Hopp til hovedinnhold

Veien til Royal Albert Hall

24.08.2016 · Tillatt for alle · 28 min
Historien om hvordan en av Norges aller mest folkekjære artister, Åge Aleksandersen, gjennomførte drømmen om å holde konsert i selveste Royal Albert Hall i London. I kveldens program møter vi trofaste og forventningsfulle fans, og får Åges egen beretning om veien til London.

Se også

 • Åge Aleksandersen i Royal Albert Hall

  Det e langt igjen te Royal Albert Hall, sang Åge Aleksandersen i 1975. Bli med på en historisk konsert, med en strålende opplagt Åge på og bak scenen.

 • Charlie Rackstead på Byscenen

  Bandet fra "Lønsj" i NRK P1 med Charlie, alias Rune Nilson, påstår fortsatt at de kommer fra Sticklesbergen i Minnesota. I år har de fått med gjesteartistene Ingrid Gjessing Linhave og Bjøro Håland. De framfører norske pop- og rock-klassikere oversatt til engelsk. Rackstead tar sin farsarv seriøst, og gir låtene et genuint amerikansk bluegrasspreg. Fra Byscenen i Trondheim.

 • Studio 1

  Våre største artister, deres fineste låter og noen av deres beste historier. Studio 1 byr på intime konsertopplevelser fra Marienlyst.

 • Stille, stille - Åge Aleksandersen

  Åge Aleksandersen er tilbake i Namsos og huset på Gullholmstranda. Han snakker om sitt nye album "Eldorado", og sammen med det nye Sambandet framfører han mange av sangene derfra.

 • Tett på

  Tore Strømøy går tett på folkekjære artister.

 • Åge Aleksandersen 70 år

  I en festforestilling fylt med overraskelser og unike musikalske øyeblikk, feirer kolleger og venner den samfunnsengasjerte og folkekjære artisten.

 • Trøndertreff

  Åge Aleksandersen og Sambandet, Vømmøl Spellmannslag, Four Jets, Trønderkvartetten og andre trøndere opptrer på nye Royal Garden Hotel i Trondheim.

 • Øystein Sunde: Meget i sløyd

  Med sitt virtuose gitarspill og alltid morsomme og overraskende tekster geleider han oss gjennom sin utrolige karriere.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 24. august 2016 kl. 20:16
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2016
Lengde: 28 min
Forrige sending: NRK1 · onsdag 17. mai 2017 kl. 17:30
Første gang sendt: NRK1 · onsdag 24. august 2016 kl. 20:15