Hopp til hovedinnhold

Jesus i Örkelljunga

29.03.2024 · Tillatt for alle · 48 min
Nils og Oscars mål er å frelse tettstedet Örkelljunga. De deler budskapet på torget, badeplassen og blant rånerne. Men hvordan fant de selv Jesus?

Se også

 • Kor i alle dager

  Bassen Ivar (93) vil ha kor på blå resept. Stor sangglede og lave skuldre gjør de ukentlige øvelsene til gode stunder for sangerne i St. Hans-koret.

 • Knut Buen

  Knut Buen har vokse opp i Tuddal i Telemark. Han har spela for kongar og dronningar, for paven og folk flest. Men kven er han eigentleg? Dokumentar av Anne Lognvik og Petter Melsom.

 • Kjærlighetens vei - et pasjonsskuespill i Sibbo kirke

  En høystemt, musikalsk og vakker dramatisering av Jesu lidelseshistorie, sett gjennom øynene til noen av disiplene hans.

 • Et møte med

  Svensk serie med spennende gjester knyttet til minoritetene rom og romani. De forteller om sitt liv og sitt engasjement for språk, historie og kultur.

 • Supersøvn

  Klar, ferdig, sov! Fire døsige deltakarar drøymer om tittelen Sveriges beste sovehjarte. Og ein ekte søvnforskar er kalla inn som dommar.

 • Askeladden fra Budal

  Forfatteren, filosofen og jazzmannen levde et eventyrlig liv. Men den allsidige bonden Sigmund Kvaløy Setreng var først og fremst miljøforkjemper.

 • Kosterhavsfestivalen 2018

  Vi blir med cellist Martin G. Rasten på et sommereventyr til Kosterøyene, som ligger idyllisk til utenfor kysten av svenske Bohuslän. Her har han sammen med tenoren Thomas Flodin arrangert Kosterhavsfestivalen hvert år siden 2005. Vi får dele stemningsfulle opplevelser med musikere og publikum under festivalen i juli i fjor.

 • Gull i do

  Lort er lurt! Det mener i alle fall menneskene Rubén Abruña møter når han spør: Kan menneskelig avføring gjenvinnes?

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 29. mars 2024 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 17. august 2024 kl. 06:00
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2023
Lengde: 48 min
Originaltittel: Jesus i Örkelljunga
Forrige sending: NRK3 · søndag 19. mai 2024 kl. 21:25
Første gang sendt: NRK1 · fredag 29. mars 2024 kl. 09:10