Hopp til hovedinnhold

Charlie Rackstead på Byscenen

02.01.2016 · Aldersgrense 9 år · 54 min
Bandet fra "Lønsj" i NRK P1 med Charlie, alias Rune Nilson, påstår fortsatt at de kommer fra Sticklesbergen i Minnesota. I år har de fått med gjesteartistene Ingrid Gjessing Linhave og Bjøro Håland. De framfører norske pop- og rock-klassikere oversatt til engelsk. Rackstead tar sin farsarv seriøst, og gir låtene et genuint amerikansk bluegrasspreg. Fra Byscenen i Trondheim.

Se også

 • Øystein Sunde: Meget i sløyd

  Med sitt virtuose gitarspill og alltid morsomme og overraskende tekster geleider han oss gjennom sin utrolige karriere.

 • Den siste Lønsjen

  Radioprogrammet «Lønsj» sitt avskjedsshow, med Rune Nilson, Torfinn Borkhus, gjester, musikere og hundrevis av publikummere - live fra Byscenen i Trondheim! TV-produsent, Lars Haugdal Andersen

 • Mods live!

  23.000 publikummere får oppleve Mods med Morten Abel i front sin gjenforeningskonsert. En nostalgisk reise til stavangerrockens storhetstid.

 • Veien til Royal Albert Hall

  Historien om hvordan en av Norges aller mest folkekjære artister, Åge Aleksandersen, gjennomførte drømmen om å holde konsert i selveste Royal Albert Hall i London. I kveldens program møter vi trofaste og forventningsfulle fans, og får Åges egen beretning om veien til London.

 • Sanger om Norge

  Noen steder er så spesielle at kjente musikere har skrevet en sang om dem. "Sanger om Norge" er Tore Strømøys reise til disse byene, hvor låtskriverne viser fram byens kjente og ukjente sider.

 • Tre Små Kinesere - eller nå' sånt

  Musikkprogram. Konsert med Tre Små Kinesere på Rosendal i Trondheim.

 • Musikkfest på aluminiumsverket

  For aller første og sikkert siste gong vart det arrangert ein stor konsert på eit aluminiumsverk. Hydro rydda ein av produksjonshallane sine i Høyanger for å skape ei historisk konsertoppleving. Aluminium og anodar vart bytta ut med publikum påført hjelmar og artistar på ei scene av aluminiumsblokker. For 100 år sidan gjekk Høyanger frå å vere ei veglaus grend ved Sognefjorden, med nokre få hus, til å bli ein travel og viktig industristad i Norge. På scena under denne konserten står artistar som Thea Hjelmeland, Eva & The Heartmaker, Odd-Erik Lothe, Karl Seglem og Line Dybedal. Programleiar er Finn Tokvam.

 • Di Derre - konsert fra Sentrum Scene

  Norsk konsert

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 2. januar 2016 kl. 23:18
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: 9 år
Produksjonsår: 2015
Lengde: 54 min
Forrige sending: NRK1 · søndag 6. juni 2021 kl. 13:05
Første gang sendt: NRK1 · lørdag 2. januar 2016 kl. 23:15