Hopp til hovedinnhold

Karsten og Petra - ut på tur

14.04.2019 · Tillatt for alle · 1 t 20 min
Norsk film. Karsten og Petra gleder seg til de skal på tur i fjellet med familiene sine. Forventningene blir enda større når selveste eventyreren Cecilie Skog kommer til Duestien barnehage for å lære barna om fjellvettreglene. Alt går ikke etter planen, men Karsten og Petra tar med seg noen viktige lærdommer om familie, forelskelse og fjellvettregler.

Se også

 • Karsten og Petra lager teater

  Vennene Karsten og Petra går på teater med barnehagen. Begge synes det er kjempegøy, og de får de en idé om å lage en egen teaterforestilling.

 • Karsten og Petra blir bestevenner

  I barnehagen treffer Karsten en jente som heter Petra. Hun er også ny, kjenner ingen og er litt redd. Kan de bli venner?

 • Karsten og Petra på safari

  Norsk film. Karsten og Petra reiser på safari til Afrika. Petras mamma skal hjelpe venninnen Ann, som er dyrlege på dyreklinikken Camp Eden. Der treffer Karsten og Petra Tiri og hennes kosedyr Turte, og de blir straks gode venner. Tiri tar de nye vennene sine med på safari og på turen finner de Leo, en babyløve som har mistet mammaen sin.

 • Karsten og Petra på skattejakt

  Karsten skal tilbringe sommerferien med Petras famile på Hvaler. Her finner de morfars nedgravde skattekart, men finner de den skjulte skatten?

 • Karsten og Petra på vinterferie

  Norsk film. I Karsten og Petra på vinterferie reiser de to bestevennene på hyttetur med Esther og morfar. I en hel uke skal de gå masse på ski og øve seg på å stå i nedoverbakke, men ferien blir også en blandet fornøyelse for Karsten. Mamma og pappa har kranglet mye i det siste, og han er redd for at de to skal skille seg.

 • Brillebjørn på ferie

  Brillebjørn og Julian drar på ferie, men det Julian ønsker seg mest av alt er en jevnaldrende lekekamerat. Kan grønne vafler eller fantasimagi hjelpe Julian å få en venn? Norsk film.

 • Pippi Langstrømpe

  Hun er verdens sterkeste jente, har en koffert med gullpenger, en rampete ape og en prikkete hest.

 • Brillebjørn på bondegården

  Norsk film. Brillebjørn og Lucy skal besøke bestemor og bestefar på bondegården. Her er det sauer, høner, kuer, traktorer og mye annet spennende. Men noen ganger er ikke alt like gøy, så da er det godt at Brillebjørn har fantasimagi!

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 28. oktober 2022 kl. 01:00
Tilgjengelig til: 31. desember 2026 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2016
Lengde: 1 t 20 min
Originaltittel: Karsten og Petra - ut på tur
Forrige sending: NRK Super · lørdag 9. mars 2024 kl. 11:30
Første gang sendt: NRK Super · søndag 14. april 2019 kl. 08:15