Hopp til hovedinnhold

De dødes tjern

31.03.1975 · Aldersgrense 15 år · 1 t 13 min
Gjestene kommer frem til en tom hytte. Verten har forsvunnet på mystisk vis. Utenfor ligger det mørke tjernet. Norsk grøsserklassiker.

Se også

 • Et lite grøss?

  Norske grøssere fra 1973-1974. Historiene er forfattet av Roald Dahl, Ole Paus, Hanns Heinz Ewers og André Bjerke.

 • Marerittet

  Etter en uke på fjelltur, har Nils fått nok. Paret klatrer ned til fiskeværet som virker som en helt alminnelig avkrok. Men det er kun på overflaten…

 • Fedrelandet

  Margreth Olin fulgte faren sin på tur gjennom ett år. Det ble til en varm og majestetisk kjærlighetserklæring til natur, barndomshjem og foreldre.

 • God natt, elskede

  Terje Lyngmo er en blakk pianostemmer. Han rapper et kamera og filmer tilfeldigvis et drap. Deretter presser han morderen for penger.

 • Veien opp til himmels

  Fru Foster lider av en redsel for å komme for sent. Hennes mann gjør ikke situasjonen bedre. Når hun skal til USA, tar hun en skjebnesvanger avgjørelse.

 • Tore på sporet

  Russerungen Solveig

 • Et farlig spørsmål

  Hva skjer i familien Karlsen når de sier at de ikke kan si ja til å oppdra lille Marius i den kristne tro? Både presten og familien sliter med samvittigheten på sin måte. Blir det barnedåp allikevel?

 • Ål i karry

  Etter en novelle av Arthur Omre. Borten har i lengre tid hatt et forhold til en gift kvinne. En kveld oppsøker den bedratte ektemannen sin kones elsker, med revolver og et ark han forlanger at Borten skal underskrive. Det ser mørkt ut, men underveis skjer det en vending, de to rivalene har en felles lidenskap... Regi: Randi Weum. Produsert i samarbeid med Trøndelag Teater.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 1. april 2024 kl. 23:31
Tilgjengelig til: 16. mai 2024 kl. 23:31
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 15 år
Produksjonsår: 1958
Lengde: 1 t 13 min
Originaltittel: De dødes tjern
Forrige sending: NRK1 · mandag 1. april 2024 kl. 23:30
Første gang sendt: NRK1 · mandag 31. mars 1975 kl. 00:00