Nyheter

Valg 2019

Valg 2019: Folkemøte Husøy

Fiskeripolitikk og klimautfordringer.

Valg 2019: Supernyttdebatten

Supernytt inviterer til høstens koseligste partilederdebatt. For det går an å være uenige, og fortsatt være venner. Hvilke partiledere vil egentlig ha lekser, og hva synes Jonas Gahr Støre om ananas på pizza? Svarene får du i Supernyttdebatten.

Einig?

TV-debattar er ofte ein kamp som skal vinnast, men kva viss dei same deltakarane må lytte til kvarandre, ikkje får avbryte og må prøve å forstå motstandaren. Kva skjer då?

Valg 2019: Partilederutspørring Høyre

Programleder er Fredrik Solvang.

Valg 2019: Folkemøte Sakrisøy

Hvordan påvirker politikken i Norge folks hverdag? I folkemøte om distriktspolitikk, møtes politikere og publikum i Lofoten. Med fokus på det lokale viser vi hvordan politiske valg preger nordmenns hverdag. Programleder er Ingerid Stenvold.

Valg 2019: Partilederdebatt Arendal

I år sender NRK partilederdebatten fra Arendal utendørs, fra Barbu Park. Politikerene skal bryte meninger og finne løsninger for Norge, nasjonalt og lokalt. Publikum er med å avgjøre hvilke tema politikerene skal snakke om. Programleder er Fredrik Solvang.

Valg 2019: Folkemøte fra Tromsø

Hvordan påvirker politikken i Norge folks hverdag? I folkemøte om ungt engasjement og miljøpolitikk, møtes politikere og publikum i Tromsø. Med fokus på det lokale, viser vi hvordan politiske valg preger nordmenns hverdag. Programleder er Ingerid Stenvold.

Valg 2019: Partilederutspørring Venstre

Programleder er Fredrik Solvang.

Valg 2019: Partilederutspørring Fremskrittspartiet

Programleder er Fredrik Solvang.

Valg 2019: Partilederutspørring Miljøpartiet de grønne

Programleder er Fredrik Solvang.

Valg 2019: Partilederutspørring Senterpartiet

Programleder er Fredrik Solvang.

Valg 2019: Samisk valgdebatt i Arendal

Det er duket for valgdebatt med spennende samiske temaer under Arendalsuken

Valg 2019: Lokalvalg