Humor

Flex

All pain, no gain. Velkommen til treningssenteret Flex!

Morsomme dramaserier

Olympiatroppen

Kaos, drama og divanykker - for toppidrettsutøverne i Olympiatroppen er det en evig kamp om å være best, og å bli sett. Humorserie med Nicolay Ramm.

Familien Lykke

Familielykke er som kjent et relativt begrep. Komiserie om de tusen små og store konfliktene som oppstår mellom husets fire vegger.

Jordbrukerne

Fire menn med lyssky planer flytter til en gård i Telemark. Mer eller mindre mot sin vilje ender de opp som gründere av Norges første halal-ysteri.

Side om side

Granli er nabolaget der alt kan skje. Og det gjør det. Norsk humorserie.

Coda KORK

Hva skjer med samspillet når Kringkastingsorkestret plutselig må legges ned? Sorgmuntert humordrama med Bjarte Tjøstheim og Robert Stoltenberg.

Maxitaxi Driver

Jan Egil har et stort hjerte, men ingen å gi det til. En dag treffer han den rette. Med bilen. Det blir løgn, sjalusi, håp, og en maskert helt.

Dips

Unge, ambisiøse og totalt inkompetente. Med Sveriges omdømme på sine skuldre sikter tre håpløse diplomatemner mot en karriere i utenriksdepartementet.

Elevrådet

De er skolens folkevalgte, men har mer enn nok med seg selv og hverandre.

Vikingane

De var noen brutale råtasser, men spesielt smarte, dét var de ikke. Norsk humorserie.

Etaten

Tafatte Tor har beslutningsvegring og hissig eksem. Ingen av delene blir noe særlig bedre når han noe motvillig blir sjef for Plan- og bygningsetaten.

Presten

Etter en nær døden-opplevelse bestemmer Bjarte seg for å slutte i Radioresepsjonen og starte et nytt og mer meningsfullt liv som prest.

Førstegangstjenesten

En krigsentusiast, en bortskjemt russ, en kvinnelig mannssjåvinist og en identitetsforvirret fyr fra Oslo øst. Er det disse som skal beskytte Norge?

Kongen av Gulset

Jonis vil være tøffest på fotballbanen, den råeste damemagneten og den aller feteste fyren på ungdomsskolen. Norsk dramaserie.

Magnus

Magnus - politiets kanskje dårligste etterforsker - settes til å løse en drapsgåte fra en annen verden, og da mener vi en HELT annen verden. Norsk ...

Hellums kro

Biljakt, spionasje og karbonadesmørbrød. I kro, krig og kjærlighet er alt lov. Norsk humorserie.

Fleksnes

Marve Almar Fleksnes, spilt av Rolv Wesenlund, er en påståelig og egenrådig mann som jukser og drar en hvit løgn når han finner det hensiktsmessig.

Alle sammen sammen

To familier flytter sammen i huset de har arvet. Her blir det nok av artige sprell og gøyale forviklinger.

Allerud VGS

Allerud videregående sliter med rykter, dårlig ledelse, ukonsentrerte lærere og svake elever. Nå må rektor snu trenden og gjøre skolen populær igjen.

Narvestad tar ferie

For første gang på 30 år tar driftsleder Roy Narvestad ferie fra Tertitten borettslag og reiser til stedene han alltid har drømt om å besøke.

Nesten voksen

Norsk situasjonskomedie om livet i 30-årene. Serien følger tre venninner fra Folkehøyskolen som har fått voksenlivet kastet over seg. De tre må plu...

BMI - Turné

Norsk humordramaserie om fire komikere på sin første og tilsynelatende siste turné.

Distriktspolitiet

To politimenn har alene ansvaret for Norges største fylke. Animasjonsserie for voksne.

Singelklubben

Svart humorserie om Bjarte og Steinar som sammen med to kamerater har dannet Singelklubben.

Oslo Zoo

Norsk humordrama om en arbeidsledig akademiker som i skjul livnærer seg ved å kjøre privattaxi i hovedstaden.

Saving the Human Race

En serie om å være ung og prøve å miste møydommen for å redde menneskeheten under en zombie-apokalypse i Bergen.

Epleslang

Norsk komiserie. To søsken lever veldig ulike liv. Kultursnobben Thomas jobber i et bokforlag og søsteren Elin går på trygd.

Dyrebestevenner

YouTube-aktivistene Katja og Marielle vil redde dyrene, men hvem skal redde dem?

Bitch City

Norsk satirisk miniserie på vippen mellom fiksjon og virkelighet. Gjennom avvisning og frigjøring forsøker den rasende feministen Ronja å realisere...

Korte humorserier

Prænkesisten

Kjente NRK-profiler prænker hverandre i en skjult kamera-stafett, og som navnet tilsier; blir du prænka – så er det du som har'n.

GYM

I løpet av åtte gymtimer skal ti mer eller mindre kjente personer konkurrere i alt fra kanonball til fang halen. Hvorfor? For å få 6 i gym, vel!

Søstrene ser på TV

De er rike, ufine og ufiltrerte. Søstrene Gry og Beatrice har en mening om alt - men sjelden den samme. Norsk humorserie.

Småfysen

Skummel yoga, beleilige vaksinebivirkninger og førstegangsfødende unge menn. Absurd humorserie fra Christian Mikkelsen og Emil Lystvedt Berntsen.

Flex

All pain, no gain. Velkommen til treningssenteret Flex!

Amalie og Mathea

Bli med inn i humoruniverset til Amalie og Mathea.

Visning

Utspekulerte, desperate, bedrevitende og manipulerende interessenter går på visning. Hvem finner drømmeboligen?

Gunn tar kampen!

Hvorfor er det bare menn som kan sende dickpics, manspreade, kjøre som svin og være uforsiktige for å tøffe seg? Det kan kvinner også gjøre!

Feeden

Feeden er en sketsjebasert humorserie som parodierer innhold på sosiale medier. Hva dukker opp i feeden til en 22 år gammel student?

Den beste tiden er den man deler med sine nære og kjære. Innesperret i en bil som ikke kommer seg av flekken. Norsk humorserie.

4ETG dater

Annika, Karsten og Martha er alle single, men det vil de ha en slutt på. Nå skal de hjelpe hverandre med å finne kjærligheten – på bare en uke!

Latterlig politikk

Ni komikere får utdelt hvert sitt parti, og en mentor til å lære seg politikken. Til slutt skal de kjempe for partiet sitt i en direktesendt debatt.

Heia Fotball - animert

De beste historiene fra Heia Fotball - i animert form. Heia Fotball er en ukentlig podkast fra NRK P3. Hør alt i NRK Radio.

Comeback - Live og Kristine

Mer enn 10 år etter de herjet på eteren med Drillpikene på P3, er Live Nelvik og Kristine Riis klare for comeback, denne gang på TV. Hva kan egentl...

Lillestad

Det bor 4742 mennesker i Lillestad, dette er deres problemer. Norsk humorserie.

NRK 4ETG

Humorkollektiv hvor alt er lov! Med Annika Momrak og Karsten Blomvik.

Verdens minste kommentatorboks

Komikere kommenterer fotgjengere og tilfeldig forbipasserende fra verdens minste kommentatorboks.

Parterapi

Er du passiv-agressiv, ekstremt egoistisk eller bare sykelig sjalu? Da trenger du Parterapi. Norsk humorserie.

Hvem lyver

Hvem er den beste løgneren? Henrik Hildre inviterer kjendiser til duell.

Helsebrusjan

Hvilke sosiale egenskaper må man ha for å jobbe i helsevesenet, egentlig? Karakter- og humorserie av og med Ahmed Mamow.

Strømmeland

Gjennom seks uforutsigbare historier som nesten er fra virkeligheten harselerer Martin og Mikkelsen med dagens Norge.

Robert og Herman

Bli med Robert Stoltenberg og Herman Flesvig på hytter, harryhandel, høyfjellshoteller og campingplasser.

Fix & Trix

Knud tar på seg ansvaret for å bistå alle i praktiske, og ikke så praktiske, løsninger til hjemmet

Match

Kjærlighetsproblemer, fyllesyke og kroppslig forfall er ille nok. Når to sportskommentatorer analyserer alt du foretar deg, blir livet komplett.

Norske grønnsaker – sommersnutter

Animert humor. Norske Grønnsaker serverer et skråblikk på den norske sommeren.

Satiriks

Aktuell satire. NB. Vi tar forbehold om at alle kan bli rammet.

Over hekken

I Over hekken møter vi de faste karakterene fra serien Side om side. Små og store - aller mest små - nabolagsutfordringer håndteres etter beste evne.

Sideprat

Karakterene fra serien Side om side håndterer små og store - aller mest små - nabolagsutfordringer etter beste evne.

På benken

Jonas og hans noe underlige lærerkollega Ingstad benytter langfri til å prate over matpakke og termos. Og ingen temaer er for store, for små eller ...

Nesten litt voksen

Lønsj- TV

Humorserie med Rune og Torfinn fra Lønsj på NRK P1.

Egil og Barbara spesial

En humoristisk bruksanvisning for parforhold, beregnet på ungdom uten særlig erfaring med det annet kjønn. Sigurd Sollien som Egil og Mari Tefre so...

Standup

Kjære landsmenn! Herborg Kråkevik

Dette er Herborg Kråkeviks kjærlighetserklæring til fedrelandet. Med humor og fortellerglede formidler hun Norge i hjertet og Norge til å le av. He...

Latter live

Drøyt, overraskende og hysterisk morsomt - få nye og gamle humortalenter fra hele landet rett inn i stua!

Dr. Bergland bryter taushetsplikten

Dr. Berglands definitive gjennombrudd som standupkomiker. Showet fikk terningkast 6 og ble beskrevet som frekt, morsomt, viktig og sjeldent rørende.

Supersmud

Supersmud er det femte soloshowet til Dagfinn Lyngbø, en av landets mest populære og kritikerroste komiker. I showet tar han for seg streben etter ...

Terje Sporsem - Religion

Et de siste årenes morsomste og mest omtalte standup-show! Terje Sporsems forestilling «Religion» har begeistret kritikere og publikum landet over.

Hyttebok frå helvete

En forestilling med Are Kalvø.

Historisk moro med Linda Eide og Sjur Hjeltnes

I forestillingen "200 år på to timar" på Logen i Bergen møter vi Linda Eide og musiker Sjur Hjeltnes med humoristiske og musikalske krumspring. Med...

Jeg reiser alene

Soloshow med Jon Niklas Rønning. Showet er en personlig, morsom og selvironisk forestilling fylt med aktuelle humorviser og underfundige betraktnin...

Latterlig smart

En kjent komiker får kun 5 dager på seg til å sette opp et vitenskapelig stand-up show med bare ett hjelpemiddel: en litt for kunnskapsrik forsker.

Dora Thorhallsdottir - Familiegreier

Denne varme og morsomme standupforestillingen ble spilt over hundre ganger over på Latter og på turne over hele Norge. Doras erfaring som komiker o...

Null i biologi

Stand up show på Latter med Marit Voldsæter. Selv strøk hun i biologi på skolen og nå har hun giftet seg med en professor i faget. Slikt blir det h...

Latterlig politikk

Ni komikere får utdelt hvert sitt parti, og en mentor til å lære seg politikken. Til slutt skal de kjempe for partiet sitt i en direktesendt debatt.

Kongen av Gulset: 7. BONUS: Jonis Josef - Live på Tusj

Stand-up-spesial hvor Jonis Josef forteller historier fra både oppveksten på Gulset og livet på veien til kongetronen. Hvorfor rev han ut alle unde...

Æ har rætt

En Stand Up med Trine Lise Olsen. Forestillingen handler om å vokse opp som barnehjemsbarn i åttitallets Finnmark, om det å miste far og mor. Det h...

"Kaddeva æ sa" med Finn Arve Sørbøe

Finn Arve Sørbøe fabulerer om språkets opprinnelse og rariteter, i det kritikerroste standup-showet "Kaddeva æ sa", fra Chat Noir.

Det beste fra NRK 4ETG

NRK 4ETG: Annika blir en slimklump

Annika blir en slimklump

-

NRK 4ETG: Gjett hvilke norske kjendiser vi har Facetunet.

Vi har facetunet og forvrengt trynene til norske kjendiser

Vi har kjørt bilder av norske kjendiser gjennom Facetune og forvrengt trynene deres til det ugjenkjennelige. Klarer Karsten og Annika å gjette hvem...

NRK 4ETG: Marthas aller siste dag på NRK (og jorden)

En æra er over

En æra er over, en dronning må dø. Martha prøver å overbevise Karsten og Annika at hun ikke trenger å dø fordi hun skal slutte, men de er uenige. H...

NRK 4ETG: ISOLERT UTEN MOBIL I 24 TIMER!

Vi ble låst inne i et rom i 24 timer uten mobil

Vi ble låst inne i et rom i 24 timer uten mobil eller noe kontakt med utsiden. Ingen vinduer, ingen internett, isolert inne i et lite rom med litt ...

NRK 4ETG: Siamesiske tvillinger for en dag

Annika og Karsten trenger litt teambuildin

Annika og Karsten trenger litt teambuilding. Derfor skal de leve som siamesiske tvillinger en hel dag!

NRK 4ETG: Klatring med Magnus Midtbø og Victor Sotberg

Hvem er best på klatring?

-

NRK 4ETG: Hvem er best på FILMEKSPLOSJON? Med Mikkel Silset

Hvem kan gå kulest vekk fra en eksplosjon?

-

NRK 4ETG: Best på RØDT LYS i hoppbakke!

Rødt lys i en hoppakke

-

NRK 4ETG: GJEMSEL I BLINDE (på NRK)

Vi leker gjemsel i blinde i kjelleren på NRK!

-

NRK 4ETG: Dunkequiz med Funkygine!

Funkygine møter Martha i en dunkequiz-duell!

-

NRK 4ETG: Annika råner med GT fra Rådebank

Annika råner med GT fra Rådebank

-

NRK 4ETG: Karsten styrer Martha (isbading, traning og ASS)

Karsten styrer Martha ut i vannet

-

NRK 4ETG: Annika blir en gelèklump

Annika blir en gelèklump

-

NRK 4ETG: Gjett spørsmålet - KVINNEGUIDEN

Hvem som er den beste kvinnen

-

NRK 4ETG: Hvem er den beste nordmannen?

Hvem er den beste nordmann?

-

NRK 4ETG: Geocatcher på en kirkegård (midt på natta)

Geocacher på en kirkegåd - midt på natta

-

Historier fra virkeligheten

Sketsjeshow

Fix & Trix

Knud tar på seg ansvaret for å bistå alle i praktiske, og ikke så praktiske, løsninger til hjemmet

Hit for hit

Nykomlinger, superstjerner, hobbymusikere og gamle travere. Norsk humorserie om livet i musikkbransjen.

BroShow

Et urbant talkshow om brorskap, vold, lykke og N-ordet, blant mye annet. Abiel, Aon og Mikkel gir deg ufiltrert gutteprat, og utsetter hverandre fo...

Svart humor

Fordommer, forskjeller og fargerike øyeblikk med en stor dose humor og varme.

Martin og Mikkelsen

Humorprogram med Martin Beyer-Olsen og Christian Mikkelsen. Hver tirsdag og torsdag er humorduoen på plass i studio med sketsjer og fjas.

Underholdningsavdelingen

Humorprogram med sketsjer og parodier.

Hvem lyver

Hvem er den beste løgneren? Henrik Hildre inviterer kjendiser til duell.

Idiotiatlon

FlippKlipp inviterer til sommerens råeste eventyr. Omtrent. I løpet av to uker skal ti deltakere kjempe om seieren i Idiotiatlon.

5080 Nyhetskanalen

Humorprogram

Satiriks oppsummerer: September

I en verden som endrer seg raskere enn noen gang, og som er mer polarisert og uoversiktlig enn på lenge, trenger man programmer som gir innsikt og ...

Karl Johan

Humortalkshow ledet nesten direkte fra Karl Johans gate av Erik Solbakken og Hasse Hope. Alt - eller i hvert fall noe - kan skje i dette nesten pla...

Norske grønnsaker – sommersnutter

Animert humor. Norske Grønnsaker serverer et skråblikk på den norske sommeren.

Vil du bli tusionær?

Humor med Yousef Hadaoui.

Yousefs taco

Det blir skjult kamera, tacoquiz og mye søl når Yousef Hadaoui er reporter i Linn & Ronnys Tacoshow.

Ville Veier

FlippKlipp Studio inviterer til en vanvittig konkurranse, der tre kjendislag sendes ut i Oslo sentrum med mål om å gjennomføre så mange pinlige utf...

I kjelleren

Norsk nettserie. Alle sammen sammen spin-off.

Per Inge Torkelsen – et liv som løgnas

Komiker, tryllekunstner og politiker Per Inge Torkelsen valgte seg yrkestittelen «klovn». Her er et utvalg perler fra hans livlige liv som «løgnas».

Flesvig-bonanza

Bård og Harald

Radioresepsjonen

Humorklassikere

Fleksnes

Marve Almar Fleksnes, spilt av Rolv Wesenlund, er en påståelig og egenrådig mann som jukser og drar en hvit løgn når han finner det hensiktsmessig.

O.J. - alt for Norge

Otto Jespersen tar for seg ulike aspekter ved Norge og norsk nasjonalisme. Gjensyn med fascinerende figurer som Baron Blod, Tårnfrid og Duggurd.

Etaten

Tafatte Tor har beslutningsvegring og hissig eksem. Ingen av delene blir noe særlig bedre når han noe motvillig blir sjef for Plan- og bygningsetaten.

Fredrikssons fabrikk

Vi følger en liten norsk klesfabrikk der den svenske sjefen har sine daglige disputter og episoder med sine late og streikelystne ansatte.

Nynytt

Særdeles eksklusive "nyhetsreportasjer" med Trond Kirkvaag, Knut Lystad og Lars Mjøen. Redaksjonen tar for seg nest siste nytt innen sport, politik...

KLMs Vorspiel

Trond Kirkvaag, Knut Lystad, Lars Mjøen og Kine Hellebust mellomlander i studio.

Tabu med Abu

Nettserie med Abubakar Hussain.

Team Antonsen

Norges tynneste tjukkas og hans team peker nese mot øvrigheta. Av og med Bård Tufte Johansen, Harald Eia, Kristopher Schau - og Atle Antonsen. Nors...

Uti vår hage

Novellefilmene i denne serien handler lite om hagearbeid, men mye om hva tre lystige hjerner kan finne på når de kommer sammen.

Slå på ring

No. humorserie. Erlend og Steinjo gir oss plateanmeldelser, filmtrailere, hjemmevideoer og musikkvideoer, med seg selv i alle rollene. Med Stein Jo...

Singelklubben

Svart humorserie om Bjarte og Steinar som sammen med to kamerater har dannet Singelklubben.

Fjærsynet

En TV-uke slik Trond Kirkvaag, Knut Lystad og Lars Mjøen (KLM) ser den.

Minner fra Lille lørdag

Utvalgte høydepunkter fra humorserien.

Åpen post

Bård og Harald byr på talkshow med sketsjer, gjester, musikk, rollefigurer, og mye moro. Medvirkende: Bård Tufte Johansen, Harald Eia, og mange an...

Trotto libre

Norsk humorserie med Trond Kirkvaag og Otto Jespersen.

Bye & Rønning

Norsk underholdningsserie. Jon Niklas og Anders inviterer deg hjem til sketsjer, musikk og gjester.

Radioresepsjonen på TV

No. humorserie. Tore Sagen, Bjarte Tjøstheim og Steinar Sagens lettbeinte underholdingsprogram med sketsjer, diskusjon, debatt og en og annen gjest.

XLTV

Espen Thoresen og XLTV med middelmådigheter fra Petres radiostudio. Et program sånn skikkelig midt på treet.

Øystein og meg

Øystein Bache og Rune Gokstad med sketsjer, gamle låter, dumme spørsmål, evige sannheter, nye hvite dresser, Backstadgutane og Lompisene.

Lønsj- TV

Humorserie med Rune og Torfinn fra Lønsj på NRK P1.

4711 - Fire-sju-en-en

Norsk komiserie i tretten deler fra 1986 av og med Trond-Viggo Torgersen og Trond Kirkvaag. Musikken er ved Eivind Løberg og tekstene til sangene v...

Nachspiel

Nachspiel med Trond Kirkvaag, Knut Lystad og Lars Mjøen.

Hjemme hos oss

Familien Heggelund er en norsk gjennomsnittsfamilie, som består av mor, far, to barn - og undulaten Bjørn. Serien bygger på Thames Television's ser...

Skjemtegauken

Norsk underholdningsprogram. Lørdagsunderholdning med sketsjer, parodier og musikalske innslag med kjente artister. Manuskript, programledelse og r...

Utforsk kategoriene våre