Hopp til innhold
Forsiden
Kategorier
Søk
Direkte
TV-guide
Logg på
NRK
NRK.no
Urter til mat og medisin
Bruk av urter og vekster i hjem og industri. Med blant andre professor Arnold Nordal og lege Bernt Rognlien. Ved Torill Svaar.
Nyeste episoder
1988
Eik og blåbær
Når urtehagen bugner
Rabarbra og trollhegg
Malurt i begeret
Krydder på tilværelsen
Søterot og bukkeblad
Pors og humle
Ikke bare pizza
Du milde kamille
Tepperot
Sankthansdufter
Nesle - sunn og næringsrik
Karve - fra barselgrøt til brennevin
Linfrø og loppefrø
Fra plante til farmasi
Bed med løk til sild i dill
Fra heksesabbat til likegladsprøyte
Kjerringrokk - en bestselger blant urtene
Kvann - god til det meste
I Ansofs urtehage
Einer - eviggrønn og hellig
Karve - fra barselgrøt til brennevin
Tilbake til episodelisten
Urter til mat og medisin
Karve - fra barselgrøt til brennevin
1. mars 2021 kl. 00:00
Tillatt for alle
19
min
Karve vokser vilt i Norge og har lange tradisjoner som medisinplante og krydderurt.
Se også
Mer informasjon
Tilgjengelig fra:
1. mars 2021 kl. 00:00
Tilgjengelig til:
Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i:
Verden
Aldersgrense:
A
Produksjonsår:
1987
Lengde:
19 minutter
Originaltittel:
Karve - fra barselgrøt til brennevin