Hopp til hovedinnhold

Fem VM. Én dronning

13.04.2017 · 44 min
Aldri har forventningene vært større til en VM-vinter. Aldri har skuffelsene vært så mange. Aldri har noen vært større enn hun som sammen med lagvenninnene redder hele den norske vinteræren. Når en intens vintersesong er over, er det på tide å samle de mange inntrykkene av forventninger, spenning, tårer og seiersglede fra verdensmesterskapene i skiskyting, alpint, skøyter, fristil, snøbrett og ski.

Se også

 • Sportsdokumentar

  Marit Bjørgen - tidenes største

 • Best i verden

  Marit Bjørgen

 • VM Oslo 2011 - Folkefesten

  Det var festen som ble mye større enn noen turte å drømme om. Ingenting kan skape større forventninger hos nordmenn enn et ski-VM på hjemmebane. Forventninger, følelser- og frykt. All frykt ble innfridd. Frykt for tåke, frykt for transportkaos. Og så hadde det ingenting å si. For VM i Oslo anno 2011 ble en opplevelse større enn noen kunne drømme om. Hele Norge kom til hovedstaden, for å oppleve stor sport og norske gull i Holmenkollen- og det vanvittige folkehavet rundt Universitetsplassen. Sammen med hovedpersonene gjenopplever vi de fantastiske VM-dagene fra i vinter. Programmet er laget av Håvard Bergheim og Jan Petter Saltvedt. .

 • VM-minner

 • Idrettens helter -hvem var best?

  Idrettens helter - hvem var best? Spør Dan Børge Akerø i dette uformelle panelshowet. Han har samlet et knippe eksperter for å hedre våre tidligere idrettshelter som hadde sin storhetstid før Idrettsgallaen så dagens lys. Med seg i panelet har han Arne Scheie, Cathrine Sandnes, Solveig Gulbrandsen og Otto Ulseth.

 • Birkebeinerrennet

 • Dette er ditt løp

  Portrettprogram om Grete Waitz. Fra barndom til sportshøydepunkter.

 • Bær, Bolt og Bislett

  Verdens største idrettsmann, Usain Bolt, er på plass når det tradisjonsrike jordbærpartyet går av stabelen kvelden før Bislett Games. I anledning det kommende OL er det den britiske ambassaden i Oslo som iniviterer stjernene til hygge. Line Andersen gir dere forventninger fra verdens raskeste mann, OL-sjefen og alle de norske håpene kvelden før kvelden.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 13. april 2017 kl. 20:14
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Norge
Produksjonsår: 2017
Lengde: 44 min
Forrige sending: NRK1 · fredag 14. april 2017 kl. 08:25
Første gang sendt: NRK1 · torsdag 13. april 2017 kl. 20:15