Hopp til hovedinnhold

Jan Werner - med rett til å synge

16.12.2006 · Tillatt for alle · 57 min
Jan Werner Danielsens unike stemmeprakt spente over hele fire oktaver. Han fikk sitt nasjonale gjennombrudd i 1994 da han som helt ukjent artist vant Talentiaden i Oslo Spektrum.

Se også

 • Jeg, Tina

  Tina Turner var i Norge i 1987, Ivar Dyrhaug fikk gleden av å overekke 2 gullplater og snakke med henne om legendestatus og karrieren

 • Elsa Lystad - 50 år med lystige typer

  Hun begynte sin karriere i 1956, og siden har denne gledessprederen med stenansikt og glimt i øyet gjort alt fra dramatisk teater til farser, komedier og revyer.

 • Den siste filmen

  En alvorlig diagnose snur brått timeglasset for Petter Vennerød. Filmskaperen vil ta oss med på en siste reise, før ord og tanker forsvinner.

 • En tater på vandring

  No. dokumentar. Elias Akselsen er artist, trubadur og sangevangelist, og regnes som Norges fremste formidler av taternes historie og tradisjoner. Han tar oss med til 'Skammens stein' på Ris kirkegård i Oslo og til flere steder som minner om den gang han var 'taterunge'. Han forteller om sitt folks kulturelle tap, og om sitt vennskap med trubaduren Cornelis Vreeswijk. Akselsens sjelfulle sang har gjennom årene begeistret og beveget et store publikum. Dette er den første dokumentarfilmen som er laget om og med den.

 • Billie

  Nydelig fortalt om en kvinneskjebne og en stemme som forandret musikkhistorien. Basert på unike opptak av samtaler med dem som kjente Billie Holiday.

 • Abba Silver, Abba Gold

  Frå Waterloo til Voyage – tidlause Abba er aktuell med nytt album og hologramkonsert. I 2024 feirar dei dobbeltjubileum. Bli med på festen!

 • Original Nilsen

  Konsert med Lillebjørn Nilsen samt to gitarister og en kontrabassist.

 • Vi skulle døy av aids

  «Eg brukte ti år av ungdomen på å gjere meg klar til å døy.» Møt menneske som opplevde, gjennomlevde og overlevde aids-epidemien på 80-talet.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 15. desember 2023 kl. 06:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2006
Lengde: 57 min
Forrige sending: NRK1 · lørdag 4. august 2007 kl. 20:05
Første gang sendt: NRK1 · lørdag 16. desember 2006 kl. 20:20