Hopp til hovedinnhold

Veien opp til himmels

04.09.1977 · Tillatt for alle · 19 min
Fru Foster lider av en redsel for å komme for sent. Hennes mann gjør ikke situasjonen bedre. Når hun skal til USA, tar hun en skjebnesvanger avgjørelse.

Se også

 • Å, langt i fra!

  En serie på tre programmer ved Trond Kirkvaag og Jon Skolmen. Et stykke underholdning som sies "å gå inn i det ene øret og ut av det". Innslagene er korte, men det er mange av dem. Programmet holder en høy standard, arbeidsantrekket er kjole og hvitt. Delvis gjelder det også Kjersti Døvigen, som er ny i selskapet. Stoffet er originalt, her er ingen lånte "gags" fra utenlandsk fjernsyn, ingen gjengangere fra underholdningslivet.

 • Et lite grøss?

  Norske grøssere fra 1973-1974. Historiene er forfattet av Roald Dahl, Ole Paus, Hanns Heinz Ewers og André Bjerke.

 • Tore på sporet

  Brødrenes colombianske familie

 • Fru Biksby og skinnkåpen

  Når fru Biksby får en kåpe i avskjedsgave, havner hun inn i en delikat intrige. Pelsen er kvittert hennes hemmelige elsker.

 • "Den moralske dobbeltseng"

  En tidligere uteligger tenker over livet sitt. Han pleide å sove ved søppelkassene, nå ser han ut på dem. Etter en novelle av Sigbjørn Hølmebakk.

 • Atlantic Crossing

  Kronprinsesse Märtha flykter til USA under andre verdenskrig. Et nært forhold til president Roosevelt gir henne mulighet til å påvirke krigens gang. Norsk dramaserie.

 • Nr. 12

  Etter en novelle av Arthur Omre. Historien om en ung juridisk student, Emil Paulsen, som møter en ukjent person som griper inn i hans liv på en litt spesiell måte. Det viser seg at vedkommende også betyr noe for hans mor, hans kjæreste - og hans kone. På de forunderligste måter kan vi mennesker bety noe i hverandres liv. I rollene: Frank Krog, Stine Ramdahl, Sigurd Werring, Mette Lange-Nielsen, Ingrid Vollan, Christian Krog. Regi: Bernt Chr. Middelthon. Produsert i samarbeid med Trøndelag Teater.

 • Ål i karry

  Etter en novelle av Arthur Omre. Borten har i lengre tid hatt et forhold til en gift kvinne. En kveld oppsøker den bedratte ektemannen sin kones elsker, med revolver og et ark han forlanger at Borten skal underskrive. Det ser mørkt ut, men underveis skjer det en vending, de to rivalene har en felles lidenskap... Regi: Randi Weum. Produsert i samarbeid med Trøndelag Teater.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 9. juli 2016 kl. 05:55
Tilgjengelig til: 31. mars 2027 kl. 00:00
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1976
Lengde: 19 min
Originaltittel: Veien opp til himmels
Forrige sending: NRK1 · søndag 4. september 1977 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · søndag 4. september 1977 kl. 00:00