Hopp til hovedinnhold

Null i biologi

27.12.2019 · Aldersgrense 9 år · 1 t 11 min
Stand up show på Latter med Marit Voldsæter. Selv strøk hun i biologi på skolen og nå har hun giftet seg med en professor i faget. Slikt blir det humor av.

Se også

 • "Kaddeva æ sa" med Finn Arve Sørbøe

  Finn Arve Sørbøe fabulerer om språkets opprinnelse og rariteter, i det kritikerroste standup-showet "Kaddeva æ sa", fra Chat Noir.

 • Æ har rætt

  En Stand Up med Trine Lise Olsen. Forestillingen handler om å vokse opp som barnehjemsbarn i åttitallets Finnmark, om det å miste far og mor. Det handler om å finne seg selv, om å finne løsninger og om å få en ny mor når en trenger det som aller mest. Trine Lise møter verden med en bunnløs ærlighet. Både som utøver og menneske er hun morsom, overraskende, litt frekk og ikke minst varm.

 • Politisk kvarter - TV

  I Politisk kvarter må Norges mektigste politikere svare for seg. Og vi henter inn folkene som forteller hva som egentlig foregår på bakrommet når politikk og posisjoner står på spill.

 • Hyttebok frå helvete

  En forestilling med Are Kalvø.

 • Jeg reiser alene

  Soloshow med Jon Niklas Rønning. Showet er en personlig, morsom og selvironisk forestilling fylt med aktuelle humorviser og underfundige betraktninger.

 • I jegerens gryte

  24. februar 2016

 • Historisk moro med Linda Eide og Sjur Hjeltnes

  I forestillingen "200 år på to timar" på Logen i Bergen møter vi Linda Eide og musiker Sjur Hjeltnes med humoristiske og musikalske krumspring. Med utgangspunkt i grunnlovsjubileet kommer humorduoen med sin høyst alternative fremstilling av Norgeshistorien.

 • Kultur med Pernille Sørensen

  Komiker Pernille Sørensen tar oss gjennom livets kulturelle labyrint, i denne latterbomben fra Drammen teater.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 27. desember 2019 kl. 21:16
Tilgjengelig til: 30. november 2029 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 9 år
Produksjonsår: 2019
Lengde: 1 t 11 min
Forrige sending: NRK1 · søndag 13. august 2023 kl. 16:45
Første gang sendt: NRK1 · fredag 27. desember 2019 kl. 21:15