Hopp til hovedinnhold

En gang Aurora

09.12.2018 · 52 min
Enorm suksess, konserter over hele verden og et ungdomsliv snudd på hodet. For popsensasjonen Aurora ble det for mye. Norsk dokumentar.

Se også

 • HAIK

  Christine Dancke vil finne ut hvem Norges største artister er bak popstjernerustningen. Bli med på en biltur full av overraskelser og deilig musikk.

 • Astrid S tilbake fra verden

  Rennebu-jenta Astrid S reiser verden rundt som artist. I år skal hun gjøre sin første store TV-opptreden på P3 Gull, men først reiser hun hjem for å framføre den nye låta for de hun er aller mest glad i.

 • Beat for Beat

  15. mars

 • Sinnssykt

  Cecilie Kåss Furuseth møter unge mennesker som lever med alvorlige psykiske lidelser. I tillegg kjemper hun med å overvinne sin egen frykt for å bli stemplet som gæren - for vi er vel alle mer enn diagnosene våre?

 • Ung, norsk og verdenskjent

  Norsk musikk eksporteres som aldri før. Men hva er det som kreves for å slå igjennom i hele verden? I denne dokumentaren får vi en innblikk i hva livet som artist faktisk innebærer gjennom Dagny, som bosatt seg i London, treffer Sigrid på turné, Julie Bergan på festivalgig i Brighton og Fanny Andersen som skal spille sin aller første konsert noensinne - og velger å gjøre det i London.

 • Lindmo

  19. februar 2021

 • Menneskene bak musikken

  "Menneskene bak musikken" viser hvordan store norske låter har blitt til og gir et innblikk i arbeidsprosessen til noen av de største produsentene og låtskriverne i Norge.

 • Norske minikonserter

  Den norske musikkscenen er fylt med talent og mangfold. Seks nye artister har rigget opp for eksklusive intimkonserter på Ingensteds i Oslo.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 9. desember 2018 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 30. november 2028 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Produksjonsår: 2018
Lengde: 52 min
Originaltittel: En gang Aurora
Forrige sending: NRK2 · tirsdag 8. august 2023 kl. 21:50
Første gang sendt: NRK1 · søndag 9. desember 2018 kl. 22:15