Hopp til hovedinnhold

Overganger med Dora Thorhallsdottir

27.01.2024 · Aldersgrense 12 år · 1 t 17 min
Dora Thorhallsdottir har en misjon; hun vil gjøre overgangsalderen sexy! Målet er at du ler masse, og kanskje du lærer noe om vår tids siste tabu.

Se også

 • Flink Pike

  Et hjertevarmt standup-show om å prestere og være så perfekt som mulig i hverdagen, og hvordan det har påvirket oppvekst og voksenliv.

 • Dr. Bergland uten grenser

  Her leverer Jonas Kinge Bergland smart og treffsikker humor som både engasjerer og får deg til å le. Det er bare å glede seg!

 • Hjernen i overgangsalderen

  Hjernetåke, uro og dårleg sexlyst – overgangsalderen er utfordrande for mange kvinner, også mentalt. Kva kan den enkelte – og samfunnet, gjere med det?

 • Æ har rætt

  En Stand Up med Trine Lise Olsen. Forestillingen handler om å vokse opp som barnehjemsbarn i åttitallets Finnmark, om det å miste far og mor. Det handler om å finne seg selv, om å finne løsninger og om å få en ny mor når en trenger det som aller mest. Trine Lise møter verden med en bunnløs ærlighet. Både som utøver og menneske er hun morsom, overraskende, litt frekk og ikke minst varm.

 • Kultur med Pernille Sørensen

  Komiker Pernille Sørensen tar oss gjennom livets kulturelle labyrint, i denne latterbomben fra Drammen teater.

 • Hormoner!

  Midt i en kaotisk plasking i opprørte hormoner og brutte relasjoner, møtes Elena og Patrik. Finnes det et (kjærlighets-) liv etter overgangsalderen?

 • Hyttebok frå helvete

  En forestilling med Are Kalvø.

 • Terje Sporsem - Absolute Norsk

  Hva vil det si å være norsk? Er vi fortsatt naive lykkejegere eller har oljen gjort oss til stappmette borgere? Et humoristisk skråblikk på nordmenn.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 27. januar 2024 kl. 06:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: 12 år
Produksjonsår: 2023
Lengde: 1 t 17 min
Forrige sending: NRK1 · mandag 11. mars 2024 kl. 00:15
Første gang sendt: NRK1 · lørdag 27. januar 2024 kl. 21:05