Hopp til hovedinnhold

Brillebjørn feirer jul

20.12.2021 · Tillatt for alle · 1 t 7 min
Johannes finner ingen spor fra nissen og er redd det ikke blir en ordentlig jul. Johannes og Brillebjørn gjør alt de kan for å sikre nissebesøk.

Se også

 • Brillebjørn på ferie

  Brillebjørn og Julian drar på ferie, men det Julian ønsker seg mest av alt er en jevnaldrende lekekamerat. Kan grønne vafler eller fantasimagi hjelpe Julian å få en venn? Norsk film.

 • Karsten og Petra på vinterferie

  Norsk film. I Karsten og Petra på vinterferie reiser de to bestevennene på hyttetur med Esther og morfar. I en hel uke skal de gå masse på ski og øve seg på å stå i nedoverbakke, men ferien blir også en blandet fornøyelse for Karsten. Mamma og pappa har kranglet mye i det siste, og han er redd for at de to skal skille seg.

 • Brillebjørn på bondegården

  Norsk film. Brillebjørn og Lucy skal besøke bestemor og bestefar på bondegården. Her er det sauer, høner, kuer, traktorer og mye annet spennende. Men noen ganger er ikke alt like gøy, så da er det godt at Brillebjørn har fantasimagi!

 • Karsten og Petra - ut på tur

  Norsk film. Karsten og Petra gleder seg til de skal på tur i fjellet med familiene sine. Forventningene blir enda større når selveste eventyreren Cecilie Skog kommer til Duestien barnehage for å lære barna om fjellvettreglene. Alt går ikke etter planen, men Karsten og Petra tar med seg noen viktige lærdommer om familie, forelskelse og fjellvettregler.

 • Hokus Pokus, Albert Åberg

  Albert er syv år, har begynt på skolen og synes selv han er stor nok til å få en hund. Det synes ikke pappa. Norsk animasjonsfilm.

 • Dyra i Dyrebo

  Vennene Ragge, Kattemons og Fiolin har det gøy saman i barnehagen, men vennskap kan også vere vanskeleg. Korleis kan dei bli venner igjen etter ein krangel? Svensk serie.

 • Brillebjørns Detektivbyrå

  Brillebjørn har startet detektivbyrå og løser store og små mysterier sammen med barna. Når noe forsvinner, flytter på seg eller dukker opp trår Brillebjørns Detektivbyrå til.

 • Karsten og Petra lager teater

  Vennene Karsten og Petra går på teater med barnehagen. Begge synes det er kjempegøy, og de får de en idé om å lage en egen teaterforestilling.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 20. desember 2021 kl. 01:00
Tilgjengelig til: 19. desember 2028 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2020
Lengde: 1 t 7 min
Originaltittel: Brillebjørn feirer jul
Forrige sending: NRK Super · onsdag 20. desember 2023 kl. 11:00
Første gang sendt: NRK Super · mandag 20. desember 2021 kl. 08:55