Hopp til hovedinnhold

Ikke gjør som mora di sier - en hyllest til Ole Paus

25.03.2017 · Tillatt for alle · 1 t 55 min
Bli med på Ole Paus' stjernespekkede 70-årsfeiring i Den Norske Opera & ballett. Poeten og satirikeren feires av bl.a. Sissel Kyrkjebø, Odd Nordstoga, Morten Abel, Stein Torleif Bjella, Jonas Fjeld, Katzenjammer, og Ketil Bjørnstad.

Se også

 • Ingenting å være redd for. Paus - retro

  En av våre største visekunstnere, Ole Paus, døde natt til tirsdag. I 2020 feiret han 50 år som artist. Feiringen startet på Josefines vertshus, hvor Paus spilte seg gjennom store deler av sin rike viseskatt for et entusiastisk publikum.

 • Ole Paus - låt for låt

  Satirikeren, visesangeren og forfatteren Ole Paus er død. Heldigvis har vi mange minner fra hans lange karriere i NRKs arkiver.

 • Jonas Fjeld i 70-sonen

  Ole Paus, Henning Kvitnes og Malin Pettersen er blant artistene som gjester Jonas Fjeld på scenen i en minneverdig 70-årsfeiring fra Operaen.

 • Jeg vet en vind

  - en musikalsk hyllest til Erik Bye fra 2005 ved en rekke av landets fremste artister.

 • Ketil Bjørnstad - Verden som var min

 • NRK Musikk - låt for låt

  Norske duetter

 • Leonard Cohen i Oslo konserthus 1988

  Med albumet "I'm Your Man" opplevde Leonard Cohen en utrolig suksess i 1988. Han gikk helt til topps i Norge, og med nye sanger som First We Take Manhattan, Take This Waltz og Ain't No Cure For Love, fylte norgesvennen og hans fremragende band Oslo Konserthus flere ganger i mai samme år. Vi møter også Cohen i samtale med Vera Kvaal.

 • Ole Paus - Nerven i min sang

  Solokonsert med Ole Paus foran et entusiastisk publikum på Josefine Visescene i Oslo i november 2019. Arne Berg møter Paus i en uformell og humørfylt samtale om hans karriere.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 14. desember 2023 kl. 10:30
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2017
Lengde: 1 t 55 min
Forrige sending: NRK2 · fredag 5. januar 2024 kl. 22:55
Første gang sendt: NRK1 · lørdag 25. mars 2017 kl. 19:55