Hopp til hovedinnhold

Sommerkonsert med KORK

16.08.2023 · Tillatt for alle · 1 t 6 min
Sola stråler og Kringkastingsorkestret inviterer til fest i Røykenvik. Det blir musikalske perler, fantastiske prestasjoner – og noen overraskelser!

Se også

 • Jahn Teigen - ikke som alle andre

  Jahn Teigens kjente sanger og opptredener gjennom et langt artistliv. Vi følger hans artistkarriere fra begynnelse til hans bortgang i februar 2020.

 • KORK 75 år

  Hele landets orkester, KORK fyller 75 år. Orkesteret feires med to flotte konserter fra Oslo Konserthus med kjente artister og vakker musikk.

 • Musikalfest med KORK

  En smak av Broadway! KORK med store artister fremfører de beste låtene fra de største musikalene. Bli med på en helaftens musikalfest fra Folketeateret.

 • E du nord

  Kari Bremnes med band og KORK, fremfører "E du nord". Opptaket er fra Frognerseteren amfi i 2022.

 • Da KORK kom til bygda

  Da KORK kom til bygda er en musikalsk underholdningsserie i fem deler. Ingrid Gjessing Linhave, Linn Skåber, Leo Ajkic , Anne Rimmen, og Hans Olav Brenner reiser land og strand rundt for å lage musikalsk bygdefest. På en knapp uke skal hver av dem få en gigantisk konsert opp og stå. Målet er å få tre lokale talenter til å skinne sammen med Kringkastingsorkesteret.

 • Sommerkonsert med KORK

  KORK ønsker velkommen til konsert i Store studio med fremragende, unge solister og klassiske perler. Programleder i sommerhumør er Hans Olav Brenner.

 • Klangen av Tine Thing Helseth

  Hun var en av verdens fremste på trompet. Da hun fikk kreft måtte alt annet vente. En personlig fortelling om mot, viljestyrke og veien tilbake.

 • P3morgens store Eurovisions-fest

  P3morgens store Eurovision-fest

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 16. august 2023 kl. 06:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2023
Lengde: 1 t 6 min
Forrige sending: NRK1 · mandag 17. juni 2024 kl. 02:25
Første gang sendt: NRK1 · fredag 18. august 2023 kl. 21:05