Hopp til hovedinnhold

Niklas' mat

04.10.2015 · Tillatt for alle · 58 min
Svensk matserie. Niklas Ekstedt fortsetter sin ferd, denne gangen reiser han til Istanbul. Her får han praksis på den berømte restaurant Mikla hos Tyrkias heteste kokk, Mehmet Gurs. Han lager tyrkisk mat med skandinaviske innslag. Verdensvante Mehmet snakker flytende svensk, tyrkisk, fransk og engelsk. Han har sine egne TV-programmer, gir ut kokebøker og har skapt et mindre restaurantimperium der Mikla er kronen på verket. (5:6)

Se også

  • Bakemesterskapet UK

    Originalen, og kanskje den mest prestisjetunge av alle. Tolv hobbybakere kjemper om tittelen under Prue Leith og Paul Hollywoods kritiske blikk.

  • Hygge i hagen

    Eit nytt hageparadis veks fram med felles innsats frå Pernilla, Tareq, John og Malin. Svensk livsstilsserie.

  • Gordon, Gino og Fred

    Gordon, Gino og Fred reiser rundt for å se hvem som lager den beste maten. Jo flere kokker...? Dette blir en uforglemmelig kulinarisk reise.

  • Bakemesterskapet Sverige

    Til fika eller fest – «söta bror» elsker sine kaker og bakverk. Bli med når Sveriges beste hobbybaker skal kåres!

  • Side om side

    Granli er nabolaget der alt kan skje. Og det gjør det. Norsk humorserie.

  • Yum Yum med Noman

    Noman Mubashir er lei ferdigmat, suppeposer og thairestauranten på hjørnet. Han inviterer derfor åtte hobbykokker hjem for å lære å lage noen av deres favorittretter. Norsk underholdningsserie om mat.

  • Familien Lykke

    Familielykke er som kjent et relativt begrep. Komiserie om de tusen små og store konfliktene som oppstår mellom husets fire vegger.

  • Cowboyen og kongen

    Arvid Mæland blir hyllet i bygda. Konsertene er utsolgt og konfettien regner. Men i kulissene er det mange som er usikre på om dette kan vare.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra:
Tilgjengelig til:
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2014
Lengde: 58 min
Originaltittel: Niklas mat
Forrige sending: NRK2 · tirsdag 20. august 2019 kl. 13:55
Første gang sendt: NRK1 · søndag 4. oktober 2015 kl. 09:00