Hopp til hovedinnhold

Dora Thorhallsdottir - Familiegreier

22.04.2019 · Aldersgrense 9 år · 1 t 15 min
Denne varme og morsomme standupforestillingen ble spilt over hundre ganger over på Latter og på turne over hele Norge. Doras erfaring som komiker og relasjonsterapeut gir henne unike forutsetninger for å se det komiske i alt som omhandler familien. I "Familiegreier" tar hun for seg alt fra arveoppgjør til slektsforskning, svigerfamilier, foreldremøter, julaftener, begravelser, hemmeligheter og alt annet rusk og rask de fleste av oss har i flokken.

Se også

 • Overganger med Dora Thorhallsdottir

  Dora Thorhallsdottir har en misjon; hun vil gjøre overgangsalderen sexy! Målet er at du ler masse, og kanskje du lærer noe om vår tids siste tabu.

 • Æ har rætt

  En Stand Up med Trine Lise Olsen. Forestillingen handler om å vokse opp som barnehjemsbarn i åttitallets Finnmark, om det å miste far og mor. Det handler om å finne seg selv, om å finne løsninger og om å få en ny mor når en trenger det som aller mest. Trine Lise møter verden med en bunnløs ærlighet. Både som utøver og menneske er hun morsom, overraskende, litt frekk og ikke minst varm.

 • Forfatterinne i dag

  Forfatterinne i dag: Bjørg Vik

 • Kultur med Pernille Sørensen

  Komiker Pernille Sørensen tar oss gjennom livets kulturelle labyrint, i denne latterbomben fra Drammen teater.

 • Null i biologi

  Stand up show på Latter med Marit Voldsæter. Selv strøk hun i biologi på skolen og nå har hun giftet seg med en professor i faget. Slikt blir det humor av.

 • Kjære Tove Ditlevsen

  Lyster, begjær og utroskap – Tove Ditlevsens ukebladspalte «Små hverdagsproblemer» var brutalt ærlig. Men ble rådene fulgt? Og kunne de passert i dag?

 • Dette er en konspirasjon

  Morsomt, personlig og smart humor fra Bjørn-Henning Ødegaard - fast publikumsfavoritt på Latters klubbscene.

 • Jeg reiser alene

  Soloshow med Jon Niklas Rønning. Showet er en personlig, morsom og selvironisk forestilling fylt med aktuelle humorviser og underfundige betraktninger.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 22. april 2019 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 1. januar 2029 kl. 00:07
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 9 år
Produksjonsår: 2018
Lengde: 1 t 15 min
Forrige sending: NRK3 · tirsdag 26. desember 2023 kl. 23:05
Første gang sendt: NRK1 · mandag 22. april 2019 kl. 19:45