Hopp til hovedinnhold

Guten i buret

21.03.1990 · Tillatt for alle · 18 min
Erik Thorstvedt bur i London og lever godt som keeper i Tottenham. Men den norske landslagsmålmannen veit og at det ikkje er langt mellom suksess og fiasko i fotball. Ved John Skien.

Se også

 • Alt for Norge

  1998: En hel nasjon holder pusten under tidenes VM-kamp. Dette er historien om Egil «Drillo» Olsen og hans mannskaps eventyrlige reise på 90-tallet.

 • Nils Arne Eggen - svart på hvitt

  Han er tidenes klubbtrener i norsk fotball. Han er elsket, og slett ikke elsket. Han mener mye om det meste. Her er han, helt på tampen av sin utrolige karriere - kvelden før kvelden. Intervjuer er Bjørn Stuevold.

 • Fotball-VM i Brasil

  No. dokumentar. Forventningene er enorme både i og utenfor Brasil nå like før VM. Med sine fem VM-titler er Brasil "fotballens supermakt", men til tross for sin enorme suksess har Brasil aldri vunnet et VM på hjemmebane. Håpet om at det skal skje i 2014, er til å ta og føle på blant millioner av fotball-frelste. Samtidig er mange kritiske fordi prisen for arrangementet er skyhøy i et land med mye fattigdom. Det er derfor ventet omfattende demonstrasjoner, og myndighetene vil sette inn store sikkerhetsstyrker for å hindre uro.

 • Holmenkollen - idéen om oss selv

  Verdens tredje mest kjente idrettsanlegg har fått en enestående plass i vår bevissthet som nasjonalikon og Norges mest besøkte turistattraksjon.

 • Lillehammer i OL-startgropa

  Et møte med politikere, planleggere og innbyggere i OL-byen 1994. Forventningene er store. Likevel kaster også planlagte arenaer en og annen skygge over småbyidyllen. Ved Dag Hermansen.

 • Albertville

  Reportasjer fra vinter-OL i Albertville 1992

 • Folkesporten som forsvann

  Mange hoppbakkar i Norge ligg som attgrodde monument frå ei gløymd stordomstid. Og utan hoppbakkar forsvinn også skihopparane. Men på Hafslo i Sogn og Fjordane held brødrene Lomheim hoppsporten i live med hundrevis av dugnadstimar, i håp om ein gong å sjå nye rekruttar sleppa seg frå bommen.

 • Dette er ditt løp

  Portrettprogram om Grete Waitz. Fra barndom til sportshøydepunkter.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 17. mars 2015 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1990
Lengde: 18 min
Originaltittel: Guten i buret
Forrige sending: NRK1 · onsdag 21. mars 1990 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · onsdag 21. mars 1990 kl. 00:00