Hopp til hovedinnhold

Konsert med Aurora fra Nidarosdomen

28.12.2017 · Tillatt for alle · 58 min
I denne nydelige julekonserten synger Aurora låter spesielt arrangert for Nidarosdomen, sammen med eget band, kor og solister.

Se også

 • HAIK

  Christine Dancke vil finne ut hvem Norges største artister er bak popstjernerustningen. Bli med på en biltur full av overraskelser og deilig musikk.

 • Nobels fredspriskonsert

  Nobels fredspriskonsert er en hyllest til årets prisvinnere. Flere av verdens ledende artister er samlet for å hylle fredsprisvinnerne.

 • Festivalsommer

  Fay Wildhagen fra Trænafestivalen

 • Nobels fredsfest

  Årets fredsprisvinnere Nadia Murad og Denis Mukwege hylles med konsert i Rådhusets borggård. Silje Nordnes og Kåre Magnus Bergh leder oss gjennom kvelden. Flere av landets største artister opptrer, bl.a. DDe, Matoma, Kurt Nilsen og Christel Alsos.

 • Ung, norsk og verdenskjent

  Norsk musikk eksporteres som aldri før. Men hva er det som kreves for å slå igjennom i hele verden? I denne dokumentaren får vi en innblikk i hva livet som artist faktisk innebærer gjennom Dagny, som bosatt seg i London, treffer Sigrid på turné, Julie Bergan på festivalgig i Brighton og Fanny Andersen som skal spille sin aller første konsert noensinne - og velger å gjøre det i London.

 • NRK Musikk - låt for låt

  19. oktober 2022

 • Alexander Rybak: Hello Europe!

  Alexander Rybak er en av Eurovision Song Contests aller største stjerner, og spenningen er stor når han nå er tilbake i verdens største musikkonkurranse. Vi tar et tilbakeblikk på hans imponerende karriere, og følger han på hans vei mot Eurovision i Lisboa.

 • Nøkkelen til suksess

  De jobber på legendariske scener og samarbeider med verdenseliten. Møt fire norske kunstnere som har tatt steget ut av Norge, og gjort verdensomspennende suksess.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 28. desember 2017 kl. 23:15
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2017
Lengde: 58 min
Forrige sending: NRK3 · tirsdag 2. januar 2018 kl. 22:30
Første gang sendt: NRK1 · torsdag 28. desember 2017 kl. 23:15