Hopp til hovedinnhold

Ole Paus - Nerven i min sang

28.01.2024 · Tillatt for alle · 1 t 7 min
Solokonsert med Ole Paus foran et entusiastisk publikum på Josefine Visescene i Oslo i november 2019. Arne Berg møter Paus i en uformell og humørfylt samtale om hans karriere.

Se også

 • Ole Paus - låt for låt

  Satirikeren, visesangeren og forfatteren Ole Paus er død. Heldigvis har vi mange minner fra hans lange karriere i NRKs arkiver.

 • Ikke gjør som mora di sier - en hyllest til Ole Paus

  Bli med på Ole Paus' stjernespekkede 70-årsfeiring i Den Norske Opera & ballett. Poeten og satirikeren feires av bl.a. Sissel Kyrkjebø, Odd Nordstoga, Morten Abel, Stein Torleif Bjella, Jonas Fjeld, Katzenjammer, og Ketil Bjørnstad.

 • Alf Prøysen 100 år

  Festforestilling fra Det Norske Teatret med et stjernelag av norske artister, Kringkastingsorkestret, og Linn Skåber og Hans Olav Brenner som programledere. Artister: Elg, Lars Lillo-Stenberg, Karin Krog, Ingrid Olava, Heidi Gjermundsen Broch, Amund Maarud, Frida Ånnevik, Maj Britt Andersen m. fl.

 • E du nord

  Kari Bremnes med band og KORK, fremfører "E du nord". Opptaket er fra Frognerseteren amfi i 2022.

 • Ingenting å være redd for. Paus - retro

  En av våre største visekunstnere, Ole Paus, døde natt til tirsdag. I 2020 feiret han 50 år som artist. Feiringen startet på Josefines vertshus, hvor Paus spilte seg gjennom store deler av sin rike viseskatt for et entusiastisk publikum.

 • Antikviteter og snurrepiperier

  Antikviteter & snurrepiperier

 • Ingrid Bjørnov 60 år. Festkonsert med KORK

  Norges regjerende humorpianistinne er blitt 60 år og du er invitert til festkonsert med Ingrid og selveste KORK i Oslo Konserthus.

 • Jonas Fjeld i 70-sonen

  Ole Paus, Henning Kvitnes og Malin Pettersen er blant artistene som gjester Jonas Fjeld på scenen i en minneverdig 70-årsfeiring fra Operaen.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 28. januar 2024 kl. 06:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2024
Lengde: 1 t 7 min
Forrige sending: NRK1 · søndag 31. mars 2024 kl. 03:55
Første gang sendt: NRK1 · søndag 28. januar 2024 kl. 21:35