Hopp til hovedinnhold

Mat

Mat fra andre land

  • Proff på en dag
    Tornedalsk tradisjonsmat – nå som konkurranseidrett! Unge utfordrere møter erfarne kokker til dyst over gryter og bakeboller.
  • Ville kokker
    Tre lag, to retter, én time – seks svenske matkunstnere konkurrerer i å lage mat over åpen ild, med utvalgte råvarer fra villmarka.
  • Ginos italienske familieeventyr
    Gino D'Acampo er tilbake i sitt elskede Italia. Denne gangen er det hans barn, de britiske bambinoene, som får lære om sine italienske røtter.
  • Gordon, Gino og Fred
    Gordon, Gino og Fred reiser rundt for å se hvem som lager den beste maten. Jo flere kokker...? Dette blir en uforglemmelig kulinarisk reise.
  • Munter mat
    Brødrene James og Adam Price gir deg sin personlige vri på mat fra hele verden – og en god dose merkelig mat de selv har kommet frem til.
  • Dagens grønsak
    Rocka rotfrukter og vegetabilske delikatesser står på menyen når kokkekompisane Knoll og Abi tryller fram tre rettar av ei grønsak.
  • Matmagasinet
    Vi gransker danske matvaner og råvarer.
  • Det gode bondeliv på epleslang
    "Bonderøven" får med seg epleentusiasten Per Kølster på en humørfylt rundreise. De er på jakt etter glemte, danske eplesorter – og alle eplers mor.
  • Hygge i Strömsö
    I den gamle villaen på øya nord for Vasa får du fine ting og lekker mat.
  • Ganefryd
    Matvarer kan skjule fantastiske historier om krig og kjærlighet, nasjoners fremvekst, imperiers fall og det meste annet som gjør livet meningsfylt....
  • Gastronomi
    Vi følger Henry Notaker rundt omkring i verden og ser på ulike nye og gamle mattradisjoner. Norsk dokumentarserie.
  • Edle dråper
    Torkjell Berulfsen forteller historien om de edle dråper - om deres opprinnelse og utvikling.
  • Lag på lag med krem og glasur – det blir både søl, kliss og imponerende bakverk når Norges beste hobbybaker skal kåres. Gled deig!

    Gjør det sjøl - så blir det godt!

    Bærekraft

    Trøffeljegerne fra Piemonte
    Vidunderlig vakkert om det gode liv, vennskapet mellom godt voksne menn og deres trofaste firbeinte og jakten på skogens gull i Piemonte-skogene.

    Kjente kokker

    Norsk mat

    Familiekokkene
    Seks familier konkurrerer om å lage den beste maten. De bruker egne familieoppskrifter, men må også bryne seg på krevende og morsomme utfordringer.

    Hele Norges matmor: Ingrid Espelid Hovig

    Utforsk våre kategorier