Hopp til hovedinnhold

Nobels fredsfest

09.12.2018 · Tillatt for alle · 1 t 11 min
Årets fredsprisvinnere Nadia Murad og Denis Mukwege hylles med konsert i Rådhusets borggård. Silje Nordnes og Kåre Magnus Bergh leder oss gjennom kvelden. Flere av landets største artister opptrer, bl.a. DDe, Matoma, Kurt Nilsen og Christel Alsos.

Se også

 • Reiseradioen på TV

  Ingen sommer uten Reiseradioen! Med gode gjester og sprelske programledere som gir deg badetemperaturer og annet moro.

 • Nobels fredspriskonsert

  Nobels fredspriskonsert er en hyllest til årets prisvinnere. Flere av verdens ledende artister er samlet for å hylle fredsprisvinnerne.

 • Jubileumskonsert for Brigademusikken

  I 2018, Musikkorpsenes år, feirer Forsvarets musikk 200 år. Med en stor festforestilling i den Norske Opera og Ballett ble Brigademusikkorpsene feiret. Blant de medvirkende er Silya, Yngve Søberg, Fargespill, August Schieldrop og dansere fra Bårdar Swing Club. Konserten tar oss med på en reise fra 1500-tallets tamburer og pipere via storbandmusikk og opera til dagens militærmusikk. Programleder er Nadia Hasnaoui.

 • Eurovision Choir 2019

  Europas mest talentfulle kor samles på én scene, direkte fra Partille Arena i Gøteborg. Eurovision Choir arrangeres for andre gang, hvor 10 kor konkurrerer om å kåres til Europas beste. Norge deltar for første gang, med Volve Vokal fra Bergen.

 • Christine Live

  NRK P3s Christine Dancke inviterer de beste norske liveartistene til show på Rockefeller i Oslo, der de spiller egne og andres låter.

 • Hele Norge i Operaen

  NRK skal være tilstede i Operaen fra morgen til kveld. Vi inviterer hele Norge inn bak dørene og ser hva som skjer i dette mangfoldige huset - minutt for minutt - og følger forberedelsene til kveldens operaforestilling. Fra kl 18 inviterer vi ulike gjester til talkshow i foajeen - og oppsummerer historien om Operaen i Bjørvika - og ser på hva som har skjedd de 10 årene siden åpningen. Dagen avsluttes med direkte overføring av verdens mest spilte opera: Verdis "la traviata". Publikum i salen er kun folk som aldri har vært i Operaen før.

 • Tunak Tunak. Med Fargespill og KORK.

  Fra Fargespillkonserten i Grieghallen. Festspillene i Bergen 2016.

 • Da KORK kom til bygda

  Da KORK kom til bygda er en musikalsk underholdningsserie i fem deler. Ingrid Gjessing Linhave, Linn Skåber, Leo Ajkic , Anne Rimmen, og Hans Olav Brenner reiser land og strand rundt for å lage musikalsk bygdefest. På en knapp uke skal hver av dem få en gigantisk konsert opp og stå. Målet er å få tre lokale talenter til å skinne sammen med Kringkastingsorkesteret.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 9. desember 2018 kl. 20:14
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2018
Lengde: 1 t 11 min
Forrige sending: NRK1 · mandag 10. desember 2018 kl. 03:45
Første gang sendt: NRK1 · søndag 9. desember 2018 kl. 20:15