Hopp til hovedinnhold

Mods live!

17.06.2017 · 1 t 51 min
23.000 publikummere får oppleve Mods med Morten Abel i front sin gjenforeningskonsert. En nostalgisk reise til stavangerrockens storhetstid.

Se også

 • Mods live!

  23.000 publikummere får oppleve Mods med Morten Abel i front sin gjenforeningskonsert. En nostalgisk reise til stavangerrockens storhetstid.

 • Di Derre - konsert fra Sentrum Scene

  Norsk konsert

 • Charlie Rackstead på Byscenen

  Bandet fra "Lønsj" i NRK P1 med Charlie, alias Rune Nilson, påstår fortsatt at de kommer fra Sticklesbergen i Minnesota. I år har de fått med gjesteartistene Ingrid Gjessing Linhave og Bjøro Håland. De framfører norske pop- og rock-klassikere oversatt til engelsk. Rackstead tar sin farsarv seriøst, og gir låtene et genuint amerikansk bluegrasspreg. Fra Byscenen i Trondheim.

 • Veien til Royal Albert Hall

  Historien om hvordan en av Norges aller mest folkekjære artister, Åge Aleksandersen, gjennomførte drømmen om å holde konsert i selveste Royal Albert Hall i London. I kveldens program møter vi trofaste og forventningsfulle fans, og får Åges egen beretning om veien til London.

 • Musikkfest på aluminiumsverket

  For aller første og sikkert siste gong vart det arrangert ein stor konsert på eit aluminiumsverk. Hydro rydda ein av produksjonshallane sine i Høyanger for å skape ei historisk konsertoppleving. Aluminium og anodar vart bytta ut med publikum påført hjelmar og artistar på ei scene av aluminiumsblokker. For 100 år sidan gjekk Høyanger frå å vere ei veglaus grend ved Sognefjorden, med nokre få hus, til å bli ein travel og viktig industristad i Norge. På scena under denne konserten står artistar som Thea Hjelmeland, Eva & The Heartmaker, Odd-Erik Lothe, Karl Seglem og Line Dybedal. Programleiar er Finn Tokvam.

 • Sigvart Dagsland - i tiden

  Sigvart har vært land og strand rundt på turné i høst. Dette er fra avslutningen i Bergen.

 • Studio 1

  Våre største artister, deres fineste låter og noen av deres beste historier. Studio 1 byr på intime konsertopplevelser fra Marienlyst.

 • B.B. King Blues Band

  B.B. King - bluesens konge

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 23. januar 2021 kl. 02:57
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Produksjonsår: 2017
Lengde: 1 t 51 min
Forrige sending: NRK1 · lørdag 23. januar 2021 kl. 02:55
Første gang sendt: NRK2 · lørdag 17. juni 2017 kl. 21:00