Reise

Eventyrlysten?

Jorden rundt på seks steg

Norske kjendiser tester ut teorien som sier at alle på kloden er forbundet gjennom seks bekjentskap.

Jorda rundt

Canada rundt med Griff

Med sjøfly og hundespann, truger og tog tar Griff Rhys Jones deg med på sin ferd gjennom Canadas storslåtte landskap og mangfoldige kultur.

Storbyferie med Joanna Lumley

Store turistattraksjonar, bortgøymde perler og menneske med historier å fortelje – Joanna tek pulsen på nokre av Europas mest kjende storbyar.

Michael Palins beste reiser

TV-sjåarar verda over har fulgt moromannen frå Monty Python på tur. No ser Palin tilbake på ferda så langt og gjev oss glimt frå private arkiv.

Med kjærlighet for kanaler

Ekteparet Timothy West og Prunella Scales deler lidenskapen for elvebåter og kanaler med venneparet Sheila Hancock og Gyles Brandreth.

Eit enklare liv

Ben Fogle reiser jorda rundt til folk som har snudd ryggen til den moderne sivilisasjonen og busett seg der ingen skulle tru at nokon kunne bu.

Det må jeg gjøre før jeg dør

Tore Strømøy reiser verden rundt for å oppfylle folks drømmer. Norsk dokumentarserie.

Line jorda rundt

Reiseserie med Line Elvsåshagen.Line tar avskjed med familien og setter kursen ut i verden. Det er opp til følgerne på sosiale medier hvordan reise...

Handlingens menn

Et gammelt kraftverk med et stort og entusiastisk publikum i hjembyen Hønefoss, danner rammen når Nils Wærstad og Ronny Kristoffersen legger ut på ...

Edel årgang

Generasjoner: 3. Den første frie reisen

Endelig på tur uten voksne. Interrailerne på 1970-tallet dro av gårde med få muligheter for kontakt med de hjemme. Unge på 1990-tallet dro på chart...

Kulturreiser

Kulinariske reiser

Togturer

Norge - Minutt for minutt

Europa

Turist i eget land

Utforsk kategoriene våre