Mat

Ginos italienske familieeventyr

Gino D'Acampo er tilbake i sitt elskede Italia. Denne gangen er det hans barn, de britiske bambinoene, som får lære om sine italienske røtter.

Mat fra andre land

Sommermat i Falkenberg

Kokken Lisa Lemke med venner lager spennende mat og viser lure kjøkkentriks fra sitt idylliske hjem.

Munter mat

Brødrene James og Adam Price gir deg sin personlige vri på mat fra hele verden – og en god dose merkelig mat de selv har kommet frem til.

Gordon, Gino og Fred

Gordon, Gino og Fred reiser rundt for å se hvem som lager den beste maten. Jo flere kokker...? Dette blir en uforglemmelig kulinarisk reise.

Tareq Taylors matreise

Bli med på en personlig og kulinarisk reise med kokken Tareq Taylor. Sammen med faren og broren oppsøker han sine palestinske røtter.

Susannes kjøkken

Desse enkle og deilige lekkerbiskenane får du fint til sjølv!

Ginos italienske familieeventyr

Gino D'Acampo er tilbake i sitt elskede Italia. Denne gangen er det hans barn, de britiske bambinoene, som får lære om sine italienske røtter.

Yum Yum med Noman

Noman Mubashir er lei ferdigmat, suppeposer og thairestauranten på hjørnet. Han inviterer derfor åtte hobbykokker hjem for å lære å lage noen av de...

Hygge i Strömsö

I den gamle villaen på øya nord for Vasa får du fine ting og lekker mat.

Ganefryd

Matvarer kan skjule fantastiske historier om krig og kjærlighet, nasjoners fremvekst, imperiers fall og det meste annet som gjør livet meningsfylt....

Gastronomi

Vi følger Henry Notaker rundt omkring i verden og ser på ulike nye og gamle mattradisjoner. Norsk dokumentarserie.

Edle dråper

Torkjell Berulfsen forteller historien om de edle dråper - om deres opprinnelse og utvikling.

Bærekraft

Larveskolen

I 2050 kan vi være 10 milliarder mennesker på kloden. For å få nok mat til alle, må insekter bli en større del av kosten. Hva skal til for at de få...

Matsjokket

Norske kjendiser er som folk flest: de kaster mat. Nå skal det lages delikatesser av det som ellers går i søppelbøtta.

Den grønne slakteren

En fartsfylt matreise i Skåne på jakt etter de ukjente, grønne råvarene. Langs veien blir Anne og Paul utfordret av noen av Sveriges dyktigste kokker.

Aqua - Søren droppar kjøt

Femti år gamle Søren Rasted må endre livsstil. Skal han slutte heilt å ete kjøt? Det handlar om klima, kropp og kultur når Rasted utforskar veganisme.

Lidenskap til havet

I et kjøkken på syv meters dyp står kokken Nicolai Ellitsgaard. Her forvandler han havets ubrukte råvarer til gastronomiske opplevelser.

Line fikser maten

Kan du redde verden ved å spise annerledes? Line Elvsåshagen undersøker hvordan vi best kan ta vare på planeten vi bor på og dyra vi deler den med.

FBI redder høna

Før spiste vi høne til middag, nå blir de til betong. Tonnevis av grønnsaker blir også kastet, fordi de har feil form eller størrelse og geitekilli...

Newton: Må spise griseører!

Vi kaster for mye mat og derfor utfordrer Dennis Siva Lie Newtons nye programleder Ane Norum Kvistad til å spise både griseører og hønseføtter.

Schrödingers katt: Larveburger og gresshoppesnacks

Hva skal vi legge på tallerkenen i framtida? Kjøtthungeren vår vokser så fort at vi snart slipper opp for areal til dyrefór. Dette kan bli en glob...

Trøffeljegerne fra Piemonte

Vidunderlig vakkert om det gode liv, vennskapet mellom godt voksne menn og deres trofaste firbeinte og jakten på skogens gull i Piemonte-skogene.

Norsk mat

Grønn mat

Familiekokkene

Seks familier konkurrerer om å lage den beste maten. De bruker egne familieoppskrifter, men må også bryne seg på krevende og morsomme utfordringer.

Hele Norges matmor: Ingrid Espelid Hovig

Gjør det sjøl - så blir det godt!

Utforsk våre andre kategorier