Hopp til hovedinnhold

Brillebjørn på bondegården

13.04.2019 · Tillatt for alle · 1 t 3 min
Norsk film. Brillebjørn og Lucy skal besøke bestemor og bestefar på bondegården. Her er det sauer, høner, kuer, traktorer og mye annet spennende. Men noen ganger er ikke alt like gøy, så da er det godt at Brillebjørn har fantasimagi!

Se også

 • Brillebjørn på ferie

  Brillebjørn og Julian drar på ferie, men det Julian ønsker seg mest av alt er en jevnaldrende lekekamerat. Kan grønne vafler eller fantasimagi hjelpe Julian å få en venn? Norsk film.

 • Boađe stoahkat

  Boađe stoahkat mánáiguin! Mii stoahkat, dánsut, lávlut ja ohcat iešguđetlágan elliid - Bli med å leke, danse, synge og finne forskjellige dyr. (Boade stoahkat)

 • Månemin

  Britisk animasjonserie. Når månen står opp drar Pepi Nana, Måne-baby og alle de morsomme lekehusvennene på et magisk eventyr.

 • Flokken

  Dramaserie om tilhørighet, familie og vennskap for de aller minste med ekte dyreunger i hovedrollene. Vi møter en ny dyreunge i hver episode.

 • Teletubbies

  I det magiske landet Teletubbyland bor Teletubbyene Tinky Winky, Dips, Laa-Laa og Po. Britisk barneserie på nordsamisk.

 • Hokus Pokus, Albert Åberg

  Albert er syv år, har begynt på skolen og synes selv han er stor nok til å få en hund. Det synes ikke pappa. Norsk animasjonsfilm.

 • Hokus Pokus, Albert Åberg

  Norsk animasjonsfilm basert på boken av Gunilla Bergström. Albert mener han er stor nok til å få en hund nå som han har begynt skolen og snart fyller syv år. Men pappa syns fortsatt han er altfor liten til et så stort ansvar. Albert prøver alt han kan å overbevise pappa om at han tar feil. Men det er ikke så lett for en liten gutt som fortsatt benytter seg av en fantasivenn for å løse sine problemer.

 • Brillebjørns Detektivbyrå

  Brillebjørn har startet detektivbyrå og løser store og små mysterier sammen med barna. Når noe forsvinner, flytter på seg eller dukker opp trår Brillebjørns Detektivbyrå til.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 27. mars 2022 kl. 11:30
Tilgjengelig til: 28. februar 2025 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2018
Lengde: 1 t 3 min
Originaltittel: Brillebjørn på bondegården
Neste sending: NRK Super · lørdag 3. august 2024 kl. 11:30
Forrige sending: NRK Super · søndag 16. juni 2024 kl. 11:30
Første gang sendt: NRK Super · søndag 21. april 2019 kl. 15:05