Mat

Next Level Chef

Gordon Ramsay samler USAs største talenter i en kokkekonkurranse du aldri har sett maken til!

Mat fra andre land

Susannes kjøkken

Desse enkle og deilige lekkerbiskenane får du fint til sjølv!

Munter mat

Brødrene James og Adam Price gir deg sin personlige vri på mat fra hele verden - og en god dose merkelig mat de selv har kommet frem til.

Gordon, Gino og Fred

Gordon, Gino og Fred reiser rundt for å se hvem som lager den beste maten. Jo flere kokker...? Dette blir en uforglemmelig kulinarisk reise.

Kiravas - vi lager mat

Romsk matkultur byr på rause porsjoner med rike tradisjoner. Kokken Barbi Jakowicz og gjester tryller fram de lekreste spesialiteter.

Tareq Taylors matreise

Bli med på en personlig og kulinarisk reise med kokken Tareq Taylor. Sammen med faren og broren oppsøker han sine palestinske røtter.

Matlykke

Kan du forandre livet på 50 dager? Kokken Tareq og helsecoachen Fia utfordrer fem mennesker i ulike livssituasjoner. Svensk livsstilsprogram.

Yum Yum med Noman

Noman Mubashir er lei ferdigmat, suppeposer og thairestauranten på hjørnet. Han inviterer derfor åtte hobbykokker hjem for å lære å lage noen av de...

Hygge i Strömsö

I den gamle villaen på øya nord for Vasa får du fine ting og lekker mat.

Himmelsk mat

Hva mener ulike religioner om det vi har på matbordet? Anna Lindman og Johanna Westman reiser gjennom Sverige for å finne ut av dette.

Ganefryd

Matvarer kan skjule fantastiske historier om krig og kjærlighet, nasjoners fremvekst, imperiers fall og det meste annet som gjør livet meningsfylt....

Gastronomi

Vi følger Henry Notaker rundt omkring i verden og ser på ulike nye og gamle mattradisjoner. Norsk dokumentarserie.

Bærekraft

Newton: Sterkere mat for hver dag!

Hva skjer når om man må spise sterkere og sterkere mat en hel uke, og er det mulig lære seg å like verdens sterkeste chili? Dette vil Ane finne ut!

Norsk mat

Grønn mat

Familiekokkene

Seks familier konkurrerer om å lage den beste maten. De bruker egne familieoppskrifter, men må også bryne seg på krevende og morsomme utfordringer.

Hele Norges matmor: Ingrid Espelid Hovig

Gjør det sjøl - så blir det godt!

Utforsk kategoriene våre