjennom tidene, med OL-sølv og VM-gull i svømming, verdensidretten Norge aldri tidligere har hevdet seg i. Vi minnes livet og karrieren til en som berørte en hel nasjon, så vel som idrettsmann som menneske. Programmet er ved Håvard Bergheim, Andreas Stabrun Smith og Jan Petter Saltvedt.

Sportsdokumentar

Team Ingebrigtsen

Norsk dokumentarserie. Bak løpebrødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen står en storfamilie helt utenom det vanlige. Over fire år gir familien oss en enestående tilgang til livene sine, oppturer og nedturer, på knallharde veien mot suksess eller fiasko.

Paralympics-profiler: Birgit Skarstein

For Birgit Skarstein finnes det ingen grenser. I fjor tok hun VM-gull i roing. I år har hun vunnet verdenscupen sammenlagt i paralangrenn. Med på laget har hun samboeren.

Best i verden: Norske boksehelter

I 33 år er det forbud mot proffboksing i Norge. I mellomtiden blir flere av våre boksere stjerner - uten noen gang å bokse i sitt hjemland. Da forbudet til slutt blir opphevet, er det for å endelig gi verdens beste kvinnelige bokser sjansen til å konkurrere foran sine egne. 1. oktober 2016 entrer Cecilia Brækhus ringen i Oslo Spektrum.

OL-profiler

Presentasjon av norske OL-deltakere i Pyeongchang

Sportsdokumentar: Marit Bjørgen - tidenes største

Norsk dokumentar fra 2018. Da hun debuterte i mesterskapssammenheng i VM i 2001, var det ingen som kunne ane hvor hun skulle ende opp. 17 år senere er hun den største og mestvinnende i VM og nå også i OL. Men veien til å bli tidenes vinterolympier var hard og kunne sluttet før hun hadde tatt sitt første OL-gull.

En hyllest til Marit Bjørgen

Direkte fra Alta. Programleder er Ida Nysæter Rasch.

Fem VM. Én dronning

Aldri har forventningene vært større til en VM-vinter. Aldri har skuffelsene vært så mange. Aldri har noen vært større enn hun som sammen med lagvenninnene redder hele den norske vinteræren. Når en intens vintersesong er over, er det på tide å samle de mange inntrykkene av forventninger, spenning, tårer og seiersglede fra verdensmesterskapene i skiskyting, alpint, skøyter, fristil, snøbrett og ski.

Best i verden: Petter Northug - og dagene som endret langrennssporten

Januar 2016 var det ti år siden det mest kontroversielle OL-uttaket i langrenn noensinne. Det er NM på ski på Kongsberg. Og den til da ukjente junioren fra Nord-Trøndelag ved navn Petter Northug jr er fullstendig overlegen i fellesstart med skibytte. Men samme kveld bestemmer landslagsledelsen at Northug ikke skal være med til OL i Torino to uker senere. Dagen etter er det klart for NM-stafett.

Sportsdokumentar: Ole Einar Bjørndalen

NRK Sport har fulgt Ole Einar Bjørndalen i oppladningen til det som skulle bli hans sjuende OL. Det ble ikke slik. I denne dokumentaren ser tidenes vinterolympier tilbake på opp- og nedturer i en lang og innholdsrik karriere.

Skiskytterne

Norsk dokumentarserie. I mars venter VM på hjemmebane for de norske skiskytterne, og hele Norge forventer gull. Bli kjent med våre medaljehåp, på trening og helt privat, i deres forberedelser for å takle det enorme presset som venter i Holmenkollen.

Sonja Henie - isens dronning

Som 24-åring vant Sonja Henie tre olympiske gullmedaljer og hun vant 10 verdensmesterskap etter hverandre. Før fylte 30 år hadde hun spilt hovedrollen i flere av Hollywoods største kassasuksesser. Hennes liv var på mange måter et eventyr, men hva skjulte seg bak den glitrende fasaden? Hvem var hun egentlig? Denne dokumentarfilmen viser ikke bare legenden Sonja Henie - men også mennesket bak legenden.

Utrolige utøvere

Norske idrettsutøvere gjør spektakulære triks.

Moro med Nicolay Ramm

Ramm, ferdig, gå!

Til tross for løs snipp og humoristisk vinkling er dette et program der det faktisk er viktig å vinne. Fortell dét til idrettsutøvere, og de er med på nesten hva som helst.

Helt Ramm: Alpestreker

Helt Ramm er tilbake - denne gang i sin egen studiolastebil! Duoen Nicolay Ramm og Robin Bryntesson har kjørt Europa på langs for å nå frem til VM-byen Seefeld i Østerrike hvor de skal spre glede på sedvanlig vis.

Helt Ramm: Vinter-LOL - Pyeongchangnam-style

Helt Ramm reiser til Sør-Korea for å komme tettest mulig på OL-stemningen i Pyeongchang. I kofferten har han med seg morsomme innslag med de norske OL-stjernene.

Helt Ramm: Vinter-LOL

Nicolay Ramm er på plass i sør-koreanske Pyeongchang for å le seg gjennom vinter-OL. Midt på natten møter han skiskytter Tiril Eckhoff, som har vært med på en ellevill skyte-test med diverse utfordringer. Ramm har forsøkt seg som K-pop-artist, og laget musikkvideo til sin uoffisielle OL-låt «Pyeongchangnam Style».

Helt Ramm: Lahtikrampe

Det er dagen før dagen i den finske VM-byen Lahti. Ramm og Bryntesson kjenner på VM-stemningen ute blant utøverne før det braker løs, og Petter Northug, Emil Iversen, Johannes Høsflot Klæbo samt flere andre lar høre fra seg. Og apropos stortalentet Johannes Høsflot Klæbo, Ramm har testet toppfarten til trønderen – i sumodrakt!

Helt Ramm: Helt Ramm i Rio

Reporter Nicolay Ramm har ankommet OL-byen og starter showet med å synge litt for svømmer Henrik Christiansen, lure brasilianske strandturister og tulle litt med Russlands håndballtrener Jevgenij Trefilov. Se også musikkvideoen til hans høyst uoffisielle OL-låt: "Vikings in Rio».

Helt Ramm: Pling i Kollen

Bryntesson er bortreist på Vasaloppet, så svømmetalentet Henrik Christiansen er dagens gjest! Tiril Eckhoffs overraskende VM-gull blir ubønnhørlig feiret - og Ramm har forsøkt seg på å lage uoffisiell VM-låt: "Biathlon".

Helt Ramm: 3 vs 3 i ballbinge

Hvor gode er de norske fotballjentene egentlig? Er de gode nok til å slå tre helt vanlige gutter, med helt gjennomsnittlige fotballferdigheter? I første episode av "Helt Ramm og fotballjentene" samler Nicolay Ramm noen kompiser for å spille mot jentene - i en ballbinge.

Helt Ramm: Helt Ramm - Gi litt Falun

Fikk du med deg duoen som havnet på forsiden av samtlige norske nettaviser etter «håndgemeng» to dager før ski-VM? Her er de med sitt eget underholdningsprogram, og forteller om stuntet som lurte hele presse-Norge. Ellers tar de for seg ski-VMs første snakkis – svenske Emil Jönsson måtte trekke seg fra sprinten torsdag. Og hvem tror deres eget spådyr, Dala-hesten fra Falun, vinner VMs første gull?

OL på Lillehammer - 25 år

OL på Lillehammer: Den vanskelige veien

– Det eneste alle var enige i var at de var uenige

25 år siden OL på Lillehammer.

OL på Lillehammer: Norske gull

– Det er veldig forløsende når det første gullet kommer

25 år siden OL på Lillehammer.

OL på Lillehammer: De store dramaene

Det er ofte dramaene vi husker aller best

25 år siden OL på Lillehammer.

OL på Lillehammer: Heltene vi aldri glemmer

En hel idrettsverden gråt med Dan Jansen

25 år siden OL på Lillehammer.

OL på Lillehammer: Tidenes beste vinterleker

– Jeg har aldri sett så mange blide mennesker

'The best winter games ever', sa IOC-president Samaranch på avslutningsseremonien i 1994. Aldri har slike ord blitt brukt, verken før eller siden. Men hva gjorde lekene så unike? Hva gjorde Johann Olav Koss så god? Kan suksessen noen gang gjentas? Og - ikke minst - kommer vi noen gang til å slutte å nynne på OL-floka? Dette er noen av spørsmålene det siste programmet i serien om Lillehammer i 1994 prøver å gi svar på.

OL på Lillehammer: Åpningsseremoni

Storslått åpning

12. februar 1994 åpnet de olympiske lekene på Lillehammer med en storslagen åpningsseremoni i Lysgårdsbakkene.

OL på Lillehammer: Høydepunkter dag 1

Johan Olav Koss tar Norges første gull

13. februar 1994: Norges første gull. Johann Olav Koss setter verdensrekord da han vinner 5000 meter i Vikingskipet. Kjetil André Aamodt er utrolig nær å ta Norges første OL-gull i utfor.

OL på Lillehammer: Høydepunkter dag 2

Unge Thomas Alsgaard sjokkerer

14. februar 1994: Norges andre gull. Unge Thomas Alsgaard sjokkerer alle da han utklasser Bjørn Dæhlie og de andre på tremila.

OL på Lillehammer: Høydepunkter dag 3

Italiensk jubeldag

15. februar 1994 : Italiensk jubel for langrennsløperen Manuela di Centa, som tar sin andre medalje allerede på lekenes tredje dag.

OL på Lillehammer: Høydepunkter dag 4

To nye gull til Norge

16. februar 1994: Norsk jubeldag. Stine Lise Hattestad tar gull i kulekjøring. Johann Olav Koss vinner sitt andre gull på 1500 meter.

OL på Lillehammer: Høydepunkter dag 5

Bjørn Dæhlie slår tilbake

17. februar 1994: Gull til langrennskongen. Bjørn Dæhlie slår tilbake og vinner 10 km.

OL på Lillehammer: Høydepunkter dag 6

En hel idrettsverden gråter med Dan Jansen

18. februar 1994: Dan Jansen vinner endelig OL-gull. Og en hel idrettsverden gråter med ham.

OL på Lillehammer: Høydepunkter dag 7

To norske gull på to timer

19. februar 1994: To norske gull på to timer. Fred Børre Lundberg er suveren i kombinert. Før Bjørn Dæhlie vinner 15 km jaktstart.

OL på Lillehammer: Høydepunkter dag 8

Johann Olav Koss blir OL-kongen

20. februar 1994: Johann Olav Koss blir OL-kongen. Vinner sitt tredje gull etter en legendarisk 10 000 meter.

OL på Lillehammer: Høydepunkter dag 9

Gledelig sølv i kvinnestafetten

21. februar 1994: Norge overrasker med gledelig sølv i kvinnestafetten på Kongens fødselsdag. Endelig gull til Sverige ved Pernilla Wiberg.

OL på Lillehammer: Høydepunkter dag 10

Italia sjokkerer Norge i langrennsstafetten

22. februar 1994: Da Fauner slo Dæhlie. Italia sjokkerer Norge i langrennsstafetten for menn.

OL på Lillehammer: Høydepunkter dag 11

Ole Einar Bjørndalen i sitt første mesterskap

23. februar 1994: Ole Einar Bjørndalen i sitt første mesterskap. Den amerikanske skøytedronningen Bonnie Blair vinner sitt andre OL-gull i Vikingskipet.

OL på Lillehammer: Høydepunkter dag 12

To norske kvinner tar medaljer

24. februar 1994: To norske kvinner tar medaljer, Marit Wold på 30 km og Hilde Synnøve Lid i fristil hopp.

OL på Lillehammer: Høydepunkter dag 13

Fem utrolige medaljer til Norge på to timer

25. februar 1994: Fem utrolige medaljer til Norge på to timer. Tredobbelt norsk i alpintkombinasjonen og dobbeltseier i hopp, normalbakke.

OL på Lillehammer: Høydepunkter dag 14

Sveits hyller Vreni Schneider etter hennes tredje medalje

26. februar 1994: Sveits hyller Vreni Schneider etter hennes tredje medalje på Lillehammer. Tyskland vinner skiskytterstafetten for menn.

OL på Lillehammer: Høydepunkter dag 15

Endelig gull til Vladimir Smirnov

27. februar 1994: OLs siste dag. Endelig gull til Vladimir Smirnov på 50 km. Fantastisk avslutning av ishockeyfinalen mellom Sverige og Canada.

Idrett fra arkivet

Dette er ditt løp

Portrettprogram om Grete Waitz. Fra barndom til sportshøydepunkter.

Sportstøyet

Et sportsprogram med barn og unge

Innta plassene ...

Friidrettsserie

Penger og idrett

Tempo

Ungdommens eget sportsmagasin

Best i verden

Norsk dokumentarserie som gir deg de vakreste minnene, de sterkeste følelsene og fineste historiene sport kan by på.

Idrettens helter -hvem var best?

Idrettens helter - hvem var best? Spør Dan Børge Akerø i dette uformelle panelshowet. Han har samlet et knippe eksperter for å hedre våre tidligere idrettshelter som hadde sin storhetstid før Idrettsgallaen så dagens lys. Med seg i panelet har han Arne Scheie, Cathrine Sandnes, Solveig Gulbrandsen og Otto Ulseth.

Fotballkrigen

Bård Tufte Johansen reiser verden rundt for å besøke de mest konfliktfylte fotballoppgjørene som finnes.

En ungdom som er sterk og sunn

Vinn eller forsvinn

Et ærlig innblikk i den norske idrettshverdagen i overgangen fra barne- til ungdomsidretten, når alvoret setter inn. Fem unge følges i drømmen om å stå på pallen, og når barnedrømmer brister. Norsk dokumentarserie.

Skole, idrett og skoleidrett

Smæsj

Norsk dokumentar om åtte ulike sportsgrener og deres opprinnelse.

Fotballproff

Norsk dokumentarserie.

Best i mest

Ungdommer som er blant de beste i landet i hver sin idrett, skal gjennom denne serien lære hverandres idretter og konkurrere i dem. Hvor god er det mulig å bli i en ny idrett på to dager, og hvem blir best i mest? Norsk serie.

Inside/Offside

En dokumentarserie om unge i Europa som elsker fotball. Enten de sliter med psyken, venter på oppholdstillatelse eller er skilt fra familien en periode, tyr de til fotballen. Det gir dem glede, vennskap og nytt håp i en vanskelig tid.

Norges tøffeste

Realityserie. Programleder Per Olav Alvestad sender ti gjennomtrente deltakere ut i knallharde fysiske og psykiske oppgaver. Her kjemper eks-soldater, langrennsløpere, ballspillere og kampsportutøvere side om side. Hvem blir norges tøffeste?

Ultraløperne

Ultraløperne følger tre vanlige folk som løper uvanlig langt. Gjennom tre episoder med latter, frustrasjon og mye cola løper de Oslofjorden rundt - 175 kilometer i nesten 24 timer. En nettserie om løping, og hvorfor ultraløpere løper og løper. Og løper.

Min idrett

Norsk produksjon.

Trim-tips

Tips til trening i hverdagen

I gapestokken: Mennesket og sporten

Underholdningsprogram