Hopp til hovedinnhold

Start storslalåm 2. omgang, menn

08.01.2022 · 31 min

Se også

 • Fem VM. Én dronning

  Aldri har forventningene vært større til en VM-vinter. Aldri har skuffelsene vært så mange. Aldri har noen vært større enn hun som sammen med lagvenninnene redder hele den norske vinteræren. Når en intens vintersesong er over, er det på tide å samle de mange inntrykkene av forventninger, spenning, tårer og seiersglede fra verdensmesterskapene i skiskyting, alpint, skøyter, fristil, snøbrett og ski.

 • Skispor fra fortiden

  Den norske skihistorien har satt spor langt utenfor Norges grenser. Om høydepunkter i norsk skisport og de viktige forandringene i vår skihistorie. Norsk dokumentarserie.

 • Sportsnytt

  Få med deg det beste og viktigste fra sportens verden. Daglig nyhetsoppdatering kl 19.00. Mandag til fredag.

 • VM-minner

 • Birkebeinerrennet

 • Idrettens helter -hvem var best?

  Idrettens helter - hvem var best? Spør Dan Børge Akerø i dette uformelle panelshowet. Han har samlet et knippe eksperter for å hedre våre tidligere idrettshelter som hadde sin storhetstid før Idrettsgallaen så dagens lys. Med seg i panelet har han Arne Scheie, Cathrine Sandnes, Solveig Gulbrandsen og Otto Ulseth.

 • VM Oslo 2011 - Folkefesten

  Det var festen som ble mye større enn noen turte å drømme om. Ingenting kan skape større forventninger hos nordmenn enn et ski-VM på hjemmebane. Forventninger, følelser- og frykt. All frykt ble innfridd. Frykt for tåke, frykt for transportkaos. Og så hadde det ingenting å si. For VM i Oslo anno 2011 ble en opplevelse større enn noen kunne drømme om. Hele Norge kom til hovedstaden, for å oppleve stor sport og norske gull i Holmenkollen- og det vanvittige folkehavet rundt Universitetsplassen. Sammen med hovedpersonene gjenopplever vi de fantastiske VM-dagene fra i vinter. Programmet er laget av Håvard Bergheim og Jan Petter Saltvedt. .

 • Curling

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 8. januar 2022 kl. 13:28
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Norge
Produksjonsår: 2022
Lengde: 31 min
Forrige sending: NRK2 · lørdag 8. januar 2022 kl. 13:25
Første gang sendt: NRK2 · lørdag 8. januar 2022 kl. 13:25