Hopp til hovedinnhold

En gang Aurora

09.12.2018 · 52 min
Enorm suksess, konserter over hele verden og et ungdomsliv snudd på hodet. For popsensasjonen Aurora ble det for mye. Norsk dokumentar.

Se også

 • HAIK

  Christine Dancke vil finne ut hvem Norges største artister er bak popstjernerustningen. Bli med på en biltur full av overraskelser og deilig musikk.

 • Kygo: A billion streams and counting

  Billions of people all over the world dance and chill out to Kygo's music. How did he break the hitlists from his childhood bedroom? This documentary follows Kygo behind the scenes and tells the story of his worldwide success.

 • Kunsten å leve

  Noen av Norges mest populære og anerkjente kunstnere deler personlige historier om kunsten, livet og veien til suksess.

 • Astrid S tilbake fra verden

  Rennebu-jenta Astrid S reiser verden rundt som artist. I år skal hun gjøre sin første store TV-opptreden på P3 Gull, men først reiser hun hjem for å framføre den nye låta for de hun er aller mest glad i.

 • Sinnssykt

  Cecilie Kåss Furuseth møter unge mennesker som lever med alvorlige psykiske lidelser. I tillegg kjemper hun med å overvinne sin egen frykt for å bli stemplet som gæren - for vi er vel alle mer enn diagnosene våre?

 • Studio 1

  Våre største artister, deres fineste låter og noen av deres beste historier. Studio 1 byr på intime konsertopplevelser og fengende musikk fra Marienlyst.

 • Menneskene bak musikken

  "Menneskene bak musikken" viser hvordan store norske låter har blitt til og gir et innblikk i arbeidsprosessen til noen av de største produsentene og låtskriverne i Norge.

 • Ung, norsk og verdenskjent

  Norsk musikk eksporteres som aldri før. Men hva er det som kreves for å slå igjennom i hele verden? I denne dokumentaren får vi en innblikk i hva livet som artist faktisk innebærer gjennom Dagny, som bosatt seg i London, treffer Sigrid på turné, Julie Bergan på festivalgig i Brighton og Fanny Andersen som skal spille sin aller første konsert noensinne - og velger å gjøre det i London.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 9. desember 2018 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 30. november 2028 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Produksjonsår: 2018
Lengde: 52 min
Originaltittel: En gang Aurora
Forrige sending: NRK2 · tirsdag 8. august 2023 kl. 21:50
Første gang sendt: NRK1 · søndag 9. desember 2018 kl. 22:15