Mat
Ginos italienske familieeventyr
Gino D'Acampo er tilbake i sitt elskede Italia. Denne gangen er det hans barn, de britiske bambinoene, som får lære om sine italienske røtter.
Mat fra andre land
Sommermat i Falkenberg
Kokken Lisa Lemke med venner lager spennende mat og viser lure kjøkkentriks fra sitt idylliske hjem.
Munter mat
Brødrene James og Adam Price gir deg sin personlige vri på mat fra hele verden – og en god dose merkelig mat de selv har kommet frem til.
Gordon, Gino og Fred
Gordon, Gino og Fred reiser rundt for å se hvem som lager den beste maten. Jo flere kokker...? Dette blir en uforglemmelig kulinarisk reise.
Susannes kjøkken
Desse enkle og deilige lekkerbiskenane får du fint til sjølv!
Ginos italienske familieeventyr
Gino D'Acampo er tilbake i sitt elskede Italia. Denne gangen er det hans barn, de britiske bambinoene, som får lære om sine italienske røtter.
Yum Yum med Noman
Noman Mubashir er lei ferdigmat, suppeposer og thairestauranten på hjørnet. Han inviterer derfor åtte hobbykokker hjem for å lære å lage noen av de...
Hygge i Strömsö
I den gamle villaen på øya nord for Vasa får du fine ting og lekker mat.
Ganefryd
Matvarer kan skjule fantastiske historier om krig og kjærlighet, nasjoners fremvekst, imperiers fall og det meste annet som gjør livet meningsfylt....
Gastronomi
Vi følger Henry Notaker rundt omkring i verden og ser på ulike nye og gamle mattradisjoner. Norsk dokumentarserie.
Edle dråper
Torkjell Berulfsen forteller historien om de edle dråper - om deres opprinnelse og utvikling.
Bærekraft
Matsjokket
Norske kjendiser er som folk flest: de kaster mat. Nå skal det lages delikatesser av det som ellers går i søppelbøtta.
Vil du spise dette?
Melk uten kyr, egg uten høns, protein fra lufta og øl av urin. Framtidas mat er allerede her, spørsmålet er om vi vil ha den. Og om vi har noe valg.
Aqua - Søren droppar kjøt
Femti år gamle Søren Rasted må endre livsstil. Skal han slutte heilt å ete kjøt? Det handlar om klima, kropp og kultur når Rasted utforskar veganisme.
Lidenskap til havet
I et kjøkken på syv meters dyp står kokken Nicolai Ellitsgaard. Her forvandler han havets ubrukte råvarer til gastronomiske opplevelser.
Line fikser maten
Kan du redde verden ved å spise annerledes? Line Elvsåshagen undersøker hvordan vi best kan ta vare på planeten vi bor på og dyra vi deler den med.
Newton: Må spise griseører!
Vi kaster for mye mat og derfor utfordrer Dennis Siva Lie Newtons nye programleder Ane Norum Kvistad til å spise både griseører og hønseføtter.
FBI redder høna
Før spiste vi høne til middag, nå blir de til betong. Tonnevis av grønnsaker blir også kastet, fordi de har feil form eller størrelse og geitekilli...
Newton: Sterkere mat for hver dag!
Hva skjer når om man må spise sterkere og sterkere mat en hel uke, og er det mulig lære seg å like verdens sterkeste chili? Dette vil Ane finne ut!
Norsk mat
Fjernsynskjøkkenet
Matprogram med Ingrid Espelid Hovig.
Barmeny
Matprogram med Lars Barmen.
Kulinariske henrykkelser
Henry Notaker tar oss med gjennom gammel og ny norsk mathistorie, fra middelalderens herresaus over bacalao til hamburger og pommes frites.
Nå går vi kjøkkenveien
Kan et kjøleskap fortelle mer om en person enn ti portrettintervjuer? Mesterkokken Hans Robert Bruun og Toppen Bech "bryter" seg uventet inn i kjen...
Smakebiten
Matprogram
Min livrett
Kjente profiler innen media, politikk, sport og underholdning forteller om sin livrett, som så blir tilberedt av en kokk. Norsk matprogram. Ved Las...
Kjente kokker
Kokkeliv
Mange drømmer om å sanke, fiske og jakte sin egen mat. Møt prisbelønte kokker som har brukt livet sitt på å gjenoppdage den nordiske matarven.
Gordon, Gino og Fred
Gordon, Gino og Fred reiser rundt for å se hvem som lager den beste maten. Jo flere kokker...? Dette blir en uforglemmelig kulinarisk reise.
Barmeny
Matprogram med Lars Barmen.
Fjernsynskjøkkenet: Årets kjøkkensjef 1983 - Eyvind Hellstrøm
Matprogram. Ingrid Espelid Hovig lager mat med Årets kjøkkensjef 1983, Eyvind Hellstrøm.
Fjernsynskjøkkenet
Matprogram med Ingrid Espelid Hovig.
Grønn mat
Dagens grønsak
Rocka rotfrukter og vegetabilske delikatesser står på menyen når kokkekompisane Knoll og Abi tryller fram tre rettar av ei grønsak.
Det gode bondeliv på epleslang
"Bonderøven" får med seg epleentusiasten Per Kølster på en humørfylt rundreise. De er på jakt etter glemte, danske eplesorter – og alle eplers mor.
Urter til mat og medisin
Bruk av urter og vekster i hjem og industri. Med blant andre professor Arnold Nordal og lege Bernt Rognlien. Ved Torill Svaar.
Aqua - Søren droppar kjøt
Femti år gamle Søren Rasted må endre livsstil. Skal han slutte heilt å ete kjøt? Det handlar om klima, kropp og kultur når Rasted utforskar veganisme.
Familiekokkene
Seks familier konkurrerer om å lage den beste maten. De bruker egne familieoppskrifter, men må også bryne seg på krevende og morsomme utfordringer.
Hele Norges matmor: Ingrid Espelid Hovig
Fjernsynskjøkkenet
Matprogram med Ingrid Espelid Hovig.
Hele Norges matmor
Ingrid Espelid Hovig var husstellæreren som ble pionér på å lære nordmenn om kosthold og matlaging. For NRK ble hun formidleren som kunne snakke ti...
Refleks - Kjøkken
Matprogram
Smakebiten
Matprogram
Takk for maten, Ingrid!
Kokker, venner, kolleger og artister hyller fjernsynskjøkken-veteran Ingrid Espelid Hovig i forbindelse med hennes 70-årsdag og pensjonering fra NR...
Gjør det sjøl - så blir det godt!
Gjør det sjøl: 3. Hjemmelaget is
Norsk serie.
Hvordan lage is? Morten viser deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget is, både yoghurtis og saftis.
Gjør det sjøl: 22. Smilekjeks
Norsk serie.
Hvordan lage enkle kjeks? Morten viser deg hvordan du kan lage verdens enkleste kjeks.
Gjør det sjøl: 28. Arme riddere
Norsk serie.
Hvordan lage arme riddere? Morten gir deg oppskriften på søte og gode arme riddere.
Gjør det sjøl: 30. Bananpannekaker
Norsk serie.
Bananpannekaker er den perfekte frokosten. Morten viser deg hvordan lage enkle bananpannekaker av gamle bananer.
Gjør det sjøl: 43. Cornflakesgodteri
Norsk serie.
Verdens enkleste godteri å lage. Morten viser deg hvordan du kan lage godteri av cornflakes og sjokolade. Den perfekte spiselige juleg...
Gjør det sjøl: 41. Muffins
Norsk serie.
Muffins som er enkle å lage. Morten viser hvordan bake gode og enkle muffins.
Gjør det sjøl: 26. Sjokokuler
Norsk serie.
Liker du å lage mat? Morten viser deg hvordan du kan lage søte og gode sjokokuler.
Gjør det sjøl: 32. Halloweenmat
Norsk serie.
Skummel mat til Halloween. Morten viser hvordan lage blodige pølsefingre.