Hopp til hovedinnhold

Ingrid Bjørnov 60 år. Festkonsert med KORK

05.01.2024 · Tillatt for alle · 1 t 20 min
Norges regjerende humorpianistinne er blitt 60 år og du er invitert til festkonsert med Ingrid og selveste KORK i Oslo Konserthus.

Se også

 • Yngvar Numme - Med showbiz i blodet

  Gjøgler, musiker, sanger, tekstforfatter og instruktør. Gjennom samtaler og glade gjensyn blir vi bedre kjent med Dizzie Tunes' frontfigur.

 • Ole Paus - Nerven i min sang

  Solokonsert med Ole Paus foran et entusiastisk publikum på Josefine Visescene i Oslo. Arne Berg møter Paus i en uformell og humørfylt samtale om hans karriere.

 • Da KORK kom til bygda

  Da KORK kom til bygda er en musikalsk underholdningsserie i fem deler. Ingrid Gjessing Linhave, Linn Skåber, Leo Ajkic , Anne Rimmen, og Hans Olav Brenner reiser land og strand rundt for å lage musikalsk bygdefest. På en knapp uke skal hver av dem få en gigantisk konsert opp og stå. Målet er å få tre lokale talenter til å skinne sammen med Kringkastingsorkesteret.

 • Ole Paus - låt for låt

  Satirikeren, visesangeren og forfatteren Ole Paus er død. Heldigvis har vi mange minner fra hans lange karriere i NRKs arkiver.

 • Wenche Myhres 75-års jubileumskonsert

  Hele Norges Wenche feirer sine 75 år og du er invitert på bursdagsfest. Den store artisten fremfører sine største hits for å feire livet og musikken.

 • Lindmo

  20. november 2020

 • Sommerkonsert med KORK

  Sola stråler og Kringkastingsorkestret inviterer til fest i Røykenvik. Det blir musikalske perler, fantastiske prestasjoner – og noen overraskelser!

 • Ingenting å være redd for. Paus - retro

  En av våre største visekunstnere, Ole Paus feiret 50 år som artist i 2020. Her starter han feiringen på Josefines vertshus og spiller seg gjennom store deler av sin rike viseskatt for et entusiastisk publikum.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 5. januar 2024 kl. 06:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2023
Lengde: 1 t 20 min
Neste sending: NRK1 · onsdag 27. mars 2024 kl. 23:15
Forrige sending: NRK2 · søndag 7. januar 2024 kl. 09:00
Første gang sendt: NRK1 · fredag 5. januar 2024 kl. 21:05