Hopp til hovedinnhold

Idrettens helter -hvem var best?

06.01.2018 · Aldersgrense 9 år · 38 min
Idrettens helter - hvem var best? Spør Dan Børge Akerø i dette uformelle panelshowet. Han har samlet et knippe eksperter for å hedre våre tidligere idrettshelter som hadde sin storhetstid før Idrettsgallaen så dagens lys. Med seg i panelet har han Arne Scheie, Cathrine Sandnes, Solveig Gulbrandsen og Otto Ulseth.

Se også

 • OL på Lillehammer

  Sportssendinger fra olympiske leker

 • Mestermøte

  Underholdningsserie, spørrelek.

 • Topp 10

  Norges største sportsøyeblikk

 • VM Oslo 2011 - Folkefesten

  Det var festen som ble mye større enn noen turte å drømme om. Ingenting kan skape større forventninger hos nordmenn enn et ski-VM på hjemmebane. Forventninger, følelser- og frykt. All frykt ble innfridd. Frykt for tåke, frykt for transportkaos. Og så hadde det ingenting å si. For VM i Oslo anno 2011 ble en opplevelse større enn noen kunne drømme om. Hele Norge kom til hovedstaden, for å oppleve stor sport og norske gull i Holmenkollen- og det vanvittige folkehavet rundt Universitetsplassen. Sammen med hovedpersonene gjenopplever vi de fantastiske VM-dagene fra i vinter. Programmet er laget av Håvard Bergheim og Jan Petter Saltvedt. .

 • Fem VM. Én dronning

  Aldri har forventningene vært større til en VM-vinter. Aldri har skuffelsene vært så mange. Aldri har noen vært større enn hun som sammen med lagvenninnene redder hele den norske vinteræren. Når en intens vintersesong er over, er det på tide å samle de mange inntrykkene av forventninger, spenning, tårer og seiersglede fra verdensmesterskapene i skiskyting, alpint, skøyter, fristil, snøbrett og ski.

 • Idrettsgalla

  Idrettsgalla 2024

 • VM-minner

 • OL-løypa

  Et månedlig program om forberedelsene til vinter-OL 1994

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 6. januar 2018 kl. 22:38
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: 9 år
Produksjonsår: 2017
Lengde: 38 min
Forrige sending: NRK1 · mandag 8. januar 2018 kl. 04:00
Første gang sendt: NRK1 · lørdag 6. januar 2018 kl. 22:35