Hopp til hovedinnhold

Flukten fra Nord-Korea

27.03.2024 · Aldersgrense 15 år · 1 t 50 min
Rystende og intenst om familier på flukt fra undertrykkelse i verdens mest stengte land. Kritikerrost dokumentar om et land få av oss kjenner.

Se også

 • Nord-Koreas røde prinsesse

  Kim Yo-jong er Nord-Koreas mektigste kvinne. Diktatoren Kim Jong-uns søster og stedfortreder spiller et høyt spill. Landets fremtid hviler på henne.

 • Heltar og svikarar

  Russiske filmskaparar trassar risikoen og deler unike inntrykk av korleis invasjonen av Ukraina blir opplevd frå innsida av regimet til Putin.

 • Netanyahu, USA og veien til krigen

  Dyptpløyende om de avgjørende øyeblikkene de siste tretti årene som ledet til krig i Midtøsten, og rollen Israels statsminister Netanyahu har spilt.

 • 20 dager i Mariupol

  Oscarvinnende skildring av den russiske invasjonen. Opprivende scener dokumentert av et team ukrainske reportere, fanget i den beleirede byen.

 • Det afghanske bedraget

  Danmark skulle hjelpe afghansk politi å beskytte borgerne mot Taliban. Men ryktene gikk om en brutal politiledelse som begikk overgrep på mindreårige.

 • Ukrainas stjålne barn

  Ukraina anklager Russland for å ha bortført tusenvis av barn siden krigen brøt ut. Nå avdekkes det hva som har skjedd med noen av dem.

 • Russland – hjernevasking av en nasjon

  Invasjonen av Ukraina blir kalt en «spesialoperasjon» i Russland. Et dypdykk i Putin-regimets industrinasjon, mediemunnkurv og propagandamaskineri.

 • Iran-opprøret fra innsiden

  Da Mahsa Amini døde i varetekt begynte folk å gjøre opptak i smug – opptak som viser moralpoitiets brutale overgrep mot sivilbefolkningen i Iran.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 27. mars 2024 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 19. november 2026 kl. 06:00
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 15 år
Produksjonsår: 2023
Lengde: 1 t 50 min
Originaltittel: Beyond Utopia
Forrige sending: NRK1 · onsdag 10. april 2024 kl. 23:15
Første gang sendt: NRK2 · tirsdag 2. april 2024 kl. 22:05