Hopp til hovedinnhold

Ung, norsk og verdenskjent

25.10.2017 · Tillatt for alle · 24 min
Norsk musikk eksporteres som aldri før. Men hva er det som kreves for å slå igjennom i hele verden? I denne dokumentaren får vi en innblikk i hva livet som artist faktisk innebærer gjennom Dagny, som bosatt seg i London, treffer Sigrid på turné, Julie Bergan på festivalgig i Brighton og Fanny Andersen som skal spille sin aller første konsert noensinne - og velger å gjøre det i London.

Se også

 • Astrid S tilbake fra verden

  Rennebu-jenta Astrid S reiser verden rundt som artist. I år skal hun gjøre sin første store TV-opptreden på P3 Gull, men først reiser hun hjem for å framføre den nye låta for de hun er aller mest glad i.

 • Nøkkelen til suksess

  De jobber på legendariske scener og samarbeider med verdenseliten. Møt fire norske kunstnere som har tatt steget ut av Norge, og gjort verdensomspennende suksess.

 • HAIK

  Christine Dancke vil finne ut hvem Norges største artister er bak popstjernerustningen. Bli med på en biltur full av overraskelser og deilig musikk.

 • Karriereveilederen

  Dersom livet ikke var musikken, hva hadde artistene valgt som levevei?

 • Menneskene bak musikken

  "Menneskene bak musikken" viser hvordan store norske låter har blitt til og gir et innblikk i arbeidsprosessen til noen av de største produsentene og låtskriverne i Norge.

 • De neste

  Nye musikktalenter tolker hits fra store norske artister. Vil de overbevise artistene om at nettopp de er de neste på den musikalske stjernehimmelen.

 • Alexander Rybak: Hello Europe!

  Alexander Rybak er en av Eurovision Song Contests aller største stjerner, og spenningen er stor når han nå er tilbake i verdens største musikkonkurranse. Vi tar et tilbakeblikk på hans imponerende karriere, og følger han på hans vei mot Eurovision i Lisboa.

 • Kygo: A billion streams and counting

  Billions of people all over the world dance and chill out to Kygo's music. How did he break the hitlists from his childhood bedroom? This documentary follows Kygo behind the scenes and tells the story of his worldwide success.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 25. oktober 2017 kl. 11:45
Tilgjengelig til: 25. oktober 2027 kl. 00:00
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2017
Lengde: 24 min
Forrige sending: NRK3 · fredag 12. januar 2024 kl. 23:20
Første gang sendt: NRK3 · lørdag 4. november 2017 kl. 21:15