Barn

Anbefalt

Sam tar over: 1. episode

Magiske krefter forvandler Sam

Svensk dramaserie. (1:12) Sam på 8 år finner en ring som viser seg å ha magiske krefter. I vanskelige situasjoner forvandles han til den han minst vil være. Men for å kunne bli seg selv igjen, må han klare å løse problemet.

Klart eg kan: 7. episode

På utstilling med kalv

Norsk dokumentarserie. Gaute er spent fordi han skal vise fram ein kalv på kalvemønstring. Han må øve masse og håpar at kalven ikkje finn på noko tull når han skal leie den framfor publikum.

Spangas: 57. episode

Spangas

Nederlandsk dramaserie. (57:180) Marie sender Siri på gangen. Magda blir skadet under et vloggopptak. Klarer Ramin å gjøre det slutt mellom Maud og liksomkjæresten?

BaseBoys: 3. Forelsket

Forelsket

Musikkvideo fra Base Boys. Forelsket.

Romling: 5. Romling - julespesial

Nødanrop midt i juleforestillingen!

Britisk animasjonsserie. Verdensrommet er et morsomt sted å være. Bli med Romling og vennene hans i rommets siste utpost.

Masha og Mishka: 10. episode

Ulvane vil ha egg!

Russisk animasjonsserie. Overrasking! Ulvane er svoltne og kidnappar ein hane, som dei trur skal legge egg. Masha inngår samarbeid med påskeharen, men må levere ekte egg, og ikkje egg med leiker i, for å overraske ulvane.

Bing!: 36. episode

Bing leikar med boble-gørr!

Britisk animasjonsserie. Meir. Bing skal bade og han klarer ikkje å la boble-gørret vere. Litt fleire sprutar ... å litt fleire ... så enda litt fleire!

Brillebjørn: 16. episode

Onkel har fått bart!

Norsk dramaserie. Barten. Onkel skal komme på besøk og Stellan gleder seg. Men onkel har fått bart og ser annerledes ut! Stellan blir skeptisk.

Kan selv: 1. episode

Det er snacktid i barnehagen!

Det er snacktid i barnehagen og barna ordner seg mat.

Animanimals: 17. episode

Animanimals

Tysk animasjonsserie. Flue. Om dyr som opplever litt krøll i livet.

Bien Maja: 56. episode

Tusen takk, veps

Tysk animasjonsserie. Tusen takk, veps. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.

Molang: 39. episode

De to gode venne og cowboyene.

Fransk animasjonsserie. Cowboyene. Om de to gode vennene Molang og Piu Piu.

Hundehagen: 21. episode

Hundehagen

Kanadisk animasjonsserie. Hundar kan og gå i barnehage - bli med til Hundehagen!

Sara og tjuaguttene: 9. episode

Fare på dypet

Australsk animasjon. (9:26) Faren i dypet. Sammen med kusinen Sara, er brødrene Kjell, Henrik og Endre beskyttere av de tapte hemmeligheter. Verdens skjebne ligger i deres hender.

Det andre kongeriket: 10. episode

Jeg har kontroll

Kanadisk humorserie. Jeg har kontroll. Astral får Brendoni til å gi en kjærlighetsdrikk til Tristan på hennes vegne, men hun angrer når Tristan blir overivrig i sin hengivenhet.

Nilam og banden: 5. episode

Otto og bulldoggen er borte!

Norsk dramaserie. (5:8) Hundefengselet. Georg og Nilam prøver å finne kameraten sin. Otto forsvant da han gjemte seg i tilhengeren. Ved hjelp fra Bamse på Felleskjøpet skaffer de adressen til Bulldoggen. Han bor på en gård utenfor byen. Bilen og tilhengeren står på gårdsplassen, men verken Otto eller Bulldoggen er å se.

Rot: 5. RING 3

Hva er spesielt med Ring 3?

Hva er spesielt med Ring 3?

Lik meg: 1. Liker du meg?

Liker du meg?

Arin må redde Oda ut av en vanskelig situasjon. Hun begynner å få nok av Odas impulsive oppførsel, og tar et uventet valg.

Helium: 6. episode

Hva skjer med stemmen til Martin?

Hva skjer med stemmen til Martin? Og nå er det åpen dag på skolen. Og hele familien skal selvsagt bidra med underholdning.

Armans hemmelighet: 4. episode

Si at jeg drømmer

Tysk dramaserie. Sesong 2. (4:13) Si at jeg drømmer. Kjersti, Arman og Tarik kommer til den fortryllede gamle dalen, uten å vite at Milena følger etter dem.

Aktuelt

Statens romvesen: 17. episode

Statens romvesen

Australsk sci-fi-serie. (17:18) Når du trenger de beste utenomjordiske privatetterforskere, men de er opptatt, får du disse folka.

Hei Kembo: 45. episode

Førstehjelpsmerket

Britisk animasjon. Førstehjelpsmerket. Tom faller og får skrubbsår på kneet. Heldigvis har Kembo et førstehjelpskrin.

Hunden Ib: 5. episode

Natta gris!

Dansk animasjon. Ib sier godnatt til en gris. Hunden Ib liker å ta det rolig. Han er verken modig eller sterk, men klarer seg bra gjennom å bare være Ib.

Det hjemsøkte huset: 20. episode

Spøkelse med eksamensnerver

Amerikansk dramaserie. Sesong 2. (20:21) Hjemsøkt sump. Det er eksamenstid på spøkelsesskolen. Louie stryker med glans og blir værende et nivå 1-spøkelse. Han blir misunnelig og sint på Miles som avanserer til nivå 6 og rømmer til sumpen i spøkelsesverdenen.

Lesekorpset: 5. Bokstaven E

Kjenner du denne bokstaven?

Norsk serie. Lesekorpset inspirerer barn til å utforske alfabetet. Med Lesekorpset finner barna lyden som hører til bokstaven. Hvilket ord lager stavemaskinen i dag? Dagens bokstav er E.

Ra Ra, den bråkete løven: 14. episode

Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

Uki: 50. episode

Bli med Uki på eventyr

Belgisk animasjonsserie. Den lille humla Uki opplever eventyr sammen med vennene sine.

Poppeloppane: 8. episode

Oppå!

Britisk animasjonsserie. Oppå. Bli med Store Hu, Tuddelu, Pippeli og Pip på oppdagingsferd!

Timmy tid: 10. episode

Timmy tid

Britisk animasjonsserie om det lille lammet Timmy som går i barnehage. Timmy sin traktor.

Historien om Heidi: 1. Heidi

Heidi skal bo med bestefaren sin

Tysk animasjonsserie. (1:39) Vegen til fjellet. Tante Dete tek med seg Heidi til Dörfli, der skal ho bu med bestefaren sin. Bestefaren verkar ikkje særleg hyggeleg, men Heidi er godtruande og trur ho kjem til å få det fint der oppe i fjella.

Hunden Ib: 10. episode

Hunden Ib tar sagen

Dansk animasjon. Ib henter en skarp sag. Hunden Ib liker å ta det rolig. Han er verken modig eller sterk, men klarer seg bra gjennom å bare være Ib.

Ravnestreker: 49. episode

Ravnestreker

Tysk animasjonsserie. Spøkekonkurransen. Ravn og Bente konkurrerer om hvem av dem som er best til å lure andre.

Grizzy & lemen: 78. episode

Månelanding

Fransk animasjonsserie. Månelanding. Ingen tør å våge seg inn på den store og sterke bjørnen, bortsett fra de rare og artige lemene.

Kosmoo: 9. episode

Uro på aldershjemmet

Nederlandsk dramaserie. Sesong 3. (9:12) Uro på aldershjemmet. Det skjer mistenkelige ting på natten på aldershjemmet i Sjøgløtt.

Mille Måne: 20. episode

Mille Måne

Fransk animasjonsserie. Super-Jon. Lille Jon er snørrete, og for å behandle ham gir Mille Måne han en styrkedrikk fra Den Magiske Verden.

Just Kidding - Bare tulla: 6. episode

Just Kidding - Bare tulla

Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.

AF1: 1. AF1

Kongene på ungdomsklubben

Norsk dramaserie. Sesong 2. (1:8) AF1-crewet er tilbake og oppfører seg som konger på ungdomsklubben. Kjell foreslår at AF1 skal melde seg på Ungdommens Kulturmønstring. Mira savner en kjæreste og møter en kjekk gutt i bassenget. Men hvem er han egentlig og hvordan finner hun han igjen?

Statens romvesen: 1. episode

Problemer med aliens? Ikke ring disse!

Australsk sci-fi-serie. (1:18) Slåss! For å finne sine forsvunne foreldre prøver Balto å ansette privatdetektiver som håndterer uforklarlige fenomener. Det viser seg at 'uforklarlige' betyr 'romvesenrelaterte' og at 'detektiver' er en overdrivelse.

Hjerterått: 1. episode

Se hele serien her

Norsk dramaserie. (1:8) Oslo-jenta Anneli (12) må flytte mot sin vilje til Kautokeino. I Kautokeino møter hun nabogutten og sin nye klassekamerat Isak (12). De kommer fra hver sin kultur og det første møtet bærer mer preg av skepsis enn nysgjerrighet.