Hopp til hovedinnhold

Dette er Joan Collins

28.07.2023 · Tillatt for alle · 1 t 36 min
Fra Hollywood-stjerne under de glamorøse gullårene til fjernsynsfenomen i Dynastiet – i over 70 år har legendariske Joan Collins vært i rampelyset.

Se også

 • Coco Chanels hemmeligheter

  Det hviler en aura av luksus, stil og sex over myten Coco Chanel – men også en eim av kynisk opportunisme og naziforbindelser.

 • Tilbake til 80-tallet

  Bli med tilbake til skulderputene, støttekonsertene og jappenes tiår og møt mennesker som på ulike måter satte sitt preg på denne tiden.

 • Marilyn Monroe

  Mer enn et offer, mer enn et sexsymbol – Marilyn var en kompleks og fascinerende kvinne som utfordret Hollywoods mannsvelde for å gå sine egne veier.

 • Eit kongehus i krise

  Utruskap, korrupsjon og krangel – heller ikkje den spanske kongefamilien er spart for skandalar. Har monarkiet ei framtid i landet?

 • Prinsessen

  Gripende gjensyn med prinsesse Diana. Urovekkende arkivopptak taler for seg selv om livet i medias konstante og ubarmhjertige søkelys.

 • Sonja Henie - isens dronning

  Som 24-åring vant Sonja Henie tre olympiske gullmedaljer og hun vant 10 verdensmesterskap etter hverandre. Før fylte 30 år hadde hun spilt hovedrollen i flere av Hollywoods største kassasuksesser. Hennes liv var på mange måter et eventyr, men hva skjulte seg bak den glitrende fasaden? Hvem var hun egentlig? Denne dokumentarfilmen viser ikke bare legenden Sonja Henie - men også mennesket bak legenden.

 • Legendariske førstedamer

  Dei inspirerte, provoserte og regjerte Det kvite huset – seks markante kvinner som sette spor etter seg i politikk og samfunnsliv, kvar på sitt vis.

 • Tiåra med Diana

  Stilikon, medmenneske og eit spegelbilde av tida ho levde i. Åra endra Diana, og verda endra seg med ho. Eit portrett av ei prinsesse og ein æra.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 28. juli 2023 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 28. februar 2026 kl. 22:03
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2022
Lengde: 1 t 36 min
Originaltittel: This is Joan Collins
Forrige sending: NRK1 · fredag 29. mars 2024 kl. 00:05
Første gang sendt: NRK1 · fredag 28. juli 2023 kl. 20:25