Hopp til hovedinnhold

VM Oslo 2011 - Folkefesten

30.12.2011 · Tillatt for alle · 1 t 29 min
Det var festen som ble mye større enn noen turte å drømme om. Ingenting kan skape større forventninger hos nordmenn enn et ski-VM på hjemmebane. Forventninger, følelser- og frykt. All frykt ble innfridd. Frykt for tåke, frykt for transportkaos. Og så hadde det ingenting å si. For VM i Oslo anno 2011 ble en opplevelse større enn noen kunne drømme om. Hele Norge kom til hovedstaden, for å oppleve stor sport og norske gull i Holmenkollen- og det vanvittige folkehavet rundt Universitetsplassen. Sammen med hovedpersonene gjenopplever vi de fantastiske VM-dagene fra i vinter. Programmet er laget av Håvard Bergheim og Jan Petter Saltvedt. .

Se også

 • Sportsdokumentar

  Petter Northug jr - revansjens mann

 • OL på Lillehammer

  Sportssendinger fra olympiske leker på Lillehammer og andre steder.

 • VM-minner

 • Fem VM. Én dronning

  Aldri har forventningene vært større til en VM-vinter. Aldri har skuffelsene vært så mange. Aldri har noen vært større enn hun som sammen med lagvenninnene redder hele den norske vinteræren. Når en intens vintersesong er over, er det på tide å samle de mange inntrykkene av forventninger, spenning, tårer og seiersglede fra verdensmesterskapene i skiskyting, alpint, skøyter, fristil, snøbrett og ski.

 • Birkebeinerrennet

 • Dette er ditt løp

  Portrettprogram om Grete Waitz. Fra barndom til sportshøydepunkter.

 • Bær, Bolt og Bislett

  Verdens største idrettsmann, Usain Bolt, er på plass når det tradisjonsrike jordbærpartyet går av stabelen kvelden før Bislett Games. I anledning det kommende OL er det den britiske ambassaden i Oslo som iniviterer stjernene til hygge. Line Andersen gir dere forventninger fra verdens raskeste mann, OL-sjefen og alle de norske håpene kvelden før kvelden.

 • Best i verden

  Norsk dokumentarserie som gir deg de vakreste minnene, de sterkeste følelsene og fineste historiene sport kan by på.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 24. februar 2021 kl. 21:50
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2011
Lengde: 1 t 29 min
Forrige sending: NRK2 · lørdag 27. februar 2021 kl. 00:40
Første gang sendt: NRK1 · fredag 30. desember 2011 kl. 20:15