Hopp til hovedinnhold

Ukrainas stjålne barn

16.01.2024 · Aldersgrense 9 år · 58 min
Ukraina anklager Russland for å ha bortført tusenvis av barn siden krigen brøt ut. Nå avdekkes det hva som har skjedd med noen av dem.

Se også

 • Ung konvertitt

  Sine konverterte til islam da hun var 17. Hun lengter etter å få familien sin til å forstå hvorfor. Men noen av dem vil ikke hilse på henne engang.

 • 44 timer – levende død

  Han er erklært hjernedød av legene. Men inni den livløse kroppen kjemper Gil med å våkne, mens han hører familien ta farvel og planlegge begravelsen.

 • Min sønn fremmedkrigeren

  Verken Thom Alexander eller Egzon hadde noen forbindelse til Syria. Likevel valgte de å reise dit for å kjempe og dø for IS. I denne Brennpunkt-dokumentaren møter du fortvilte foreldre med mange ubesvarte spørsmål. Kunne PST ha hindret sønnene i å reise ut av landet?

 • Barn av Taliban

  Fire barn forteller sin historie etter at USA forlot Afghanistan. To har mistet sine fedre. De andre to er barn av høytstående Taliban-medlemmer.

 • Vi som ble igjen

  I krigens første uker flyktet tusenvis fra Ukraina. Dette er historiene til noen av dem som ble igjen. Ukrainsk drama basert på virkelige hendelser.

 • Ukraina – stemmer fra en krig

  Møt modige ukrainske kvinner i alle aldre – noen av dem i eksil. Alene med kamera i et mobilt studio deler de historier om offer, frykt, sorg og håp.

 • Jacinta – med mamma i fengsel

  Når Jacinta slipper ut fra fengsel, håper hun å være ei god mor for dattera si. Hjertevarmt og brutalt ærlig om å ville bryte ut av en ond sirkel.

 • Ingen vei tilbake – livet etter IS

  Som tenåringer viet de livet til IS. Nå vil de hjem, til land der de ikke er ønsket. Shamima, Hoda og andre IS-kvinner forteller sine historier.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 16. januar 2024 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 15. januar 2027 kl. 23:00
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 9 år
Produksjonsår: 2024
Lengde: 58 min
Originaltittel: Putin’s Stolen Children
Forrige sending: NRK1 · onsdag 17. januar 2024 kl. 23:15
Første gang sendt: NRK2 · tirsdag 16. januar 2024 kl. 22:00