Hopp til hovedinnhold

Dette er ditt løp

21.12.1986 · Tillatt for alle · 1 t 17 min
Portrettprogram om Grete Waitz. Fra barndom til sportshøydepunkter.

Se også

 • Best i verden

  Norsk dokumentarserie som gir deg de vakreste minnene, de sterkeste følelsene og fineste historiene sport kan by på.

 • VM-minner

 • Guten i buret

  Erik Thorstvedt bur i London og lever godt som keeper i Tottenham. Men den norske landslagsmålmannen veit og at det ikkje er langt mellom suksess og fiasko i fotball. Ved John Skien.

 • VM Oslo 2011 - Folkefesten

  Det var festen som ble mye større enn noen turte å drømme om. Ingenting kan skape større forventninger hos nordmenn enn et ski-VM på hjemmebane. Forventninger, følelser- og frykt. All frykt ble innfridd. Frykt for tåke, frykt for transportkaos. Og så hadde det ingenting å si. For VM i Oslo anno 2011 ble en opplevelse større enn noen kunne drømme om. Hele Norge kom til hovedstaden, for å oppleve stor sport og norske gull i Holmenkollen- og det vanvittige folkehavet rundt Universitetsplassen. Sammen med hovedpersonene gjenopplever vi de fantastiske VM-dagene fra i vinter. Programmet er laget av Håvard Bergheim og Jan Petter Saltvedt. .

 • Birkebeinerrennet

 • OL på Lillehammer

  Sportssendinger fra olympiske leker på Lillehammer og andre steder.

 • Fem VM. Én dronning

  Aldri har forventningene vært større til en VM-vinter. Aldri har skuffelsene vært så mange. Aldri har noen vært større enn hun som sammen med lagvenninnene redder hele den norske vinteræren. Når en intens vintersesong er over, er det på tide å samle de mange inntrykkene av forventninger, spenning, tårer og seiersglede fra verdensmesterskapene i skiskyting, alpint, skøyter, fristil, snøbrett og ski.

 • Holmenkollen - idéen om oss selv

  Verdens tredje mest kjente idrettsanlegg har fått en enestående plass i vår bevissthet som nasjonalikon og Norges mest besøkte turistattraksjon.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 25. juli 2015 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1986
Lengde: 1 t 17 min
Originaltittel: Dette er ditt løp
Forrige sending: NRK1 · søndag 21. desember 1986 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · søndag 21. desember 1986 kl. 00:00